2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
مرسی که جواب دادی عزیزم ،انشالله که نی نی ها محکم بچسبن به دلت 🙏 کجا انجام دادی ؟دکتر خودت انجام د ...

خواهش میکنم عزیزم ❤مرسی ایشالا نی نی های شما هم بچسبن به دلت💞

ابن سینا انجام دادم اره عزیزم دکتر خودم انجام داد دکتر معترف...قیمتشم ۲۵۰۰ شد ...خیلی راحت بود خداروشکر ...با بیهوشی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از دارو ...

اورگالترون امكان نداره پيدا كنيد چون وارداتش مال دوسال قبله واردات جديد نداشته و من هنوز تو يخچال ام تو ايران دارم و تاريخش تا اخر مهر ماه بود كه تموم شده 

سلام دوستان ممنون میشم اگر میتونین راهنمایی کنید. من ۳۸ سالمه و بچه ای هم ندارم. دکتر زنانی که پیش ...

تخمك فريز خوب نيست چون فقط ٢٠ درصدشون موقع ذوب ، باقي مي مانند و جنين فريز خوبه و بايد جنين فريز كنيد

عزیزم من گذاشتم داخل یخچال چون خونمون بخاری روشن گرمه من همه داروها داخل یخچال نگهداری میکنم چه یخچا ...

داروخانه بهتون چی گفت ؟ گفت کجا باید نگهداری بشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم داروخانه به منم گفت اوگالوتران بیرون از یخچال بزار، منظورشون اینه که اگه هوای خونه گرم نیس بیر ...

خونه من خیلی گرم نی یجا گذاشتم خنک‌تر باشه

اورگالترون امكان نداره پيدا كنيد چون وارداتش مال دوسال قبله واردات جديد نداشته و من هنوز تو يخچال ام ...

چرا من پیدا کردم گلم مال آلمان هم هست اگه پیدا نشه که دکترا نمینویسن

سلام اگه امپول اورگالوتران داشتین باید بذارینش تو یخچال منم این ماه 4 تا اورگالوتران داشتم 

اخه داروخانه گفت بیرون یخچال روشن نوشته از یخ زدگی جلوگیری شه دمای بالای سی درجه هم نباشه 

سلام گلم ممنونم فداتشم خواهش میکنم این چه حرفیه عزیزم آره مهربون جون کم کم داره طاقتم تموم میشه🥴 ا ...

قربونت برم خواهرجان توخیلی مهربونی انشالله هممون مادرشیم ودل مادرهای فرشته مون شاد شه. انشالله دیگه کم مونده باازمایش مثبت بیای منم دلشادکنی, چشم حتما اتفاقا قصد دارم برم حرم پریودم تموم شه حتمامیرم ونمازمیخونم ازطرفت وبرای همتون دعا میکنم. انشالله به بهترین نحوحاجت دلتوبگیری. 

اهان ممنون نه من چون سری قبل نداشتم نمیدونستم چیه, اخه من که ضخامتم خودش خوبه زیادی رشدنکنه؟ اره روزی3تاست صبح وناهار وشب میخورم

انشاله به سلامتی.اره خیلی تعجب کردم که از مشهد مثلا چرا نمیرین تهران و میایین تبریز.انشاله که براتون ...

اهان اره دیدم دکترشماهم تخصص خیلی خوبه اماشنیدم میگن زیادی پولیه و ویزیتش گرونتر. انشالله بزودی نتیجه بگیری ومامان بشی. دعاکن دوستم ازالان استرس میگیرم اصلادیگه تحمل منفی ندارم, فقط دلم میخواد مثبت ودوقلوشه

سلام به روی ماهت گلم چه استرس هایی عزیزم؟؟خدابرات نگهشون داره وبسلامت بغل بگیری بخداهروز واسه زایمان ...

عزیزم احتمالا حداکثر یه هفته بعدش انتقاله 😋😋😋

انشالله دو هفته بعد مامانی پس❤️

عزیزم احتمالا حداکثر یه هفته بعدش انتقاله 😋😋😋 انشالله دو هفته بعد مامانی پس❤️

وای ایشالله خدا کنه ازچشم انتظاری دربیام دیگه ,من خیلی قوی نیستم بتونم زیادادامه بدم. هرچی خدابخواد. 

وای یعنی ممکن نیست روز16انتقال بده؟ 1بهمن میشه واینجووی15ام که روزتولدحضرت زهراست دلم میخوادبرم ازمایش وشادشم