2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید کمکم کنید

111 بازدید | 13 پست

من یه زن بیوه ام یه مدت با یکی آشنا شدم که رابطه اش با زنش خوب نیست قرار از هم طلاق بگیرن ولی به خاطر بچه اشون الان نمیتونن الان زنش فهمیده شمارمو داره میگه فردا ازت شکایت میکنم ما هم ارتباطمون در حد پیام و تماس هست بیشتر از این نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم شما وسط رابطه حتی خرابشون رفتی معلومه که میتونه شکایت کنه☹

امیدوارم پیام هاتون عجیب نبوده باشه...

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

دروغه مردها با این روش میرن جلو و شما هم زنگ تفریحش شدی .. اون زنشو طلاق نمیده چون مادر بچشه و باید کلی مهریه بده ... شما بیوه ها چرا از زندگی مردم پاشونو بیرون نمیکشین ؟؟ 

کاش از شما شکایت کنه هرزگی تا کجا آخه؟؟ اون مرد اگه می‌خواست زنشو طلاق بده  تا الان طلاق داده بود داره الکی  می پیچونه .. چند صباح دیگه میبینی زنش دوباره بچه دار شد🌝 آخر میفهمی جایی تو این جور روابط نداری ... ابن مرد برای خوش گذرانی موقت  با شما هست وگرنه هیچ مردی بخاطر چند شب هتل  موندن خانه ی خودشو نمیفروشه.

شما کاملا داخل زندگیشون بودی که اینقدر بااطمینا می گی مشکل دارن می خوان طلاق بگیرن ؟؟!!!

اگر مشکل هم داشته باشن شما حق نداشتی وارد رابطه بشی اون نری که طلاق نگرفته دنبال دومیه باشماهم صدرصد دنبال سپمی خواهد گشت

الان زن ایشون باکسی رابطه داشت شوهرش از وسط نصفش کرده بود ذات خوب خیلی گرونه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
رو زندگی مردم میخای زندگی بسازی عجب ادمی هستی

نه به خدا اصلا نمیخواستم باهاش باشم به خدا اصرار کرد گفت به جان بچه ام میخوایم طلاق بگیریم چون زنش بهش خیانت کرده دو ساله با هم رابطه ندارن

دروغه مردها با این روش میرن جلو و شما هم زنگ تفریحش شدی .. اون زنشو طلاق نمیده چون مادر بچشه و باید ...

ما که همدیگه رو نمبینیم به خدا در حد پیام و تماس باه رابطه نداره به جان بچه اش قسم خورد