2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
ماری جون مرسی عزیزم ،،،خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه،،، واااااای مرسییییی چه خبر خوبیییی دادی،،،خدارو ...

قربونت برمممم بمب انرژي منتظر روزي هستم كه از بي بي مثبت خودت بهمون خوش خبري بدي عجقم 😘😘😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

بچه ها خواستم تجربمو بهتون بگم شايد بدردتون خورد اولا دفعه هاي قبل كه انتقال دادم يبار فقط سرم اي وي اي جي داشتم كه همونم كه مثبت شد روز هفتم خونريزي كردم و بتا كم كم اومد پايين و بهش گفتن بارداري شبمياي البته بي بي چكم كمرنگ بود از اولش و ايندفعه سرم اي وي اي جي رو ده روز قبل انتقال و سلكسان هم پنج روز قبل انتقال و اسپرين و فوليك اسيد ٥هم دو ماه قبل از انتقال شروع كردم البته تحت نظر زرناني و اينكه پردنيزول هم نداشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستي من بي بي زدم و خدارو شكر دوتا خط پر رنگ افتاد همرنگ هم الهي قسمت تك تكتون بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻ميشه ...

خداروشکر مبارکت باشه، ان شاءالله بقیه بچه ها هم مثبت بشن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

ريحان در بارداری به دلیل اثر تحریک کننده ی رحم و سقط آوری، همچنین اثر موتاژنیک ترکیب موجود در روغن فرار آن (استراگل) نباید مصرف شود. البته مصرف آن به اندازه ی مقدار کمی که در سبزی خوردن استفاده می شود مشکلی ایجاد نمی کند بلکه به صورت دارویی و دمکرده نباید استفاده شود.

راستي من بي بي زدم و خدارو شكر دوتا خط پر رنگ افتاد همرنگ هم الهي قسمت تك تكتون بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻ميشه ...

واييييي خداروشكررررر 

بخدا ب دلم افتاده بوددددد

خيلييييي تبريك ميگم عزيزم

روز چندم زدي؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ماري جون تبريك ميگم عزيزم از استراحت و تغذيه و علايمت از قبل انتقال تا بحال ميگي عزيزم

مرسي عزيزم من راستش چون طبعم معتدله هم سردي خوردم هم گرمي و ايندفعه چهار روز استراحت كردمو از روز پنجم همه كارامو خودم كردم از ناهار تا شام حتي ديروز يه جعبه البالو رو بدون هسته كردم و امروز كلي مربا و شربت درست كردم😜😜 چون نميخواستم خودمو اذيت كنم و همش بخوابمو فكر و خيال كنم علايم هم از روز چهار انتقال سينه هام سفت شدن و دردناك و سوزن سوزن درد پري هم نداشتم فقط يبار كشاله رونم و يبار پهلوم درد گرفت و ديگه اصلا علامتي نداشتم البته يه روز هم بيرون روي گرفتم و همينطور دو شب سردم ميشد كه بدون كولر دوتا پتو روم مينداختم البته ترشح هم زياد داشتم ايندفعه و بوي ترشحم تغيير كرده بود و البته از ديروز ادرارم كمي تير شده بود 

وااااي ماري جون خدارو شكر مباركه، لطفاً با نتيجه آزمايش و عدد بتات يه خلاصه هم از درمانت بذار

مرسي عزيزم چشم فردا ميرم بتا ميدم چون ميخوام سريع برم پيش دكتر ايمني كه سرم هامو بگيرم بعدش همه رو ميگم

واييييي خداروشكررررر  بخدا ب دلم افتاده بوددددد خيلييييي تبريك ميگم عزيزم روز چندم زدي؟

قربونه دلت عزيزم انشالله يكي يكي اينجارو پر از اميد ميكنيم🙏🏻🙏🏻امروز روز يازده انتقالم بود 

يه چيزي بگم دوستان من دلم طاقت نياورد بيبي چك زدم مامانم دو تا خريده بود مديكور البته به مامانم هيچي نگفتم يواشكي گذاشتم يك خط كمرنگ افتاد ولي چون خيلي شنيدم توي اين سايت مديكور نتيجه درستي نداره خيلي بهش اطمينان ندارم ، دوباره اون يكي رو هم گذاشتم اون هم يك خط كمرنگ انداخته ، ديگه نميدونم خدا كنه درست باشه حالا ديگه سه شنبه ميرم آزمايش ، شايدم دو روز ديگه با يك مارك ديگه امتحان كنم .