2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
ممنون لیلا جان  ، فعلا که  تا روز ۱۵ انتقال از این آمپولا دارم  اگر خدا خواست و مثبت ...

عزيزم توروخدا اينجوري نااميد نباش من تمام انرژي مثبتمو از اينجا و شوهرمو مامانم ميگرفتم وگرنه اصلا اميدي نداشتم به اينكه حتي يكبارم بي بي مثبت ببينم

خداياشكرت....❤️ 
ای جون انشالله قسمتت میشه عزیزم، انشالله قسمت همه ی دوستان تاپیک میشه😍👶 میبینی آستاره خداروشکر این ...

آره خدا رو شکرررر که دوستامون نتیجه گرفتن و ما هم امیدوار تر شدیم 

جاان جااان چه ایده قشنگی 😍😍مبارک باشه

امسال گل سراش کنار سفره هستن ،انشالله که به حق ۵ تن سال دیگه در کنار نی نی سفره رو میچینی  😍😍🙏🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبت نبود عزیزم این مدیکورا بعد از یه ساعت هاله مال خودشونه کاذبه

نه عزیزم من بارها بی بی چکم منفی شد حتی پنج شش ساعتم نگهش داشتم هاله ننداخته. ناامید نشو. انشالله خدا برات عیدی درنظر گرفته و مامان شدی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
زنده باشي دوست مهربونم انشالله قسمت همه منتظرا😍البته من هنوزم شك دارم فردا بي بي ميزنم دوباره😂😂

شک چی بابا؟؟؟؟مثبتی دیگه مگه این که مثل من ذوق بی بی چک دو خطی داشته باشی🤣

علایم چی داشتی؟🤔

عزيزم توروخدا اينجوري نااميد نباش من تمام انرژي مثبتمو از اينجا و شوهرمو مامانم ميگرفتم وگرنه اصلا ا ...

ممنون از محبتت   چیکا جونم ❤❤❤

والا  از بس پانکچر کردم و انتقال دادم دیگه طبیعی شده برام 😁😁

حداقل صد میلیون تو این راه هزینه کردم😁😁😁

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است ........  

من بجاش از خدامه چاق بشم😆من همیشه دوست داشتم چاق بشم ولی استعدادش رو ندارم منم با امپولا دو کیلو ک ...

من دوسال پيش ١٢٢ كيلو بودم به عشق مادر شدن ٣٧ كيلو كم كردم وزنمو كه ديگه بهانه اي نباشه. 

خداياشكرت....❤️ 
شک چی بابا؟؟؟؟مثبتی دیگه مگه این که مثل من ذوق بی بی چک دو خطی داشته باشی🤣 علایم چی داشتی؟🤔

بنظرت بعداز ٧ سال حقم نيست ٧ تا بي بي بزنم دلم خنك بشه😂😂علائم ترشح درد پهلو كه ميزد به كمرم تير كشيدن تخمدان چپ سنگيني و گرفتگي زير شكم روزاي اول تكرر ادرار

خداياشكرت....❤️ 
ممنون از محبتت   چیکا جونم ❤❤❤ والا  از بس پانکچر کردم و انتقال دادم دیگه طبیعی شده برام ...

الهي بميرم عزيزم😞😞😞از ته قلبم سر نمازام برات دعا ميكنم دوست مهربونم مطمئنم بهترين مامان دنيا ميشي به زودي🥰🥰🥰

خداياشكرت....❤️