2777
2789

من هنوز بچه ندارم ولی چون همین الانشم همیشه پام درد میکنه ریزش مو دارم دندونام جنسش اصلا خوب نیس خودم ادم خوش خوراکی نیستم که شیرم مقوی باشه  اصلا حس خوبی به شیر دادن ندارم تصمیم گرفتم در اینده بچمو شیرخشک بدم کسی این کارو کرده؟؟پشیمون نشدین؟حرف اطرافیان اذیتتون نمیکنه؟

بچه با بچه فرق می‌کنه 

ممکنه بچه ای همون اول سینه مادر رو نگیره 

باز ممکنه یک بچه دیگه جز شیر مادر شیر دیگه ای نخوره 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه با بچه فرق می‌کنه ممکنه بچه ای همون اول سینه مادر رو نگیره باز ممکنه یک بچه دیگه جز شیر مادر شیر ...

خب من اگه بخوام از همون اول شیرخشک بدم باید چیکار کنم؟؟ممکنه بچه کلا شیرخشک نخوره؟؟

مکمل های بارداری خوبت می کنن نترس

درضمن شیر خشکای ایرانی افتضاحن و اگر پول داری خارجی بخری باز بد نیست ولی ایرانی ها خوب نیستن بچه گناه داره اگر بتونی شیر بدی باید شیر خودتو بدی ، شیر خشک دادن هم دردسرای خودشو داره مثلا نصف شب باید بارها بیدار شی اب جوش و سرد ردیف کنی شیشه پر کنی بعد تست کنی خیلی داغ نباشه خیلی سرد نباشه اوووووووه! 

بعد بچه شیر خشکی دل درداش خیلی زیاده ، همه شیر خشکی به بچه نمیسازه و ......! 

پس سینه بده خودتو راحت کن ، اون پولی هم که می خوای بدی شیر خشک خرج تغذیه ی خودت کن اجیل بگیر شیرت هم قوی میشه 

شیر خشک هرچقدر خوب و گرون باشه بازم به پای شیر مادر نمیرسه 

اگه یه وقت شیر کم بود یا مقوی نبود اونموقع  در کنار شیر خودت شیر خشک هم بده

درضمن شیر دادن از سرطان سینه هم جلو گیری میکنه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مکمل های بارداری خوبت می کنن نترسدرضمن شیر خشکای ایرانی افتضاحن و اگر پول داری خارجی بخری باز بد نیس ...

اتفاقا شیر خشک ایرانی بهتره چون شکر نداره ولی شیرخشک خارجی صد در صد داره و شکر واسه نوزاد سمه 

خارجیا شیر خشکی که واسه مصرف خودشون هست رو شکر نمیزنن ولی واسه صادراتی شکر اضافه میکنن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اطرافیان حرف نمیزدن؟؟بعدا عذاب وجدان نداشتی؟

من سر بچه اولم چند ماه شیر دادم و سرویس شدم چون شیرم کم بود و بچم شیرخشک نمیخورد

دیگه ایندفعه میدونستم باز شیر نخواهم داشت کلا ندادم

نه دیگه میدونن بهشون ربطنداره😁😁شاید پشت سرم بگن جلوم جرات ندارن