2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
علت اینکه بلاست نشدن چی بود؟ مشکل ازخودتونه یاشوهرتون؟

نمیدونم عزیزم نگفتن، مشکل که از خودمه لوله هام بستست یه کوچولو تنبلی ام دارم ولی اصلیش همون لوله ست

گریدشونم برای سه روز a بودن همشون، میگفتن تا روز 4 خوب پیش میرفته ولی بعدش ضعیف میشده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم دفعه اول که میخوام برم باید نوبت بگیرم از قبل ؟ باید با عکس رنگی برم ؟ به چه صورت شروع کنم تروخد ...

هرچی آزمایش داری

آزمایشات هورمونی ذخیره تخمدان

عکس

پاپ اسمیر

آزمایش اسپرم همسرت 

ببر با خودت 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم .خدا رو شکر یه خیر گذشته.اره خیلی سریع انجام میده ولی واقعا سوالا رو بی جواب نمی ذاره .ان شاال ...

قند تو دلم اب شد انشالله😭انشالله فندوقتو صحيح و سالم بغل كني عزيزدلم❤️

خداياشكرت....❤️ 
چشم ممنون از لطفت گلم خیر ببینی

انشالله که به زودی میای و خبر خوش مادرشدنت رو میدی🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
احتمالا دیگه تاریخ زایمانت هم مشخص میشه . سزارین هستی ؟

والا هرسری میرم تاریخ زایمانمو تو سونو عقبتر میزنه ان تی 25 فروردین بودم آنومالی شد 29 بعدتر شد 5 اردیبهشت، میترسم آخرش بشه خرداد😅

بله عزیزم سزارین با همین دکتر خودم که آی وی اف کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مورفو فاکتوریه که سخت تعییر میکنه و بالاتر میره اما یسری نکات هست که خیلی تاثیر داره. اینکه سب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . داروهایی ک استقاده کردن همسرتون چی بود ؟

به همسرم الکارنیتین مایع و سلن پلاس و مولتی داده . ب نظرتون میشه فرتیل اید براش بگیرم . تداخل ایجاد نمیشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم مورفو فاکتوریه که سخت تعییر میکنه و بالاتر میره اما یسری نکات هست که خیلی تاثیر داره. اینکه سب ...

دلارام‌جون دکتر خودت و همسرت کی بوده ؟ الان بارداری عزیزم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
گلم دفعه اول که میخوام برم باید نوبت بگیرم از قبل ؟ باید با عکس رنگی برم ؟ به چه صورت شروع کنم تروخد ...

عزیزم مرکز مام ک برا چند روز دیگه نوبت داره تو تلفنی زنگیدی گفتن نداره؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چشم عزیزم. همه چی خوبه اصلا جای نگرانی نیست. خدا پشت و پناه تو و‌نی نی

چشمات بی بلا عزیزم، ممنون😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعاااا ...خداکنه صحیح وسالم باشه وسروقت بدنیا بیاد تحمل میکنم دیگه 🤗

اره واقعا راستی من اصلا معده درد نداشتم یک هفتس معده درد بدی دارم چیکار کنم یادم‌رفت دیروز از دکتر بپرسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک سلام . خوبی ؟ آزمایش همسرم موروفولوزیش صفره . تا حالا کسیو دیدین که درست شده باشه ؟

سلام عزیزم من اینو خیلی نمی دونم ولی تو همینجا دیدم مامان شدن با اینکه مورفولوزیش صفر بوده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود