2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
سلام، من با آل دی شروع کردم، بعد پرگووریس و آ اس آ، ستروتابد، اچ ام جی بعد پانکچر و انتقال هم آ اس آ ...

روزی چند تا شیاف و آمپول پروژسترون داری؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فعلا که نه انوکسا و نه آسپرين هیچ کدوم به صلاح نیست، چون اثر آسپرين تا حدود 10 روز هست، و اگر ...

آها آره پس نیازی به ضد انعقادی ندارم فکر کنم تا چند روز

طوبی مومن نبود، یادتون نیست؟ الان گوگل سرچ کردم ایمونولوژیست خیابان توحید آدرس مطب این دکتر اومد

عزیزم پیامشون رو پیدا کردم گفتن دکتر متقی میرفتن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
طوبی مومن نبود، یادتون نیست؟ الان گوگل سرچ کردم ایمونولوژیست خیابان توحید آدرس مطب این دکتر اومد

ولی اگه بتونی پیش رویا شرکت بری خیلی بهتره چون خیلی ها که مشکل ناباروری و سقط داشتن ازش نتیجه گرفتن فکر میکنم بیمارستان الزهرا هم باشه 

ثمین جون گفتن بیمارستان بهشتی هم هستن ولی من اونجا رو اطلاع ندارم ولی اکه رفتی واسه نوبت حتما واسه منم بگیر چون من جنوبم واسم مقدور نیست بیام نوبت بگیرم ممنون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خوبی ؟خونریزی قطع شد ؟

سلام گلم ممنونم بله قطع شده فقط خیلی کم لک دارم

خودت خوبی؟ خبری از جنین هات نشد؟

من با تایپیک بامداد خمار ۱۱کیلو کم کردم خدا رو شکر مشکل تنبلی تخمدانم با سالم خوری و ورزش حل شد،بعد ...

انشالله مثبتی منم احتمالا هفته ی اینده انتقالمه گفتم ببینم چه کار کنم رژیممو ادامه بدم یا نه دکترم هی میگه باید ادامه بدی منم میترسم رو مثبت شدم تاثیر داشته باشه منم میخ‌وام اون دو هفته رو ازاد کنم ولی با احتیاط پر خوری نکنم

۳۰ میلیون تعداد اسپرمش بود. تحرک و موروفو صفر اینو بهش دادن با چندتا چیز دیگه

شوهر منم دو ماه سینال اف تزریق کرد هییییچ فرقی نکرد آزمایشش.شوهر شما براش تاثیرداشت؟داروی دیگه ای هم داشت؟

آز شوهرمنم خیلس شبیه شماست.تعداد 19میلیون تحرک گروه آ صفر.

رزاناجان من پیام این دوستمون رو که شما بهش جواب دادی درباره رویال رو نمیتونم پیدا کنم. میشه برام بفر ...

خیالت راحت باشه ژل روی همه ی مردا تاثیر داره. همون ماه اول تاثیرش مشخص میشه. دو سه هفته ی اول. البته ما هشت نه ماه بیشتر استفاده کردیم اما از همون ماه اول همین مقدار تاثیر گذاشت و بیشتر نشد فقط وضعیتش ثابت موند.

هیچ دارویی روی همسرم تاثیر نداشت. تحت نظر ارولوژ چهار ماه قرص خورد و چهار ماه بعد آمپول سینال زد هیچ اثری نداشت.

یکی از بچه های اینجا ک باردار شده بود بهم گفت ژل رویال استفاده کنید. منم اصلا امیدی نداشتم چون همه راه هارو رفته بودیم. ولی انجام دادم. روی مردهایی ک مشکل حادی ندارن تاثیر بیشتری میزاره. 

من چون واقعا تاثیرش رو دیدم دوس دارم به بچه ها پیشنهاد کنم. ولی دیگه خودتون میدونید هر چی صلاحتون هست انجام بدید.

شوهر منم دو ماه سینال اف تزریق کرد هییییچ فرقی نکرد آزمایشش.شوهر شما براش تاثیرداشت؟داروی دیگه ای هم ...

فعلا هنوز آز نداده دیگه. ال کارنیتین مایع. سلنیوم پلاس. زینک پلاس. کیوتین فولیک اسید. ویتامین دی و سی بهش میدم با معجون و عرق کاسنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اراده هم که ماشالله من ندارم, اصلا از اون روز نیومدم سایت نمیدونم حس عجیبی گرفتم. 

نه عزیزم. از الان به خاطر وضعیتمون تا جایی ک میشه باید برای حفظ تخمدان هامون تلاش کنیم. یه سبک زندگی کاملل متفاوت و سالم  تا جایی ک امکان داره. خیلی کارل میتونیم بکنیم ولی متاسفانه منابع ارگانیک و آفت کش نخورده سخت به دست میان. اگر دستت میرسه همه چی ارگانیک بخور. مرغ محلی تخم مرغ محلی (که تو ظرف پلاستیکی آب و دون نخورده باشن) و محصولات گیاهی و سبزیجات میوه سم نخورده و کاملا طبیعی