2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام گلم، فدات، استرس شیرینیه، کاش منم همین روزا استرس انتقال جنین می گرفتم،انشاءالله به زودی هممون ...

انشالله بزودی گلم حتما انتقال میدی. ولی فکرکردن به منفی دوباره تنمو میلرزونه طاقت ندارم دیگه

مهربون جون حتما خیری هست خدا خودش به دلت گذاشته  امید به خدا یه جفت دختر پسر ماه میچسبن به دلت ...

سلام عزیزم اره واقعا حتما یه طوری شد چون ازخواب پاشدم هوایی شدم وگرنه بخاطروضع مادرم میگفتم ماه بعد میرم دعاکن مثبت شم دیگه طاقت منفی ندارم سخته خداخودش رحم کنه به هممون. اینجوری مامانمم شادمیشه وزود حالش خوب میش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی رفتی تو سیکل انتقال؟ ان شاالله که به نتیجه ی دلخواهت برسی گلم حتما حکمتی ...

سلام عزیزم خوبی? ممنون قربونت برم, واقعاببخش باورکن بیادت بودم خبرت کنم اما نشدتگ کنم انگارنمیشه. 

انشالله کی میری ازمایش؟ ایشالله مثبت شی وماهادلمون خوش وگرم بشه. وای اره خودمم نمیدونم چیشد یهویی به دلم افتاد, توکه میدونی قراربودماه بعدبرم بخاطرمادرم. وای دعاکن بگیره دیگه اصلا طاقت منفی شدن روندارم فقط دلم میخواد مثبت شه ودوقلو. راستی 3تااسترادیول دادن واسه چیه؟ زنگ زدم گفتن بخورم هفته اینده دوشنبه بیام تبریز ویزیت

اره بخدا توم بزودی میای میگی وایدقلبشونو دیدی😍😍😍😍

وای انشاالله عزیزم خداازدهنت بشنوه دیگه اصلا طاقت منفی شدن ندارم فقط به مثبتی فکرمیکنم واینکه مناسبتهای بارداری بگیرم.     

عزیزم چه عجب از مشهد میای تبریز و خود مشهد نمیری؟من خودمم تبریزم واسه همین سوال شد واسم..دکترت کدومه ...

مشهد رفتم دولتی دیگه نتیجه نگرفتم. اینم چون همسرم خودش تبریزیه واسه همین واینکه ملیکا جان نتیجه گرفتن ازاین دکتر وباردارشدن اصلا به دلم نشست خیلیا تعریف دکتر رومیکردن منم ازاخلاقش خوشم اومده مومنه, دکتر حمدی

سلام گلم خوبی؟ نی نی های نازت چطورن؟ منم یهویی تصمیم گرفتم انتقال بدم ومامان شم خدا بخواد. خداکنه دو ...

سلام عزیزممم. انشالله همین که دوست داری میشه عزیییزم   

ولی دوقلویی خیلی استرس داره. انشالله همین که مثبت بشی عالیه. به زودی مامان میشی انشالله. کی باید انتقال بدی؟

سلام عزیزممم. انشالله همین که دوست داری میشه عزیییزم     ولی دوقلویی خیلی استرس داره. ان ...

سلام به روی ماهت گلم چه استرس هایی عزیزم؟؟خدابرات نگهشون داره وبسلامت بغل بگیری بخداهروز واسه زایمان همتون صلوات میفرستم که خوب وخوش باشه.والا نمیدونم  هفته اینده دوشنبه روز13امم میشه گفتن برم سونوشم بنظرت کی انتقال بدن؟

مشهد رفتم دولتی دیگه نتیجه نگرفتم. اینم چون همسرم خودش تبریزیه واسه همین واینکه ملیکا جان نتیجه گرفت ...

انشاله به سلامتی.اره خیلی تعجب کردم که از مشهد مثلا چرا نمیرین تهران و میایین تبریز.انشاله که براتون بهترینها باشه.منم تو همون کلینیک میلاد که شما میرین دکتر فرزدی میرم.اره تعریف دکتر حمدی هم رو زیاد شنیدم.انشاله که دستش واسه شما خیر باشه

میدونم عزیزم منم از این تعجب کردم بعد اون همه قرص ال دی و امپول سینافکت دکتره میگه مواد ای وی اف ندا ...

آخی عزیزم ماها خیلی گناه داریم 

مرکزت کجاست دولتیه؟ حتما مثل یه دوست دیگه مرکزتون گنجایش جنین ندارن. خب تا دیر نشده مرکزت یا حتی دکترت رو عوض کن که حتما بموقع پانکچر بشی! وقتی کلی دارو گرفتی مگه جونمونو از سر راه آوردیم که سر هر بهانه ای هی از اول شروع کنیم آخه 

من توبارداری اولم دوبار بیوفیزیکال دادم ولی چندباری ان اس تی رفتم چون ضربان قلب بچه نوسان داشت 

پس ربطی به سن نداره من رفتم ۳۲ هفته دکتر گفت از فردا تا اخر بارداری دو هفته یهبار هم بیوفیزیکال هم nstانجام بدهم فکر کنم به خاطر قندمه