2777
2789

اگ عشقم بیاد خواستگاریم به این خواستگارم کع کراش ابجیمه جواب رد میدم و بهش میگم بیاد خاستگاری ابجیم وگرنه ابجیمم میگه باهاش ازدواج کن ولی افسردگی گرفته نمیتونم به سادگی از خاستگارم بگذرم چون وضعش خیلی خیلی خوبه م محاله دوباره از این فرصتا پیش بیاد ولی اگ عشقم بیاد خاستگاریم هم زندگی من اوکی میشه هم ابجیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بیشعوری که بخاطر پول ته دلت راضیه خواهرت رو بفروشی

کی گفته حاضرم خواهرمو بفروشم خواهرم فقط لب تر کنه ک هنوز میخوادش خودم ب پاش میریزم دنیارو ولی اون گفت کلن کنسل شد پسره دیگ ازش متنفرم

حالا خواستگارت را چند سال بزاریم تو آب نمک تا عشقت بیاد خواستگاری؟؟؟؟

آخرش نفهمیدیم عاشقی واقعا یا پول برات مهمتره! اگه عشقت برات مهم بود همین خواستگار را بهش میگفتی بیاد برا خواهرت یا کلا ردش میکردی

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا مثلا عشقتم اومد خواستگاری (این چه عشقیه که موقعیت مالی خپاستگار داره دستو دلتو میلرزونه)

بعدم مگه میشه یکی رو به کس دیگه تعارف کرد ،از اینده نمیترسی ؟فردا چش تو چش بشید ،اینا هیچ مگه کیکه که بگی من میدمت به ابجیم برو اونو بگیر شاید بهش بر بخوره خب 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵