2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
راستي من بي بي زدم و خدارو شكر دوتا خط پر رنگ افتاد همرنگ هم الهي قسمت تك تكتون بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻ميشه ...

واااااای چه خبر خوبی. مباررررک باشه ماری جون. دعا میکنم بارداری سالم و راحتی داشته باشی عزیزم

خدایا شکررررررر
يه چيزي بگم دوستان من دلم طاقت نياورد بيبي چك زدم مامانم دو تا خريده بود مديكور البته به مامانم هيچي ...

ای جانم مباارکه مامان سبحان. انشالا که درسته . فردا برو آزمایش 
چقدر خوب میشه همتون مثبت بشید این ماه 

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم مباارکه مامان سبحان. انشالا که درسته . فردا برو آزمایش  چقدر خوب میشه همتون مثبت بشید ا ...

آخه فردا تازه روز ٩ هستم ، نميدونم شايد هم رفتم ، حالا الان همسرم داره از سر كار مياد ميگم يك مارك ديگه بخره اگر اونم صبح گذاشتم مثبت شد ميرم آزمايش چون منم بعد از مثبت شدن بايد برم متخصص زنان آمپول انوكسپارين برام بنويسه ، زودتر برم بهتره ، ديگه توكل به خدا ، ان شا الله كه واقعا همگي نتيجه بگيريم .

آخه فردا تازه روز ٩ هستم ، نميدونم شايد هم رفتم ، حالا الان همسرم داره از سر كار مياد ميگم يك مارك د ...

آخه همه مارک ها ممکنه نشون نده. ولی آز حتما نشون میده
وااای من که دل تو دلم نیست  

خدایا شکررررررر
آخه همه مارک ها ممکنه نشون نده. ولی آز حتما نشون میده وااای من که دل تو دلم نیست    

نميدونم چند روز پيش كه يك مطلبي ميخوندم داخلش نوشته بود از روز ٩ ميشه آزمايش خون داد ، حالا ديگه توكل بر خدا ، التماس دعاي زياد .

سلام دوستانم 

خيلييي خوشحالم خيلي 

اشك از چشمام جاري شد و برا همه دعا كردم 

ماري جان مباركت باشه ان شاءالله خداوند حفظش كنه و روزيت كنه 

همينطور مامان سبحان جان 

ان شاءالله ك درست و روزيت كنه 

الهي آمين يا رب العالمين 

خيلي خوشحال شدم خيلي 

سلام دوستانم  خيلييي خوشحالم خيلي  اشك از چشمام جاري شد و برا همه دعا كردم  ماري ج ...

ماماني طاها جون عزيزم خيلي ممنونم ، من هم واقعا با شنيدن بارداري تك تك دوستام خيلي خيلي خوشحال ميشم ، ان شا الله كه درست باشه ، خودم خيلي اميدوارم ،ولي باز هم  توكل به خدا ، راضيم به رضاي خودش .

مامان سبحان جون مباااارك عزيزم من هميشه انروژي مثبت ميگيرفتم از شما خدا رو هزار بار شكر كه مثبت شدي ...

ممنونم مامان دو قلوهاي عزيز ، باز هم برام دعا كنيد كه درست باشه ، وقتي به همسرم زنگ زدم كه يك بيبي چك ديگه با مارك متفاوت بخره توي صداش يك برق قشنگي بود كه ان شا الله كه براي شادي دل اون هم شده و همينطور شادي دل مادرم درست باشه ، عزيزم من هميشه دعاگوي همه هستم ، اميدوارم يك روزي همه دوستان نتيجه بگيرن و مامان بشن .

مامان سبحان عزيزم خداروشكرررررررررر 

خيلييي مباركههههههه خانومييي

چفقد انرژي گرفتم

تروخدا برا منم دعا كنيد

يادمه گفتي علامتي نداشتي درسته؟؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مامان سبحان عزيزم خداروشكرررررررررر  خيلييي مباركههههههه خانومييي چفقد انرژي گرفتم تروخدا ...

ممنون افسون جون ، شما هم ان شا الله كه حتما حتما ماماني عزيزم ، براي منم دعا كنيد بيبي درست باشه و همينطور آزمايشم .

عزيزم من هيچ علامتي ندارم البته اون سري هم نداشتم فقط اون سري يه كوچولو واژنم تير ميكشيد ولي الان هيچي واقعا .

يه چيزي بگم دوستان من دلم طاقت نياورد بيبي چك زدم مامانم دو تا خريده بود مديكور البته به مامانم هيچي ...

اي جانم مباركه عزيزم خيلي خيلي خوشحال شدم الهي صحيح و سالم بغلش بگيري و لذت ببري الهي همه همينطور پشت سر هم خوش خبري بدن بهمون🙏🏻🙏🏻😘افسون جون و مامي جون و بقيه دوستان كه قراره انتقال بدن 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماري جون 😍 و مامان سبحان❤️💝 مباركتون باشه.🎉🎊  انشالله بارداري خوب و راحتي داشته باشيد و ني ...

فدات الهي به زودي قسمت خودت بشه گلم🙏🏻🙏🏻😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤