2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من ازمایشم برای پنجشنبه اس که تعطیله. بنظرتون اشکالی نداره فردا یه روز زودتر برم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من ۲۱ روز از انتقالم میگذره و پنج هفته و دوروزمه  وقتی جواب مثبتو بردم پیش دکتر iv ...

بستگی به خودت داره. من خودم نرفتم تا طبق پریودم شدم هفت هفته تمام اونموقع رفتم سونو که طبق سونو هم هفت هفته تمام سن بارداریم بود و هم جنین بود و هم قلب. البته طبق فرمول انتقال هم تقریبا هفت هفته و یه روز میشدم که فرقی با سن جنین نداشت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چیزی نگفت.  هیستروسکوپی کرد گفت مشکلی نداری فقط برام خراش آندومتر داد روز دوازده پریودی آندو ...

ای بابا 

این دیگه نمیدونم چیه وسط این همه مشکل

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عشقم من نشستم با خودم حساب کتاب کردم گفتم بخوام غصه بخورم جنین دارم یا نه انتقال دارم یا نه فقط نتیج ...

منم خیلی استرسی نیستم ولی دفعه قبلی تاریخ زایمانم هم براخودم حساب کرده بود اصلا به انتقال نرسیدم  

یا رب العالمین
منم خیلی استرسی نیستم ولی دفعه قبلی تاریخ زایمانم هم براخودم حساب کرده بود اصلا به انتقال نرسیدم &nb ...

اوه من انقدر از این کارا کردم. ولی دیدم مرحله به مرحله تا نتیجه گیری باید برم جلو. من یکی رو میشناسم خیلی قوی هست. همسرش ازو بود از اونایی که کلا اسپرم نداشت. رفت سراغ اسپرم اهدایی گناهی تخمک خوب هم نداشت. بهش گفتن برو جنین اهدایی. انجام داد منفی شد باز ادامه داد. خیلی قوی بود. دفعه ی بعد با جنین اهدایی باردار شد. ما کلا خودمون با لفظ اهدایی راحت کنار نمیایم چه برسه انقدر قوی باشیم. از اون یاد گرفتم با حوصله و تکرار میشه بهترین نتیجه رو گرفت.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون از دلگرمیت عشقم احساس میکنم تخمک گذاریم مشکل پیدا کرده  یا اتفاقی بعد از سقط برام افتاد ...

تقویت کنین همدیگه رو. ورزش کنین. رژیم غذاییتونو اصلاح کنین. شاید اصلا باردار شدی. بزنین به رگ بی خیالی و تقویت. مولتی ویتامین هم بخورین کنارش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
جدي اينجوري بودي؟ من گفتم بيا يه درد به درداي ديگمم اضافه شد 😂دكتر بعداز پانكچر به طور جدي ممنوع كر ...

عزیزم خب اگه هفته ی بعد انتقالته نزدیکی نداشته باش شاید به قول خودتون لک ببینین بعد بیان سیکل رو کنسل کنن. منم مثل شما شده بودم . فکر کنم این حس ها طبیعی باشه و زود گذر.  بعد از بارداری همشون از بین میرن و دوباره تمایلت برمیگرده. من خودم که هنوز منع دارم برا نزدیکی . دکترم گفته تا اخر بارداری نزدیکی ممنوعه. دیگه مجبوریم برا این فسقلی هر کاری کنیم که صحیح و سالم و به وقتش بدنیا بیاد که اذیت نشه

انشالله که نیست خیالت راحت  خودتو به خرید کردن و کارای عید سرگرم کن  چون استرس خیلی بدتر ...

انشالله که میره بالا

دکترت کیه عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خواهرای گلم میشه منو راهنماییم کنید؟ من ۲ ساله اقدامم باردار نمیشم یبارم سقط داشتم. میخوام‌ میکرو ان ...

عزیزم من تهران نیستم

اما الان تهران رفت آمد میکنم میام مرکز مام

با دکتر علیرضایی 

عزیزم من سنم رفته بالا  دکتری که میرفتم دو ساله منو میبره میاره دارو و امپول وقتمو الکی گرفت ...

عزیزم همین الان رفتم نوبت دهی اینترنتی مام نگاه کردم برا دکتر علیرضایی از ۱۲ اسفند میتونی وقت بگیری

گلم الان دیگه دکتر نصر ویزیت نمیکنه با دکترای دیگه ویزیت میشی مراحل تخمک کشی و اناقال رو دکتر نصر خودش انجام میده

برو حالا ویزیت اولت رو بشو ببین نظرشون چیه

Mom.ir

اره يادمه عزيرم دست گلت درد نكنه كه سوالاتمو جواب ميدي عزيزم. يكي از مواردي كه بهم تو اين راه د ...

عزیزم .خدا رو شکر یه خیر گذشته.اره خیلی سریع انجام میده ولی واقعا سوالا رو بی جواب نمی ذاره .ان شاالله سه هفته  دیگه با خبر خوش میای خبر میدی از بارداریت 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خب اگه هفته ی بعد انتقالته نزدیکی نداشته باش شاید به قول خودتون لک ببینین بعد بیان سیکل رو کنس ...

اره عزيزم از همين ميترسم كه زحمتمون هدر بره همش بخاطر اين داروهاست. بقول همسرم اين فسقلي بياد بقيه همه چي حل شدنيه ما داريم تلاشمونو ميكنيم تا ببينيم خدا چي بخواد❤️

خداياشكرت....❤️ 
مامان ماهک سلام . خوبی ؟ آزمایش همسرم موروفولوزیش صفره . تا حالا کسیو دیدین که درست شده باشه ؟

عزیزم مورفو فاکتوریه که سخت تعییر میکنه و بالاتر میره اما یسری نکات هست که خیلی تاثیر داره. اینکه سبک زندگیش رو تغییر بده اگه اهد ورزش نیست مرتب ورزش کنه اما نه ورزش سنگین. اگه اضافه وزن داره کم کنه وزنش رو. عذاهای سالم بخوره. میوه و سبزی مرتب بخوره. بیضه ها رو خنک نگه داره. شلوار لی و تنگ نپوشه . سونا و جکوزی ممنوع. فست فود خیلی محدود و اگه میتونین حذف کنه کلا. سبزیجات بخار پز مثل کلم بروکلی و گل کلم و هویج و قارچ و شلعم و لبو و کدو سبز و کدوتنبل بخوره. من شوهرم هر روز میخورد. روغن فقط کنجد و زیتون سعی کنین مصرف کنین. غذاهای سرخ کردنی رو محدود کنین.روزانه حداقل هفت دونه زیتون بخوره.من شوهرم مورفو از اول صفر بود بعدا که کلا تعداد هم صفر شد به مدت یک سال اما با رعایت این موارد بعد سه ماه تعداد رسید به ۵ نیلیون با مورفوی بین صفر و یک.

اینم بگم وقتی میگن صفر صفر مطلق نیست یعنی میتونن از بین اونهمه اسپرم چند تا دونه خوب پیدا کنن. ولی شما چون تعیین جنسیت میخواین فکر کنم براتون فرق داشته باشه و اگه بتونین مورفو رو ببیرین بالا نتیجه بهتری میگیرین. ولی خب اصولا مورفو فاکتوریه که سخت بالا میره