2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
عزیزم بهش بگو نگران نباشه، بعد از لاپرا هم طبیعی پریود میشه هم احتمال بارداری طبیعی هست

يعني پس بنظرت لاپرا رو انجام بده؟ ديگه با دكتر ديگه اي مشورت نكنه؟

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم.انشاله.یکیش دختره یکیش پسر.اونی هم که ریداکت کردم دختره

عزیزم شما تو ماه چندی؟

سونو ان تی انجام دادی؟

بعدش ازمایش ان تی هم دادی؟

دکترم میگه برا دو قلو ازمایش نیاز نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین  من تو عمرم اولین باره که پریودمو عقب انداختم همیشه یکی دو روز جلو میفتاد بی ...

سلام عزیزم یه کم صبر کن، پیش میاد از این موارد

مگه قطعی فهمیدی کیست داری که سرخود تجویز میکنی 😅😅😅

عزیزم من زدم، ولی 72 ساعت و 48 ساعت قبل از زایمانم زدم چون اورژانسی شد جالبه تکون های پسر من بیشتر ...

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم . جفتم سرراهی شده احتمالا بخاطر این داده 

ولله نمیدونم. آزمایشگاه اینجا که اینطور گفت.  منم تو همین فاصله آنومالی و اکو رو رفتم. انشالل ...

ان شاالله که برای هممون آخرش خیر باشه بحق خداوندی خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد برای تو و نی نی جونت آیت الکرسی و چها ...

ممنونم عزیزم محبت میکنی..دلم اول به خدا و بعد دعای شما دوستای عزیزم قرصه توکل به خدا

عزیزم ایشااالا بارداری خوبی داشته باشی  چی از دستم برمیاد جز توکل به خدا و ادامه دادن ..  ...

چی بگم عزیزم 

فقط دعا میکنم خدا دامنتو سبز کنه 

خدارو چه دیدی شاید فردا رفتی جواب آزمایشت سوپرایزت کرد یا برای عید طبیعی باردار شدی به حق بارون و برفی که میباره 🤲🤲🤲🤲 خیلیارو دیدم این شکلی شدن 

مرررسی بابت دعای خوشگلت مهربوون 🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اوووووه چقدر سخته و حس بدی داره آدم ، برای من که خداروشکر قطع شد ، همون یه ذره بود 🙂🙂  ولی خ ...

مرسی عزیزم انشاله.اونقدر اذیت شدم که نگو.هنوز اینجا نمیگفتم بچه ها ناراحت نشن.من هم سونو سه بعدی رفتم هم امینوسنتز.هم ریداکت هم اکوی قلب و...اونم همش تهران.و تا تهران هم ۸ساعت راه داریم😐

فدات شم.چشم حتما.انشاله چیزی نیست سعی کن استرس نداشته باشی 

آره امروز ظهر زیاد گریه کردم حس کردم زیر دلم درد میکنه از اونموقع دیگه ترسیدم اگه چیزیم نباشه خودم کار دست خودم بدم برای همین دیگه دادمش دست خدا چون واقعا ناراحتی دردی رو دوا نمیکنه بجاش میشینم دعا میکنم 

انشاله همه چی خوب پیش میره.این غربالگری اکثرا اینجوری ادا درمیارن.حتی تو ادم های سالم.نگران نباش عزی ...

توکل به خود خدا 

خدا سر هیچ بنده ای نیاره حال دیروز منو

آره گلم، به خدا واسه دلخوشی الکی بهت نمیگم گلم اصلا بدم میاد امید واهی بدم توکل به خدا

ممنونم عزیزم توکل به خدا