2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم آندومترم نازکه.  رشد نمیکنه روز دوازدهم پریودی ۵ بود . استرادیول خارجی هم خوردم اثر نکرد . ...

عزيزم لوبيا سبز پخته هم ميگن خوبه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره عزیزم نگران نباش به منم همینو گفتم ۴ بار انتقال نا موفق داشتم بار پنجم که آزمایش ایمنی دادم مشکل ...

واقعاااااااااااااا ای جانمممم مبارکت باشه گلمممم گلم دارو چی مصرف کردی

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه ما نیروهای مسلحه . به نظرت برا تعیین جنسیتم میده ؟

تعیین جنسیت فکر نکنم ولی هزینه پانکچرت رامیده.قبلنا فقط برا یه بچه بودن الان میگن تا دوتا بچه رامیدن.فاکتراتون راببرید بیمه ندادن هم ضرر نداره

یا رب العالمین

@زینبی_بابا    

پولیپ خودبخود رفع میشه؟ دکترم دیروز سونوم کرد گفت مشکوک به پولیپ هستی بخاطر داروهاهست با قطعش رفع میشه.گفت برا انتقال هم مشکلی نداره.

هرچی سرچ کردم اکثرا عمل کردن میگن باعث سقط میشه.

اندومترهموگفت خوب نیس روز انتقال هم چک میکنم اگه خوب نبود جنین ها فریز میشن.من دکترمو عوض کردم ولی همش خودمو با دفعه قبل مقایسه میکنم اندومترم انگاری ۹زده دفعه قبل هم توسونوی دوم همینقدر بود دوروز بعدش زده ۱۱

یا رب العالمین
اي جانم، ميفهمم چي ميگي، خودتو بزن به نشنيدن. سخته ميفهمم ، ولي داريم امتحان ميشيم😊 من كه فعلا كرو ...

امیدوارم ازاین امتحان سربلند بیرون بیایم .خوب کاری کردی خواهر کاش برا منم درجریان نبودن اما شدنی نیست ما اب هم بخوریم میفهمن چون تو یه ساختمان هستیم  ان شاء الله بزودی حاجت روا میشی این روزا یادت میره 

من یه زن حامله مبینم دق میکنم واقعا انقدر غصه میخورم نفسم بالا نمیاد، دلم میخواد بمیرم نمیگم ...

الهی فدای دل شکسته ات بشم ...مامان سوفی من اینجوری نیستم ذوق میکنم وقتی زن حامله رو میبینم اما خب بقول شما وقتی یاد درد خودم میفتم از خدا میخوام یه نگاهی هم به دل ما منتظرا بکنه وروزی ما هم بشه مامان بشیم .چون خودم گرفتارم درک میکنم تو اوج خوشبختی هم باشی بدون بچه یه چیزی توزندگی کم داری...خدا خودش به دل هممون رحم کنه 

@زینبی_بابا     پولیپ خودبخود رفع میشه؟ دکترم دیروز سونوم کرد گفت مشکوک به پولیپ هستی بخ ...

نگران نباش منم قبل انتقال آخرم عکس رنگی دادم گفت یه پلیپ زیر ۵میلی داری من نگران شدم گفتم هیسترو کنین گفت مانع بارداری و خطری نداره اگر انتقال دادم منفی شد هیسترو میکنم 

این پولیپ ها بخاطر داروهای هورمونی هست نگران نباش بهرحال دکترت هرچی گفت گوش بده من با خیلی ها مشورت کردم همه گفتن هم کوچیکه هم بی خطر اگر مشکل داشت دکتر من خیلی دکتر دقیق و حساسیه انتقال نمیداد

منم آندومترم نازکه.  رشد نمیکنه روز دوازدهم پریودی ۵ بود . استرادیول خارجی هم خوردم اثر نکرد . ...

چرا آندومترت اینجوریه،دکتر علتش رو نگفت؟

واسه من بعد کورتاژ اینجوری شده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرا آندومترت اینجوریه،دکتر علتش رو نگفت؟ واسه من بعد کورتاژ اینجوری شده

نه چیزی نگفت.  هیستروسکوپی کرد گفت مشکلی نداری فقط برام خراش آندومتر داد روز دوازده پریودی آندومترم ۵ بود. هی آی وی اف کنسل میشه . دکتر هیچی نمیگه .

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
امیدوارم ازاین امتحان سربلند بیرون بیایم .خوب کاری کردی خواهر کاش برا منم درجریان نبودن اما شدنی نیس ...

انشاالله عزيزم🌸

خيلي در جريان كارهات نزارشون، نه خانواده خودت و نه خانواده شوهرت 😄

منم مادرشوهرم و دوتا از جاريام ساختمان بغليم هستن، يكي از جاريام و خواهرشوهرم تو ساختمان ما هستن. اصلا نميزارم چيزي بفهمن😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشاالله عزيزم🌸 خيلي در جريان كارهات نزارشون، نه خانواده خودت و نه خانواده شوهرت 😄 منم مادرشوهرم ...

نمیشه خواهر .اخرین بار که انتقال دادم همین توشهر خودمون به همسرم گفتم به هیچ کس نگیم حتی مامان خودم .بخدا همون روز اول که اروم از پله ها می اومدم بالا درو وا کردن دیدن   دیگه بماند الان که زود زود میایم تهران   تازه کار از پنهان کاری گذشته برام زیاد اهمیتی نداره خواسته من خیلی بزرگه من تمام تلاشمو میکنم امیدوارم خدا مصلحت بدونه دلمو شاد کنه .من به خواسته ام برسم بزار اطرافیان هرچی میگن بگن هرچی برداشت میکنن بکنن برام مهم نیست ...ببخش سرتو درد اوردم