2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
واقعا همینه ، من و همسرم هم هیچ مشکلی نداریم  و   چندین بار  هم این مراحل رو رفت ...

والا این مامای احمق دکترم امروز یجوری جوابمو داد هرچی فکر میکنم میبینم چقدر موارد ریاد بودن بچه دارشد این احمق میگه هرکی هم با اسپرم ضعیف باردار بشه سقط میشه.اخه بگو منگل منکه سقط نکردم پریود شدم با این وضع من اگه باردارهم میشدم وسقط میشد ربطی به اسپرم نداشت

یا رب العالمین
سلام زینب جان بچه شما کولیک داشت؟ میشه یه راهکار واسه من بدید دکتر انواع شربت‌ها را داده  ضرر ن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم چه جورم داشت 🥴🥴🥴

والا راه خاصی نداره 😭😭😭😭 نهایت وایت نویز، تکون دادن تو بغل و کالسکه، باباش با صدای مردونه لالایی بخونه

، ورزش های شکم و پای نوزاد، ماساژ با روغن در طول روز، دادن پستونک فقط موقع گریه کولیک، کمک گرفتن از اطرافیان و... 

والا من به پسرم پدی لاکت میدادم، سگاگریپ هم موقع حملات کولیک وقتی میدادم آب روی آتیش بود 

داروهای دیگه روش اثر نداشت، ملا تمام این داروها، پلاسبو هستن و دادن و ندادنش فرقی نداره، یهو شانسی میبینی یکیش خوبه

ولی در کل بگم کولیک هست و خیلی هم برای همه اذیت کننده هست، خیلی سخته، خودتو درگیر دارو اصلا نکن، دکتر اول پسرم یهو چند مدل دارو داد، بچه بیشتر قاطی کرد، اما دکتر دومش همه رو قطع کرد جز پدی لاکت و سگاگریپ، و واقعا آرامش بیشتری گرفت پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هفته ی 32 سونو دادم 1430 بود 34 شد 1800، به نظر خودم خوب وزن گرفت ولی دکتر میگفت خوب نیست😕

برای من هفته ی ۳۱..۱۵۰۰بود حالا ۷فروردینم میرم سونو ببینم چطوره ...دفعه ی پیش سونو بودم یه خانومی هفته ۳۴وزن نینیش ۲۶۰۰بود دکتر گفت ۲۴۰۰باید باشه ...جاری من ۳۶هفته بچش ۲کیلو بود ۳۹بدنیا اومد ۴کیلو بود ایشالا جوجه های ماهم وزن میگیرن 

کلا اندو یهو نمیاد گلم پس از این جهت نگران نباش 😉  اما اگر تا حالا بررسی نشدی محض احتیاط واسه ...

زینبی جان افزایش بتا تو ۴۸ ساعت ۶۵ درصد باشه خطرناکه؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
😇🤲😇🤲  پس سپاس از هر جفتتون 🌹 من که الان لک دیدم اعصابم خورد شده 🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم لک واسه ما ivf ی ها نقل و نباته 🥴🥴🥴🥴 آسپرين و انوکسا یه مدت قطع میکنن برات و دوز پروژسترون رو زیاد میکنن، اصلا نترس عزیزم 

کاملا درکت میکنم، خیلی حس وحشتناکیه، ولی خبر خوب اینکه، 99 درصد لک و خون تو ivf خوش خیم هست یعنی مشکلی ایجاد نمیکنه

سلااام زینبی جونم ❤❤❤ خوشحال میشم اینجا میبینمت عزیزم  😍😍 گل پسرت نازت چطوره عزیزم 😍😍😍

سلام عزیزم، منم خوشحالم از داشتن شما 😍😍😍

پسرم هم از بس امروز شیطنت کرد الان خوابیده، بیهوش 🤣🤣🤣🤣

والا این مامای احمق دکترم امروز یجوری جوابمو داد هرچی فکر میکنم میبینم چقدر موارد ریاد بودن بچه دارش ...

چطور با این همه دارو پریود شدی😳 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
کلا اندو یهو نمیاد گلم پس از این جهت نگران نباش 😉  اما اگر تا حالا بررسی نشدی محض احتیاط واسه ...

ممنونم عزیزم ،حتما با دکترم صحبت میکنم ببینم نظرش چیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چطور با این همه دارو پریود شدی😳 

نمیدونم شبی یه دوفاستون و روزی ۳تا شیاف اندومترین میزارم .شیاف ها اب میشد تهش خارج میشد شوهرم میگه نکنه بخاطر اونه ولی فکر نکنم شاید مشکل چیز دیگه ای باشه 

یا رب العالمین
سلام دوستان ۱۲ روز از سقطم گذشته. هنوز لکه بینی دارم امروز سونو واژینال کردم دکتر گفت رحم تمیز شده ...

اره عزیزم کم کم بتات میاد پایین و صفر میشه یکم زمان بره

من کورتاژ شدم

ولی این لکه بینیا کاملا طبیعیه

سعی کن هیچ دارویی استفاده نکنی

بذار بدنت سیر طبیعیش رو طی کنه و خودبه خود یکی دوبار پریودی طبیعی و بدون دارو اتفاق بیفته انشالله آندومترت مثه گل میشه

من خیلی با دارو بدنم رو تحت فشار گذاشتم به خاطر همین آندومترم خیلی داغون شد الان الحمدالله داره بهتر میشه

فقط زمان بده به خودت

این روزای تلخم بالاخره میگذره 

و به زودی انشالله مادر فرشته های سالم میشیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم لک واسه ما ivf ی ها نقل و نباته 🥴🥴🥴🥴 آسپرين و انوکسا یه مدت قطع میکنن برات و دوز پروژسترون ...

مرررسی عشقم به خاطر انرری مثبتی که بهم دادی 😍😍😍 سعی کردم آرامش خودمو حفظ کنم و مثبت نگاه کنم ، من آسپرین و انوکساد از اول نداشتم ولی تماس گرفتم با پزشکم گفت دوتا آمپور پروژسترون باهم زدم یکم بهتر شدم انگار ولی کمردرد دارم امیدارم همه چیز به خیر بگذره ، مرسی عزیزم که هستی و مارو دلداری میدی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم