2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره فداتشم دكتر ديروز بهم ميگفت كي تو حامله بشي من خيالم راحت بشه😂اونم دلش سوخته برام انگاري😂اين ر ...

نه عزیزم .ریکاوری رو یادته ؟؟یه سالن دراز با حدود ۱۰ تا تخت .تختهای آخری واسه انتقاله. خود دکتر بدون سونو انتقال میده ولی من شنیدم با سونو بهتره .واسه همین ازش پرسیدم با سونو انتقال میدی یا نه گفت من چشم بسته میدونم کجا بذارم جنین رو ولی اگه دلت میخواد با سونو برات انتقال میدم فقط روز انتقال بهم یادآوری کن .منم بهش گفتم برام با سونو انتقال داد.دستش درد نکنه خیر ببینه .خیلی دکتر خوب و پایه ایه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من سنم رفته بالا  دکتری که میرفتم دو ساله منو میبره میاره دارو و امپول وقتمو الکی گرفت ...

چند سالت شده مگه گلم انقدر نگرانی؟ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم گفت خودش ازبین میره خداکنه اینجورباشه هیچی نشده به مشکل دیکه اضافه شد تازه معلومم نیس جنین بشه ب ...

گیسو فقط موج مثبت بده منم روزی که فهمیدم ناراحت شدم بعدش گفتم اگر خدا بخواد مثبت بشه میشه❤️❤️❤️

نمیشه خواهر .اخرین بار که انتقال دادم همین توشهر خودمون به همسرم گفتم به هیچ کس نگیم حتی مامان خودم ...

آفرين كه زدي به بيخيالي، همين باعث ميشه هم استرس نداشته باشي و هم انشاالله به خواست دلت برسي عزيزم، اميدوارم به زودي بياي و خبر خوشحالي به هممون بدي😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خوب دکتر گفت اندومترت خوب نیس

عشقم من نشستم با خودم حساب کتاب کردم گفتم بخوام غصه بخورم جنین دارم یا نه انتقال دارم یا نه فقط نتیجش استرس و ناراحتیه. همه رو سپردم به خدا. تو هم همینکارو بکن عزیزم. تو این راه هیچکس تکلیف دقیق نداره. انشالله که جنین هات عالی میشن و با خیال راحت فریز میکنی و سر فرصت انتقال میدی عزیزم

اون از بدنت میگیره خودت ضعیف میشی سعی کن کوچلو کوچلو بخوری وعده هاتو زیاد کن مادریم همینه🙂

مامان ماهک سلام . خوبی ؟ آزمایش همسرم موروفولوزیش صفره . تا حالا کسیو دیدین که درست شده باشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم ميترسم خدايي نكرده مشكلي پيش بياد زحمتامون به فنا بره ميترسم لكه بيني اتفاق بيفته دكترمم ممنوع ...

در کل رابطه بدون دخول مشکلی پیش نمیاد. خداروشکر کلی راه هست برای نزدیکی راههای دیگه ای بجز دحول و امتحان کنید! 

منم بعد از انتقالم که منفی شد اینطوری بودم. حتی یادمه شبی که می خواستیم نزدیکی کنیم مدام یاد سونوگرافی واژینال می افتادم و حس بدش! و یه نکته هم اینکه پرستار بخش آی و اف به من گفت شب قبل انتقال رابطه داشته باشید که رحم آماده بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم .ریکاوری رو یادته ؟؟یه سالن دراز با حدود ۱۰ تا تخت .تختهای آخری واسه انتقاله. خود دکتر بدون ...

اره يادمه عزيرم دست گلت درد نكنه كه سوالاتمو جواب ميدي عزيزم. يكي از مواردي كه بهم تو اين راه دلگرمي ميده همين دكتره اگر دقت كرده باشي هم هميشه عجله داره ولي همونجوري بازم كلي وقت ميذاره و به ادم استرس الكي وارد نميكنه. خدا حفظش كنه مريضي نيست ازش راضي نباشه. ديروز رفتم گفت كجاي كاريم مادر😂گفتم خراش انجام داديم هفته پيش ديدم تندي اومد تو اتاق سونو يچي پهن كرد گفت دراز بكش يعني ارزو قلبم اومد تو دهنم گفتم يا حسسسسسين نكنه دوباره خراش😢😢😢😢😢گفتم خانم دكتر خراش انجام داديم هفته پيش گفت اهااا من فكر كردم گفتي خراش دارم😩😩😩😩واي اصلا قيافم ديدني بود😂😂😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
۳۷    

عزیزم شما هنوز هم خیلی فرصت داری. نگران نباش. وقتی یک بارداری هم داشتی یعنی ظرفیت بارداری داره بدنت فقط باید شرایط رو مساعد کنی. سر فرصت برو یه مرکز خوب با تحقیق و با حوصله پیش برو. عجله نکن و استرس نداشته باش

در کل رابطه بدون دخول مشکلی پیش نمیاد. خداروشکر کلی راه هست برای نزدیکی راههای دیگه ای بجز دحول و ام ...

اره مشكل از بي ميلي خودمه بايد رو خودم كار كنم. چه جالب نشنيده بودم

خداياشكرت....❤️