2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از دارو ...

واقعا آدما خیلی بد و بی وجدان شدن!! یعنی دونه دونه همه چی رو باید خودمون چک کنیم لحظه ای غفلت میکنی میبینی کلاه به چه گشادی گذاشتن سر آدم!! ۱۸۰۰ مگه کمه یعنی چی که خودت نگفتی قیمت فرق نداره!! چه ربطی داره وظیفشه همه کارای مربوطه رو درست انجام بده! برو بهشون بگو یا درست حساب کن یا شکایت میکنم

اتفاقا اینجور چیزا رو خوب پیگیری میکنن ماها به حق خودمون آشنا نیستیم 

سلام

دوستان حالا که انتقالم منفی شده و خونریزی دارم کاری هست از الان انجام بدم برای انتقال بعدی آماده باشم

بعد شرایط انتقال چیه یعنی کلی دارو باید استفاده کنم یا ضخامت آندرومترم خوب باشه داروی زیادی لازم نیست 

آخه تنها موردی که همیشه تو سونوهام خوب بوده ضخامت آندرومتر بوده سونو اول قبل از شروع سیکل ۱۱ بود تقریبا همیشه هم سه خطی بوده 

میشه لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وی اف جز بارداری پرخطر محسوب میشه.نزار بی خیال باشه.راستی خارش هم جز علامت مسمومیت بارداریه.خارش ...

آره بخدا، اینهمه سختی کشیدم تا باردار شدم ...

ممنون که گفتی❤❤❤

فشارمم هرشب چک میکنم معمولا 10 هستش ولی بعضی وقتا تا 12 هم میره😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زنگ زدم الان شکایات دارویی کسی ج نداد فک کنم تعطیله الان باید فردا ز بزنم وای خدایا خیلی حالم بده تم ...

اصلا حرص نخور گلم دیگه بهش پیام نده خیلی پررو هستن

فردا ساعت اداری زنگ بزن شکایت کن مطمئنم پیگیری میکنن

سرچ کن احتمالا یه سامانه باشه شکایتت رو پیامکی ثبت کنی

واقعا آدما خیلی بد و بی وجدان شدن!! یعنی دونه دونه همه چی رو باید خودمون چک کنیم لحظه ای غفلت میکنی ...

زن بی وجدان گردن نمیگیره دروغ میگه زیر همه چی داره میزنه ولی من تلفن شکایات رو گرفتم حالا که اینجوری شده داره دروغ میگه نمیگذرم دیگه انقد وقاحت داره میگه بی احترامی به داروساز شش ماه حبس داره منم شکایت میکنم. بعد بی احترامی من نمیدونم چیه اینکه نوشتم حلال نمیکنم یا اینکه نوشتم خدا ازتون نگذره چقد راحت دروغ میگید یا اینکه گفتم واگذارتون بخدا اینا بی احترامیه وقتی یکی داره بهتون دروغ میگه حق کشی میکنه اشتباهشو گردن نگیره این حرفای من بی احترامیه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
اصلا حرص نخور گلم دیگه بهش پیام نده خیلی پررو هستن فردا ساعت اداری زنگ بزن شکایت کن مطمئنم پیگیری م ...

پیامکی زدم ولی ز زدم صدو نود و اونجا بهم شماره شکایات مربوط به منطقه گاندی رو داد زنگ زدم اونجا که ج ندادن فردا باز ز میزنم. بخدا دارم میسوزم ماها تو دوره نباید اعصابمون خورد شه بعد اونوقت این از خدا بی خبرا اینجوری میکنن با آدم حرصم از این گرفته که بمن میگه شکایت میکنم که بی احترامی کردی خوبه پیامم هست کوچکترین فحش و حرف بدی نزدم و فقط گفتم چرا دروغ میگید و حلال نمیکنم اخرم گفتم با امثال شما که پول منه مریض رو میخورید بیشتر از این توقع نی. همیشه از فتح میخریدم یبارم اینجور نشد خدا بگم اون ماما که امروز کارت اون داروخونه نحس بهم داد چکارش کنه ای خداااااا

آره بخدا، اینهمه سختی کشیدم تا باردار شدم ... ممنون که گفتی❤❤❤ فشارمم هرشب چک میکنم معمولا 10 هستش ...

فشار ۱۲ بالا محسوب میشه؟ من دو هفته پیش که رفتم مطب فشارم ۱۲.۵ بود روی ۸ 😞😞

انقدم استرس مسمومیت بارداری دارم 😞

شما نمک اصلا مصرف نمیکنی که فشارت همیشه ۱۰ هست؟ منم قطع کنم؟

پیامکی زدم ولی ز زدم صدو نود و اونجا بهم شماره شکایات مربوط به منطقه گاندی رو داد زنگ زدم اونجا که ج ...

اصلا اعصابت رو خورد نکن اصلا

الان میخوای سیکلت رو شروع کنی

فردا بلند شو حضوری برو خیلی آروم حرفت رو بزن اگه قبول نکرد شکایت کن

اما اینا دوس ندارن تو محل کسب و کارشون سر و صدا بشه فک کرد الان پشت تلفن یه چیزی میگه تو هم پیگیر نمیشی

فردا با شوهرت برو یکم پیش مشتریاش سروصدا بشه حساب کار میاد دستش

والا این چه برخوردیه مثلا تحصیل کرده ان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
واای از این زن خدانشناس تر خودشه خیلی دروغگو زیر همه چی میزنه بازم گردن نگرفت بعد فک کنید من تو پیام ...

عزیزم همون اول داروها رو برمیداشتی میگفتی پس بگیر احتمالا حل میشد. حالا هم پاشو با همسرت برو پس بده. این کارها نیاز نبود

اصلا اعصابت رو خورد نکن اصلا الان میخوای سیکلت رو شروع کنی فردا بلند شو حضوری برو خیلی آروم حرفت ر ...

وقتی بهش دارم میگم شکایت میکنم میگه منم پیگیر شکایت هستم بی احترامی به داروساز..... میخواد منو بترسونه به خیالش من صبح شکایت میکنم ازش اونم بره شکایت کنه ببینم حرف کدوممون درسته من که هیچوقت هیچوقت کسی رو نفرین نمیکنم امروز از ته قلبم این ادمو نفرین میکنم نه بخاطر پولم بخاطر اینکه با اعصابم به ناحق بازی کرد و اشتباهش گردن نگرفت و دروغ گفت

عزیزم همون اول داروها رو برمیداشتی میگفتی پس بگیر احتمالا حل میشد. حالا هم پاشو با همسرت برو پس بده. ...

پس نمیگیره که یه امپولمو با بیمه زده اچ ام جی سینال رو آزاد اول قبض نداد بهم یکبار دیگه بعد خرید داروها برگشتم قبض خواستم داد همین کارش معلومه دیگه وگرنه چرا قبض نداد اولش. بعدم که من نمیدونستم سینال بیمه میده یه مقدارشو از داروخدنه دیگه پرسیدم که گفت میده بعد که فهمیدم زنگ زدم گفتم که گردن نگرفت و گوشی رو روم قطع کرد بعد هرچقد ز زدم ج نداد

فشار ۱۲ بالا محسوب میشه؟ من دو هفته پیش که رفتم مطب فشارم ۱۲.۵ بود روی ۸ 😞😞 انقدم استرس مسمومیت ب ...

نه عزیزم 12 خوبه، بعدم توی مطب بالاخره یه مقدار استرسو هممون داریم باعث میشه بیشتر بشه

نمک داخل غذا موقع پخت میریزم ولی سعی میکنم دیگه سر سفره استفاده نکنم، راستش منم خیلی از مسمومیت میترسم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس نمیگیره که یه امپولمو با بیمه زده اچ ام جی سینال رو آزاد اول قبض نداد بهم یکبار دیگه بعد خرید دار ...

بعد میگم چرا اولش قبض ندادی از همینجا معلومه خودتونم میدونید چکار کردید میگه نه ما اولش قبض دادیم دوربین هست واااای خدایا من سری دوم هم ازش سوال راجع به تعداد سرنگ پرسیدم هم خواستم قبضمو بده بعد میگه شما سری دوم فقط سوال راجع به سرنگ کردی قبضو اولش داده بودیم . خوب فیلم دست خودتونه میتونید بعدش اون تیکه که بهم قبضو دادی پاک کنن بعد بگن قبض اولش داده بودیم اخه چقد دروغ راحت میتونن بگن اینو که گفت گفتم خدا ازتون نگذره چقدر راحت دروغ میگید بعد زد برام که بی احترامی به داروساز حبس داره خندم گرفته بخدا دیگه

راستش تو نت خوندم کلم خوب نیست اتفاقا من زیاد زدم واریو، البته دوزای مختلف داره فکر میکنم بصورت مو ...

اهان ممنون عزیزم اره فکرکنم واسه همینه چون مادرم یک تخمدانش مونده زیاد فعالیت میکنه دکترگفت فکرمیکنه رحم هست هنوز... وای راستی من یهویی جنی شدم زنگ زدم دکترم گفت داروشروع کنم روزی3تا استرادیول هفته اینده دوشنبه برم ویزیت