2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم راستشو بخوای من اصلا استراحت ندارم. خودم هر روز غذا درست می کنم، خونه تمیز میکنم، حتی خرید میر ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت. انشالله شما هم به سلامت و راحتی به دنیا بیاریشون.

خوب خیالم راحت شد. آخه تو تاپیک های اینجا یکی دیدم نوشته بود بارداری دوقلویی مثل اینه که یه لیوان آب به شکمت بستی و باید جوری پاشی و راه بری که آب نریزه! همه هم باهاش موافق بودن. وای من خیلی بی مهابا کارهامو انجام میدم. ترسیدم نکنه دردم برای همینه.

الان خیلی بهترم. تقریبا درد ندارم دیگه. تا فردا برم سونو انشالله همه چیز خوبه.

انشالله خدا دوقلوهاتو برات نگهداره عزیزم 😍😍 برای منم دعا کن داچین جون 🌹🌹🌹  شما چندتا جنین ...

عزیزم ممنونمم.. انشالله که همونی که میخوای میشه عزیزم. به زودی جواب مثبتت رو برامون میذاری   

من دو تا بلاست انتقال دادم. انتقال دومم بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروحضرت علي كمكم كنيد من كه جمعه پانكچر كردم حتي ديروزم با دكتر دوباره ويزيت شدم ،هيچ جام اذيت نميك ...

برو سرم ضد تهوع بزن دمیترون

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
براي انتقال روزي كه پريود ميشيم چند روز بعدش انتقال ميدن؟

باید دارومصرف کنی هر وقت ضخامتت اومد بالا برات انتقال میدن سیکل ها بسته به مریض متفاوته یکی شورت یکی لانگه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام خانما من شنبه پانکچر شدم فعلا پریود نشدم.. بهترین زمان واسه شروع داروهای انتقال جنین کی هست؟

انتقالتون سال دیگه میفته دیگه امسال انتقال نمیدن براتون بعدم بزارید حداقل دوماه از پانچ شدنتون بگذره ک این هورمون ها بیان بیرون بعد برین انتقال بدین

سلام گریدabضعیفه؟من کلا سه تا جنین دارم یدونهab و دوتا b.هشت سلولی و شش سلولی.ب دکترم گفتم گریدشونو ...

اتفاقا گرید abاز گرید bبهتره بعد از a گرید abهست مامان ماهک هم ی دونه aو ی دونه abانتقال دادن مامان شدن

مرسی عزیزم از دعای خوبت. انشالله شما هم به سلامت و راحتی به دنیا بیاریشون. خوب خیالم راحت شد. آخه ت ...

ایشالله که میری سونو و همه چیز خوبه. منم اخه وسواسیم با اینکه رعایت نمی کنم اما تا تکون نمی خورن شلوغی می کنم بیا و ببین بعدش میگم از فردا استراحت می کنم باز یادم میره. بعضیا می گن باید خیلی استراحت کرد ولی وقتی مشکلی خداروشکر نداریم چرا استراحت زیاد کنیم که خونرسانی هم انجام نشه الهی که همه خانمها به سلامتی زایمان کنن 😍😍

@nazaniin۷۴     @لی_لا1     سلام عزیزانم خوبین؟؟؟نی نیتون خوبه انشاالله ام ...

عزیزم پروتیین مصرف کن نون برنجت رو در عوض خیلی کم کن تا میتونی تخم مرغ حبوبات گوشت گوسفند مرغ و ماهی و میگو بخور

ممنون عزیزم. آخه تو تاپیک های نی نی سایت سرچ کردم دیدم انگار کلا همه درازکشن. ما هم اطرافمون دوقلو ن ...

جنسیت دوقلوهات چیه دارچین جان

@nazaniin۷۴     @لی_لا1     سلام عزیزانم خوبین؟؟؟نی نیتون خوبه انشاالله ام ...

سلام عزیزدلم ممنونم خوبیم خداروشکر ..نگران نشو ماشالا وزن گل پسری خیلی هم خوبه تو توسایت نوشته ۶۰۰تا۷۰۰گرم باید باشه تواین هفته ها البته من هفته ی ۲۵ سونوندادم ببینم چقدره وزنش...مکمل میخوری ؟  پروتئین زیادباید بخوری بیشتر هم گوشت کبابی بخوری روزی یدونه تخم مرغ ولی حساس نشو از هفته ی ۳۰به بعد بهتر وزن میگیرن  

ازجنین شناس پرسیدم گرید رو.بعد ب دکترم گفتم ک گرید جنینام اینجوریه گفت ضعیفه

من جنینام بی بودن هیچ وقت هم بهم نگفتن ضعیفه. با همونا هم باردار شدم. عزیزم بودن کسایی که با جنین گرید سی هم باردار شدن. پس مطمئن باش گرید و این چیزا همش الکی هستن بنظرم خدا باید بخواد. الان خیلی ها هستن تو تاپیک گرید a انتقال دادن اما منفی شدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم نگران نباش آجیل وتخم مرغ اب پز صبحانه بخور شیر و خرما. خیل تاثیر داره من با اینکه دو قلو بود و ...

ممنون عزیزم...آجیل و شیر و خرمارو میخورم ولی اصلا تخم مرغ دوس ندارم هفته دو یا سه تا دونه به زور میخورم ولی از این به بعد مجبورم بیشتر بخورم

انشاالله نی نی هات همیشه سالم و سلامت باشن💕💞