2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خارجی از کجا پیدا کردی؟ من پیدا نکردم اصلا

عکس کارتش رو خواستم بفرستم برات ولی لود نشد. من بیمارستان اکثرا میگه دارو خارجی استفاده کن و خودش این داروخانه رو معرفی کرد که من استرادیول خارجی رو از اینجا گرفتم. شماره تماسش: 22079688

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
گلم شما چرا رفتی تحت نظر دکتر ربانی؟ کسانی پیششون میرن که یا میخوان پیش دکتر آصف جاه جراحی کنن و یا ...

یه دکتری که آی وی اف کنه ودکتر حاذق باشه میشناسی معرفی کنی ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
سلام عزیزم انشاالله بسلامتی بغل بگیریش..اسمم انتخاب کردی؟؟توروخدا برا منم دعا کن

سلام عزیزم مرسی ایشالا توم بسلامت زایمان می کنی 

اسمش و گداشتیم یزدان 😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

مبااارکه عزیییزم. خدا رو شکر که زحماتت داره نتیجه میده.

دعا کن منم این انتقالم مثبت بشه. به انتقال و بچه فکر میکنم فقط یه دنیا ناراحتی میاد تو دلم....

نمیدونم اینسری چرا اینهمه ناراحتم...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلامت باشی مرسی عزیزم والا این اخرا سخته خیلی سنگین‌شدم خوابیدن و ماشدنم خیلی سخته

آره واقعا حق داری عزیزم، بالش بارداری داری؟ خیلی کمک میکنه بهت، برای شیردهی و نشستن بچه هم خیلی کمک میکنه بعدا

آره واقعا حق داری عزیزم، بالش بارداری داری؟ خیلی کمک میکنه بهت، برای شیردهی و نشستن بچه هم خیلی کمک ...

زینب جون من گرفتم ولی اصلا راحت نیستم باهاش و گذاشتمش کنار . همش تو ذهنم سواله چرا همه تعریف میکنن ؟ برای من مدل ال هست مارک دی روحه

من دو سه روز داشتم کلا و از فردای انتقال رفع شد نمیدونم

منم دقيقا دو سه روز دارم و امروز قطع شد و پس فردا انتقال دارم

احتمالا از پروژسترون كه تو بدن اينجوري واكنش نشون داده كه من ميخام ني ني هارو سفت بگيرم 😁🙏🏼😍