2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

اي واي عزيز دلم، بخدا بچه خواهر منم فرستادن آمنيوسنتز، هيچي هم نشد، توروخدا ناراحت نباش عزيزم.

اره ببخشید اشتباه شد اره روز ۱۹ میفته .شنبه باید برم چک کنه استرادیول روزی ۶ تا یه میل بود الان گفت ...

لوبیا سبز الان هست اگه نزدیکتون نبود از میوه فروشی های انلاین پیداکن مثل اسنپ

یا رب العالمین
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

عزيزم الهي بميرم😔توكل كن به خدا 

امينوسنتز هم خواهرشوهرم انجام داد هيچ مشكلي براي بچش پيش نيومد پسرش صحيح و سالم به دنيا اومد توروخدا خودتو عذاب نده ني ني گناه داره😢

خداياشكرت....❤️ 
اي واي عزيز دلم، بخدا بچه خواهر منم فرستادن آمنيوسنتز، هيچي هم نشد، توروخدا ناراحت نباش عزيزم.

چرا بچه خواهر تو فرستادن؟ مشکل چی بود؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزيزم الهي بميرم😔توكل كن به خدا  امينوسنتز هم خواهرشوهرم انجام داد هيچ مشكلي براي بچش پيش نيو ...

خدا نکنه خواهر

نمیدونی امروز من و شوهرم چی کشیدیم منی که اشک های شوهرمو تا حالا ندیده بودم دیدم چجوری اشک میریزه

مشکل خواهر شوهرت چی بود که آمنیو کرد

رویاجونم‌ناراحت‌‌نباش

خیلیا‌ توهمین‌تاپیک‌آمینودادن

هیچیشون‌نشده..جوابشون‌هم‌خوب‌بوده‌خداروشکر

براشما‌هم‌‌انشالله‌مشکلی‌نیس..به‌خودتو‌نی‌نی‌استرس‌نده‌گلم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
رویاجونم‌ناراحت‌‌نباش خیلیا‌ توهمین‌تاپیک‌آمینودادن هیچیشون‌نشده..جوابشون‌هم‌خوب‌بوده‌خداروشکر بر ...

صاحل میبینی چی به روزم اومد دلم میخواد فقط گریه کنم

اخه ان تی خیلی بالا بود

انشالله چیزی نیست براخیلیا پیش اونده وبعد گفتن مشکلی نیست توکلت به خدا باشه ماهم برلت دعامیکنیم

یا رب العالمین

عزیزم نگران نباش خیلی ها آمینو انجام میدن . انجام دادنش دال بر این نیست که حتما مشکل وجود داره . جای مطمئنی رفتی سونو ؟ شهرستانی یا تهران ؟