2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پس طبیعیه خداروشکر. همه ی کارا افتاده گردن شوهرم گناهی تا ساعت چهار سر کار هست تازه بعدش شروع میکنه ...

عزیزم ان شاالله زودتر خوب میشی و خودت کارات رو میکنی .منم  کسی رو ندارم بیاد برام کارامو کنه چند روز همسرم انجام داد بعدشم خدا رو شکر خودم پاشدم کارامو کردم .فقط جارو برقی نمیکشم .بعد از انتقالمم همین طور سه روز همسرم کارا رو انجام داد بعدش خودم دارم انجام میدم .خدا رو شکر اتفاقی هم نیفتاده تا الان برام .خدا خودش کمکمون میکنه .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
افرین که قبل انتقال پیگیر بودی. پس منم پیگیر باشم. دکتر گفت با شرایط شوهرم سه حالت دارم. یا جنین ندا ...

منکه گفت احتمالا باید فریز بشن ولی من دفعه قبل جنینام نموندن میترسم ایندفعه هم اینجور شه یا ضعیف باشن از فریز درنیان

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن که مشکلی نباشه نگفت چندم انتقالته؟!

انشالله که نیست خیالت راحت 

خودتو به خرید کردن و کارای عید سرگرم کن 

چون استرس خیلی بدتره 

به من که گفت اندومترت نازکه ، گفتم اشکال نداره فوقش بعد عید انتقال میدم ، حالا دعا کن تا روز انتقال مشکلی پیش نیاد 

من یکشنبه برام نوبت زدن برم انتقال بدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فدات سفیده تخم مرغ گوشت مرغ ماهی بخور جوجه کباب بخور ولی مصرف شیرینی بدترت میکنه برنج نان هم همینجو ...

ممنونم عزیزم از راهنماییات چشم حتما همه رو انجام میدم♥️🌷 خدا خیرت بده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها معذرت ميخوام ببخشيد دوماهي هست پانكچر كردم بعدش هايپر شدم كلي درگير اون بودم بعدشم دارو و امپ ...

وا خوب این چ کاریه خاهر خودت برو سمت شوهرت شده زوری ب خاطر شوهرت منم اینجوری بودم دلم نمیخاست ولی بخاطری ک زندگیمو حفظ کنم میرفتم سمتش

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
براخیلیا اینجوره یه خانمی دیروز میکفت سینه هام خیلی درد گرفته ولی منکه فعلا علامتی ندارم شما فکر کنم ...

روز شیش پریودمه. ممکنه تعداد باز بالا بره؟ دیروز بهم گفتن هر طرف حدود هشت تا داری

بچه ها معذرت ميخوام ببخشيد دوماهي هست پانكچر كردم بعدش هايپر شدم كلي درگير اون بودم بعدشم دارو و امپ ...

عزیزم منم دقیقا همین طور بودم.بعد از انتقالت مواظب باش .اصلا نزدیکی نباید  داشته باشین.اگه دکتر قبل از انتقال هم ممنوع کرده ،رعایت کن . دیگه باید بگذرونیم این مراحل رو.من الان هفته ۹ هستم هنوزم ممنوعه و منم از ترسم اصلا رو نمیدم به شوهرم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنونم عزیزم از راهنماییات چشم حتما همه رو انجام میدم♥️🌷 خدا خیرت بده

بیین عزیزم تنها کسی ک میتونه کمکت بکنه فقط خداست بعدم خودت همیشه اسم خدا ورد زبونت باشه و از دل خدارو صدا بزن امیدوارم بار اخری باشه که پانچ میکنی صاحب فرزند صالح بشی برای منم دعاکن بچم سالم باشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم ان شاالله زودتر خوب میشی و خودت کارات رو میکنی .منم  کسی رو ندارم بیاد برام کارامو کنه چن ...

اره خداییش اقایونم خیلی خسته میشن. دلم براشون میسوزه. توکل بر خدای مهربون🤲

بیین عزیزم تنها کسی ک میتونه کمکت بکنه فقط خداست بعدم خودت همیشه اسم خدا ورد زبونت باشه و از دل خدار ...

توکل بر خدای مهربون عزیزم. نذر شیرخوارگاه کردم باردار بشم. تا خدا چی بخواد گلم. حتما عشقم انشالله کوچولوت سالم باشه و با اومدنش دل مامان مهربونشو شاد کنه❤️❤️❤️❤️

وا خوب این چ کاریه خاهر خودت برو سمت شوهرت شده زوری ب خاطر شوهرت منم اینجوری بودم دلم نمیخاست ولی بخ ...

عزيزم ميترسم خدايي نكرده مشكلي پيش بياد زحمتامون به فنا بره ميترسم لكه بيني اتفاق بيفته دكترمم ممنوع كرده قبل از انتقال. نميدونم اصلا يه وضعيتيه اون بيچاره اصلا اصلا حرفشو نزده من خودم عذاب وجدان گرفتم☹️

خداياشكرت....❤️ 
منکه گفت احتمالا باید فریز بشن ولی من دفعه قبل جنینام نموندن میترسم ایندفعه هم اینجور شه یا ضعیف باش ...

اره اگه ضعیف بودن بگو انتقال بدن برات سریع. دکتر که بهم اینطور گفت

توکل بر خدای مهربون عزیزم. نذر شیرخوارگاه کردم باردار بشم. تا خدا چی بخواد گلم. حتما عشقم انشالله کو ...

الهی امین...خدا دامن همه رو سبز کنه