2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044443 بازدید | 684389 پست
سلام عزیزم ممنون بهترم دردم کمتر شده الان نی نی هم انشاالله خوبه... آزمایش دادی بسلامتی؟؟

خداروشکر عزیزم ک بهتری 

بله گلم روز ۱۴ بودم آز دادم بتا شد  ۲۴۰ 

شما چه روزی آزمایش دادی و بتا تون چقدر بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا اسم روش چی نوشته؟ Noxprin یا PDxane نیست؟ این دو تا خوبن نسبتا. منم تنها آمپولی که خودم به خو ...

نه enoxaparin 4000 نوشته!! یادمه دکتر به پرستاره گفت نمیدونم چیچی میدم ک و ل اینا داشت اسمش یادم نیست به پرستاره که گفتم گفت منظورش همین انوکساس! میگم شاید اون بهتره

اگه اینا سوزنش باریکتره برم ببینم پس میگیره داروخانه اینایی که شما گفتید و بگیرم

سلام خوبی هیوا جان؟ چه خبر ؟ در چه مرحله ای؟  نمیدونم منو یادت هست یا نه  منم تا الان ان ...

سلام عزیزم چرا یادم نباشه حالت خوبه؟ نینی خوشکلت در چه حاله؟ 

من دیروز دوتا بلاست انتقال دادم تا ببینم چی میشه! ببین این دوبار که شوهرم زد خیلی طولش داد درد نگرفت داروش مشکلم با سوزنیه که میره تووو عین میل بافتنی کلفته واقعا دادم میره هوا!!!! من اصلا حساس نیستم روی امپول اما این افتضاحه از الان دارم فک میکنم میخوام فردا بزنم گریم میگیره!! حالا بچه ها گفتن یخ بزارم و خودم بزنم از فردا امتحان کنم ببینم چطور میشه

اره انوکسا یه سوزشی داره ولی برای من غیرقابل تحمل نبود گلم به امید مامان شدن بزن قشنگ انگار بی حسی ز ...

قشنگ شکافته شدن پوستمو حس میکنم خیلی دردناکه!! فک میکنم این دوهفته چطوری میخوام بزنم تازه اگه مثبت شم که دیگه هیچی .....😕😰چشم سعیمو میکنم

سلام‌من روز هفت انتقالم علایم ندارم نگرانم

بهتر که علائم نداری چون علائمای الان مال عوارض پروژسترونه مال بارداری نیست که!! الان راحت کیف کن

من دفعه پیش از زن حامله سه ماهه بیشتر علائم داشتم منفی شدم تمام اینا عوارض امپولاس اصلا نگران نباش خوشبه حالت نداری

بهتر که علائم نداری چون علائمای الان مال عوارض پروژسترونه مال بارداری نیست که!! الان راحت کیف کن من ...

واقعا هیوا جان.شما موقع بارداری علایم چی داشتی بعد ای وی اف

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم چرا یادم نباشه حالت خوبه؟ نینی خوشکلت در چه حاله؟  من دیروز دوتا بلاست انتقال دادم ...

قربونت برم شکر میگذره من که ویار حاملگی امونمو بریده 

انشالله این سری جواب مثبت میگیری😍

واقعا درد داره درکت میکنم هر جوری بزنی 😑😑😑 من که دیگه شکمم جا نداره واسه تزریق جای تزریق های قبلی هم سفت شده سوزنش به زور وارد بدنم میشه جای دیگه هم جرات ندارم بزنم 

خدایا خودت مواظبش باش
واقعا هیوا جان.شما موقع بارداری علایم چی داشتی بعد ای وی اف

منم هیچ علائمی نداشتم با اینکه قبلا یه سقط داشتم اون موقع درد سینه داشتم 

فکر میکردم ای وی افم منفی میشه حالم تا هفته ۷ خیلی خوب بود بعدش ویارم شروع شد

خدایا خودت مواظبش باش