2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044524 بازدید | 684391 پست
منم با ماشین چندباری رفتم بیرون امروز هم‌رفتم کلی پیاده گشتم الان هم عذاب وجدان دارم    

واا گلم مگه رفتی چکار کردی ؟ یه دور کوچلو زدی دیگه 

پس من چی بگم که میرم سرکار عزیزم ؟ از روز ۵ هم سوار ماشین شدم خودم رانندگی کردم و دنبال کارام بودم 

الکی به خودت استرس نده ، چون انتقال هم که میدی میگن روال عادی زندگی داشته باشید ، ماها سخت میگیریم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Sediii روز يکشنبه رها۶۸۶۸ روز سه شنبه Saharooneh روز چهارشنبه گيسوگلابتونم روز چهارشنبه نازيلا و ...

من آزمایش اصلی باید روز شنبه باشه که برم نشون دکتر بدم . میخوایید اضافه کنید 

آره دکتر یه آزمایش دیگه بهم داد تا یه هفته دیگه آماده میشه .. عزیز من عفونت ادراری دارم و همچنین پس ...

عزیزم نمیدونم اونا هم تاثیر داره روی مثبت شدن یا نه 

ولی از الان چی کار داری ببینی چه ضرری داره آخه 

ول کن خواهر من، بی خیال، 

تازه بالفرض هم سیفلیس باشه با آنتی بیوتیک کنترل میشه 

بچه ها چند وقته دارم فکر میکنم یه طوطی داشته باشم،نمیدونم شاید فکر میکنم وقتی سرگرم اون بشم یه کم ری ...

عالی👌 اگه وضع مالیت خوبه کاسکو یا کاکادو بگیر و اگه مثل ما تعریفی نداره ملنگو. منم تو فکرشم. اینا همصحبت میشن. فقط تنبلم تو رسیدگی. کار هنری عاااالیه بی نهایت روح و روان آدم رو آروم میکنه حتی اگه هنرمند نباشی من تا حدی انجام دادم الان باز تنبل شدم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من توخونه بودم ولی تو خونه راه میرفتم شوهرم‌ غذا درست میکرد میرفتم یادش میدادم.۵دقیقه بعدانتقال رفتم ...

اره این پیاده روی قبل انتقال و تغذیه سالمم به نظرم خیلی تاثیر داره ، من از خونه تا سرکارم پیاده روی میکردم حدود نیم ساعته ، گاهی هم میدویدم 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

فکر کن وسط خیابووون 

ولی اصلا ۶ ماه قبل ترشی و فلفل نخوردم ، دارو های گیاهی ام استفاده کردم که بی تاثیر نبوده 

دوستان کیا آمپول بتامتازون رو تزریق کردید ؟ شرایط خاصی داره ؟ حرکت جنین تا چند روز کم میشه ؟ لطفا هد ...

عزیزم من زدم، ولی 72 ساعت و 48 ساعت قبل از زایمانم زدم چون اورژانسی شد

جالبه تکون های پسر من بیشتر هم شده بود، ولی اغلب تا 3 روز تکون ها کم میشه

شرایطش هم فقط ریسک زایمان زود رس هست و موارد اورژانسی

سلام.خوبی.چکار کردی

سلام عزیزم تو خوبی من هیچی ازمایش cd مارکر هارو دادم و دیدن ایمنی بدنم خیلی بالا دلیل افت بتا اینه و قرار شد بعد عید برم برا انتقال جنین پیش عارفی و البته میگه قبلش هیسترو کن، عارفی میگه هیسترو کن بخاطره سپتوم خیلی کوچولی ک تو رحمه ولی فروتن میگه خیلییی کوچیکه و احتیاج به هیسترو نیست منم موندم چیکار کنم😭

بچه ها ۱۵ روز عید مراکز ناباروری بسته است؟

مرکز ما شروع سیکل از ده اسفند به بعد گفت نداریم. بستگی به مرکز داره دیگه عزیزم. هر مرکزی بزنگی پذیرش بهت میگه گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زينبي جون ممكنه خواهش كنم جوابمو بدي؟ عزيزم ذوستم ٢٦ سالشه يكساله داره برا بارداري تلاش ميكنه نتيجه ...

عزیزم بهش بگو نگران نباشه، بعد از لاپرا هم طبیعی پریود میشه هم احتمال بارداری طبیعی هست

والا خواهر شوهر من میگه هیچ وقت بیبی چک بارداری براش نشون نمیده ، ۳ بارش رفته آزمایش داده🙄🙄   ...

عزیزم ایشااالا بارداری خوبی داشته باشی 

چی از دستم برمیاد جز توکل به خدا و ادامه دادن .. 

فک‌کنم بالاخره یه جایی بشه اما نمیدونم چقد توان دارم ..

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم نمیدونم اونا هم تاثیر داره روی مثبت شدن یا نه  ولی از الان چی کار داری ببینی چه ضرری دار ...

زینبی جان ، همیشه دعاگوی شما هستم برای اسن تایپیک درجه یکی که زدی 😍❤💜 

خدا حفظت کنه برای گل پسرت 

چند ماه پیش خیلی حالم بد بود و بهم خیلی روحیه دادی ، الان انتقال دادم و انگار نتیجه گرفتم 

گفتم ازت تشکر کنم 🤲🤲🥰🥰😍😍😍

بعضي وقتا خدا معجزه ميکنه، انشالله که مثبت ميشي عزيز دلم.

من همینجوری هم اگه مثبت می‌شد معجزه میدونستمش و‌خواست خدا 

حتما نمیخواد بشه که تا الان نشده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..