2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
عزیزم شما تو ماه چندی؟ سونو ان تی انجام دادی؟ بعدش ازمایش ان تی هم دادی؟ دکترم میگه برا دو قلو از ...

من تازه رفتم تو۷ماه.سونو ان تی دادم ولی ازمایش نه.چون ۳قلو بود گفتن درست نشون نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Sediii روز يکشنبه

رها۶۸۶۸ روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

گيسوگلابتونم روز چهارشنبه

نازيلا و آريا  شنبه

معلق

مهلا 1398  پنج شنبه

چيکا روز پنج شنبه.

یاسین و یاسمین روز پنج شنبه

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش رو اضافه کنن به ليست

من آزمایش اصلی باید روز شنبه باشه که برم نشون دکتر بدم . میخوایید اضافه کنید 

اضافه کردم عزیزم 

شما دیگه اولین نفری 😍😍😍  همه منتظر آزمایشت هستیم 😍😍😍البته خدا رو شکر که مثبت شدی😍😍😍

دوستان من روز ۱۰ ضخامتم ۶ونیم بود استرادیول و کرده روزی ۱۰ تا میخورم تعدادش بالا  نزنه جای دیگم خراب کنه ؟من روز ۱۵ بعد پانکچر ضخامتم ۱۰ بوده بدون دارو الان نمیدونم جریان چیه خیلی نگرانم 

اخه انگار بالا گفته بودی افت بتا

نه عزیزم. افت بتا تو خارج رحمی دومم داشتم شاید اونو دیدین. تو آی وی اف دو بار آز مایش که دادم هر دو همون 0.1 مونده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره این پیاده روی قبل انتقال و تغذیه سالمم به نظرم خیلی تاثیر داره ، من از خونه تا سرکارم پیاده روی ...

بچه ها فلفل مگه گرمی نیس؟ چرا میگین قبل انتقال و... نخوردین؟ من فک می کردم گرمیه و خیلی میخوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم . به من گفت سه تا توی یه سرنگ روز اول و سه تا دیگه روز دوم . میتونم خونه بزنم یا حتما ب ...

خوب معمولا سه تا دو روز میزنن ولی دکتر من گفت ۲تا ۳ روز بزن. اره منم خونه تزریق کردم تزریقش اصلا مثله پروژسترون دردم نداره چون روغنی نیست. اره گلم بعدش حرکاتش عینه سابق شد

دکتر طرازی گفت برای پرخون شدن و ضخامت اندومتره، اما دکتر شفیقیان میگه اگه اندومتر ضخیم باشه خراش مید ...

دقيقا دكتر طرازي به منم گفتن كه چسبندگي يه قسمت هايي از رحم رو باز ميكنيم كه جريان خون توي رحم بهتر بشه و نهايت كمك به لانه گزيني ٣٠ تا ٤٠ درصده، براي من كه تاثيري نداشت متاسفانه.

البته ايندفعه كه خراش ندارم بهم آ اس آ داد، كه به خونرساني رحم كمك بشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها امشب اینقدددددر دلم گرفته 😭 از خلوتی و سوت و کوری خونه  ازاینکه اینقدر خونم خلوت وساک ...

عزييييزم اينجوري خودتو از بين ميبري، يه تغيير و تحول بده تو خونه، چندتا گلدون بگير، سبزه عيد درست كن، دكوراسيون عوض كن، حالتو خوب كن. بچه مادر شاداب ميخواد، اينجوري خيلي زود افسرده ميشي.

انشاالله به زودي همه به مراد دلمون ميرسيم🌸

تو بايد چه با بچه، چه بي بچه، محيط خونه رو گرم كني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم تو خوبی من هیچی ازمایش cd مارکر هارو دادم و دیدن ایمنی بدنم خیلی بالا دلیل افت بتا اینه و ...

عزيزم منم سپتوم خيلي كوچيك داشتم كه توي عكس رنگي اصلا ديده نشد، هيسترو كه كردم، دكترم ميگفت وقتي برداشتم، بالاي رحمت باز شد، گفت مثل لباسي كه ساسون باز ميكني، انگار بالاي رحمم رو دوقسمت كرده بوده، با اينكه خيلي كوچيك بوده