2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
قربونت برم شکر میگذره من که ویار حاملگی امونمو بریده  انشالله این سری جواب مثبت میگیری😍 واقع ...

ای جانم اشکال نداره زود ویارت تموم میشه دلت تنگ میشه😁 مرسی عزیزم ایشالا 😍😍 وای چقد دردناکه تازه میگن بازو که افتضاحه دردش !! چی میشد با سوزن نازکتر میدادن اخه! من فک میکنم این کارخونه ای که گرفتم سوزنش اینقد وحشتناکه وگرنه منطقی نیست زیرجلدی اینقد کلفت!!

واقعا هیوا جان.شما موقع بارداری علایم چی داشتی بعد ای وی اف

عزیزم من باردار نبودم با اون همه علائم منفی شدم همون موقع هم مطمئن بودم که مال آمپولاس اون علائم برا همین اصلا به این چیزا فک نکن ایشالا هفته دیگه بتای خوب داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هیچ علائمی نداشتم با اینکه قبلا یه سقط داشتم اون موقع درد سینه داشتم  فکر میکردم ای وی افم ...

ممکنه بیشتر توضیح بدی لطفا.یعنی دوهفته انتقال کاملا عادی بودین من همش نگرانم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام‌ بچه ها‌ من چهارشنبه باید برم برای عکس رنگی تو برگه ای که بهم دادن نوشته باید آزیترومایسین بخ ...

عزیزم تجویز دکترت این بوده ولی من هردوباری که عکس گرفتم آزیترومایسین داشتم کلا ۶تا تجویز میشد شب قبل عکس  دوتا بعد ۴روز روزی یکی.آنتی بیوتیک قوی هستش عزیزم

اگر با بیهوشیه باید ناشتا باشی در غیر اینصورت صبحانه کامل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به من چیزی راجع به بیهوشی یا بیحسی نگفتن نمیدونم باید ناشتا باشم یا نه  تو برگه اش هم چیزی نن ...

همون لحظه ی کم گرفتگی زیر دلت حس میکنی فرداشم میری سرکار 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم پانکچرت کی هست؟ برای من افتاده اسفند. درخواست بیوپسی دادیم. میشه اگه برات جنین تشکیل شد به منم ب ...

عزیزم پانکچر من به امید خدا اواخر بهمن میشه 

بله گلم چرا نشه حتما بهت خبر میدم انشالا همه بهترین نتیجه رو میگیریم  

من میشینم تزریق میکنم 

شما هم خودتون میزنید نه؟ 

فککنم خودم باید انوکسارو بزنم

توی بروشور نوشته درازکش اما اصلا نمیشه منم نشسته برام زد همسرم اما از فردا مبخوام خودم بزنم😐😐🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم دکترم این هفته مرخصیه شنبه اگه بشه برم یا هم صبر میکنم ی بارکی ۳۰هفتع میرم دکتر شما چی

من رفتم ظاهرا که همه چی اوکی بود اما رو وزن و رژیم غذایی خیلی تاکید کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم پانکچر من به امید خدا اواخر بهمن میشه  بله گلم چرا نشه حتما بهت خبر میدم انشالا همه ...

توکل بر خدا. دوتامون مادر بشیم انشالله🤲🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزیزم  نه امروز روز ۱۴ انتقال بودم  نمونه آزمایش گرفتم دادم بردند آزمایشگاه تیتر بتا ...

مبارکت باشه عزیزم الهی به سلامتی بارداریتو بگذرونی

شما هم خودتون میزنید نه؟  فککنم خودم باید انوکسارو بزنم توی بروشور نوشته درازکش اما اصلا نمیش ...

ببین من انوکسا با اسم تجاری ناکسپرین میزنم اصلا سوزنش کلفت نیست. و اینکه اروم تزرق کنی اصلا سوزش هم احساس نمیکنی البته بعضی اوقات هر کاری کنی یه سوزشی احساس میکنی ولی همیشگی نیست. خودت تزریق کنی بهتره چون مینونی هر طور خودت راحتی تزریق کنی. من سوزنشو اروم وارد شکمم میکنم درد نداره مگر اینکه نزدیک کبودی باشه اون جای تزریق. هر وقت دو طرف شکمت کبود شد دیگه اونجا نزن روبازوت بزن. جای تزریق رو شکم هم اگه سه سانت از کبودی فاصله داشته باشه درد نداره اما نزدیکتر باشه خیلی درد داره. اینم بگم رو بازو بنظر من دردش بیشتره ولی بعضی اوقات که دو طرف نافم کلا کبود میشه دیگه چاره ای ندارم جز اینکه رو بازو بزنم. البته رو بازو رو خودم نمیزنم شوهرم برام تزریق میکنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من دو روز اصلا متوجه درد نمیشم، یه روز سوزش دارم. هنوزم بعد سه ماه نفهمیدم لمش چیه که گاهی درد دارم ...

شاید از مارکشه!! انوکساپارین ۴۰۰۰ نوشته!! همین

اصلا دردی نیستم برا امپول همیشه ازین مدلام که با امپول راحترم! اما واقعا این و نمیتونم

بچه ها کسی نیست؟؟ آنوکسارو تحمل ندارم بزنم خیلی درد داره!!! مگه میشه اخه طاق باز!!

خواهر درد نداره که فقط سوزشش  زیاده

نازایی و حرف مردم رو تحمل داری؟

ی کم ریلکس باش چته دختر .اکثریتمون داریم میزنیم تو هم روش .مامان شدن الکی نیست که