2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684411 پست
سلام آستاره جون😘 نه عزیزم نداد ای کاش همون موقع ک رژیم رعایت کرده بود آزمایش میداد ک ببینیم توی به ...

آره واقعا ای کاش آزمایش میدادن ،من خیلی استرس dfi رو گرفتم ،آخه قبلا بالابود ،نمیدونم چرا دکتر سجادی بهش توجه نکرد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم امروز گفت یکشنبه بیا بشین معطلی داره . احتمالا هفته بعدش برم  همسرت آزمایش داد ؟

میخوای بری آزمایشاتو نشون بدی؟ نه هنوز شنبه نوبت داره با آراسته 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گسیو جان ذخیره من بدون هیچ دارویی ۲.۱  بود . عزیزم کم نیست ؟

من با ذخیره ۱/۹۴میرم دکترهای شیراز اصلا توجه نمیکنن که کمه 

میگن خوبه نمیدونم چرا😰

آخه اینجا خیلیا ۲بودن دکتر بهشون گفته کمه

خخخ وای اصلا نمی دونی چه نفسیههه کوچلووو  یکم به سبزی می زنه ولی نمی دونم میمونه یا برمی گردهد ...

مبارکه عزيزم، واي خدايا غش کردم براش، منم ديروز يه جنين انتقال دادم، خدا کنه بگيره، دعا کنيد برام.

بله عزیزم وقتتو بااین دکترایه بی سواد تلف نکن همون برو تهران ۱۰ساله من میرم همدان بی نتیجه

اره من مریض یاونگی شدم 4ماه  این زن یخخخخ یخ .. ای یو ای م منفی شد دیگه رفتم تهران مرکز مام .. مشکلت چیه ؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بنی خودت میخواستی ۳ تا بذارن ؟

آخه من یه بار منفی شده بودم با دوتا. این بار سه تا جنین فریز داشتم. گفت دوتاشون از فریز که دراومدن کیفیتشون خیلی خوبه. سومی در حدی نیست که دوباره بخواهیم فریزش کنیم. گفتم خوب اونم انتقال بدین. گفت سنی نداری که بخوای 3 تا انتقال بدی.

هزینه داره منتهی روز تخمک‌گیری علی الحساب همشو میگیرن مرکز ما همون روز ۸تومن گرفته موقع انتقال وفریز ...

آره همون دیگه  

البته ابن سینا برای فریز پول جدا گرفت. یعنی تو این 5700 فریز نیست.

من با ذخیره ۱/۹۴میرم دکترهای شیراز اصلا توجه نمیکنن که کمه  میگن خوبه نمیدونم چرا😰 آخه اینجا ...

نه عزیزم کی گفته کمه . زیر یک کمه . منم ذخیرم ۱.۹ بود هیچ وقت رویان بهم نگفت کمه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من داشتم عزیزم به من بخاطر آندومتریوز داد انگاری کیست ها رو خواب میکنه که بعدش که داروهای هورمونی می ...

واقعا پس چرا من دیروز به دکترم گفتم نیاز به ال دی هست یا نه گفت نه نمیخواد با این که دید توی پروندم کیست آندومتریوز دارم فقط گفت بعد عید بیا سیکل رو شروع میکنیم واقعا فکرم درگیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤