2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم و ...

پریود قطع شه دیگه باید تا سن طبیعی منوپاز یعنی 50 سالگی آمپول هورمونی بزنیم جایگزین هورمونایی که تخمدونا در اثر از کارافتادگی تولید نمیکنن. متاسفانه چاره ای نیست مگر تکنیک سلول های بنیادی انقدر خوب جواب بده که تخمدونا احیا بشن

فعلا هنوز آز نداده دیگه. ال کارنیتین مایع. سلنیوم پلاس. زینک پلاس. کیوتین فولیک اسید. ویتامین دی و س ...

بی زحمت اگر یادت موند نتیجه رو بهم بگو.شوهر من فقط فولیک اسید داشت بجز سینال اف.این دفعه قطعا دکترشو عوض میکنم ولی کلا میخوام خودمم اطلاعات بیشتری جمع کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی زحمت اگر یادت موند نتیجه رو بهم بگو.شوهر من فقط فولیک اسید داشت بجز سینال اف.این دفعه قطعا دکترشو ...

باشه عزیزم. البته نمیدونم دیگه آمایش بگیرن ازش یا نه چون من احتمالا اسفند یا عید میخوام آی وی اف کنم دکتره همسرم گفت ایشون الان آمادن برای میکرو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره واقعا نه کم نشده ثمین جان الانم دوتا آمپول زدم دیگه توکل به خودش انقد خونم رقیق شده که جای تزر ...

آسپرین واقعا رقیق کننده ی بدیه توی این موارد من متعجبم دکترتون با خودش چندچنده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم سلام.امیدوارم که همه خوب باشید و در کمال سلامتی یا مامان شده باشین یا به زودی مامان بشین. ...

سلام عزیزم‌انشالله به سلامتی نینیهاتو تا ۹ماه توی دلت نگهداری بعدشم به سلامتی بغل بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من پن 900 رو با بیمه تامین اجتماعی گرفتم 230 تومن 

از کجا؟

سلام. بچه ها من دومین انتقالمه. الان استرادیول میخورم و روزی ۲۰واحد سینافکت تزریق میکنم. میدونید سر ...

به من انتقال دوم همینارو دادن فقط بسته به سن جنین هر چندروزه باشه، به همون تعداد روز قبل انتقالت آمپول پروژسترون قطعا اضافه میشه.مثلا برای انتقال جنین 5روزه از 5روز قبل انتقال باید شبی 1 پروژسترون بزنی.آسپرین و اسیدفولیک و ویتامین دی هم که هست.

اما انتقال سوم بجز اینا، انوکسا از چندروز قبل انتقال روزی یکی دورناف دقیقا از همون روزی که سینافکت رو قطع کردم،شیاف از بعد انتقال هر 12ساعت،اچ سی جی یکی سه روز بعد انتقال و یکی هم شش روز بعد انتقال.این داروها اضافه شده بود.استرادیول هم از روی 3تا شد روزی 4تا.

انتقال اول رو یادم نیست ولی دومی و سومی حدود ر‌وز 20-21 پری بودم.به ضخامت دیواره رحمت ربط داره که چه زمانی سه لایه با ضخامت مناسب میشه.

ولی اگه بتونی پیش رویا شرکت بری خیلی بهتره چون خیلی ها که مشکل ناباروری و سقط داشتن ازش نتیجه گرفتن ...

یعنی مطبش آدرسی ک داخل نت نوشته نیست؟ خیابان میر روزهای زوج ساعت سه ظهر. 

حالا فردا زنگ میزنم بیمارستان الزهرا

بله عزیزم اگه رفتم حتما برات نوبت میگیرم. برای نوبت اسم و فامیل بهم میدی یا بگم دوستم طوطیا😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم پیامشون رو پیدا کردم گفتن دکتر متقی میرفتن

مرسی واقعا لطف کردی😍 یه دنیا ممنون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ااا خب از کجا تهیه کردید شما

از تهران برام پست میکردن

اگه بیای تو پروفایلم یه تاپیک بیشتر ندارم. صفحه ی آخر تاپیک عکس ظرفش رو گذاشتم. آدرس و تلفن داره.

ای بابا ناراحت شدم😔 ماشاالله به پشتکارت. فکر کنم مهر بود که انتقال من منفی شر شما گفتی مثبت شدی

دو ساله کارم همینه 😔 هر ماه یا یکماه درمیون یا iui داشتم یا پانکچر یا عکس رنگی یا خراش یا انتقال...

هنوزم که هیچی به هیچی... 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پردنیزلون فقط برای کسانی هست سطح ایمنی بالا داشته باشند ایمنی را میاره، پایین تا جنین سقط نشه

میدونم ..چون توی انتقالهای قبلی برام تجویز شده بود ، برای همین تعجب کردم که ایندفعه چرا تجویز نشد.

سلام گلم ممنونم بله قطع شده فقط خیلی کم لک دارم خودت خوبی؟ خبری از جنین هات نشد؟

نه عزیزم گفتن ۳تا تخمک بع درد خورده که اونم ببینیم رشد می کنن ...باورت میشه نمی خوام برم انتقال