2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
الهی آمین.انقد شادو پشیمونم کرده هربار یه چیزی گفته دیگه کم کم سرد شدم میگم ادامه ندم کلا بیخیال حتم ...

نه اصلا اون جوری نگو عزیزم دل سرد نشو خدا بزرگه انشالله هرچه زودتر وارد سیکل میشی 

وایی خواهر نگو از اضافه وزن که تا دلت بخواد دارم حدودا یه ۲۰ کیلویی حالا اگه یه چیز خوب بود به ارث ن ...

عزیزم درک میکنم

انشاالله که چندکیلوی باقیمانده رو راحت کم کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا اون جوری نگو عزیزم دل سرد نشو خدا بزرگه انشالله هرچه زودتر وارد سیکل میشی 

قربونت برم.انقدم مشکلم زیاده دیگه چشمم اب نمیخوره حتی با ivfاندومتریوز لوله های هیدرو خلاصه که اوضاع خرابه همه جوره

عزیزم امپولا رو رفتم زدم به هزار بدبختی کسی بلد نبود مواد جا بده داخل انسولین الان از فردا فقط بذارم ...

اره عزیزم‌ یعنی برای ۴ روزته حواست باشه دقیق رو ۱۵۰ بذاری فقط .انشالله که خیره و کلی تخمک و جنین تپل نصیبت بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره عزیزم‌ یعنی برای ۴ روزته حواست باشه دقیق رو ۱۵۰ بذاری فقط .انشالله که خیره و کلی تخمک و جنین تپل ...

اره ۴ روز که تموم شد دوباره باید امپول جدید وارد کنم ..شما هم از این امپولا استفاده کردین ؟کجاش مشخصع که چند واحد استفاده کردم ؟

سلام دوستای عزیزم خواهراشماتورشت دکترارورولوژخوب سراغ داریدبرای مشکلات اسپرم؟

سلام عزیزم خوبی؟همسر من تحت نظر دکتر حمیدی مدنی بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت برم.انقدم مشکلم زیاده دیگه چشمم اب نمیخوره حتی با ivfاندومتریوز لوله های هیدرو خلاصه که اوضاع ...

عزیزم باز خودت میدونی ولی واقعا جایی که انجام میدی خیلی مهمه من خودم اول رفتم کرج ۱۵ تا فولیکول شد ۸تا تخمک اخرم دوتا جنین که گفتن سالم نیستن هرچیم به دکتره گفتم چرا اونجوری شده منو شوهرم سالمیم جواب درستو حسابی نداد وهم پولو هم وقتمون هدر رفت گفت یه بار دیگم انجام بدی همونه شوهرم گفت باز بریم اونجا من قبول نکردم گفتم یا بریم تهران یا من نیستم اومدیم تهران با نصف داروهای اونجا ۱۲ تا تخمک نه تا جنین عالی شد دکترم گفت اونا فقط ازمایشی کار میکنن دارن یاد میگیرن بار اول یعنی با اینکه ۸تا تخمک داشتم یه هفته هایپر شدید بودم نمیتونستم کارامو بکنم مامانم بود اینجا دوازده تا داشتم دکترم هایپریمو کنترل کرد روز اول خودم کارامو انجام دادم چون کمیم مشکلت زیاده به نظرم رو مرکزت تحقیق کن صد بار گفتم کاشکی همون اول میومدم اینجا ولی دیگه چه سود من کسی بهم نگفت ولی خواستم تجربه ی خودمو بهت بگم بعدا مثل من پشیمون نشی ببخشید یه کم طولانی شد ولی واقعا دوست ندارم حس منو تجربه کنی بلاخره هم زبونیم

اره ۴ روز که تموم شد دوباره باید امپول جدید وارد کنم ..شما هم از این امپولا استفاده کردین ؟کجاش مشخص ...

من اینبار چهارمین پانکچرم رو باید شروع کنم .هر دارویی بگی استفاده کردم واحدش مشخصه زیر آمپول دیگه مگه پن نیست؟

من اینبار چهارمین پانکچرم رو باید شروع کنم .هر دارویی بگی استفاده کردم واحدش مشخصه زیر آمپول دیگه مگ ...

عزیزم امپول پوریگان استفاده کزدین ؟۶۰۰ واحدی روزی ۱۵۰ واحد بعدش یه امپول ۶۰۰واحدی باید بذارمم دو تا ۱۵۰واحد بزنم روز ۸برم واسه سونو ...میخوام بدونم کجاش مشخص میکنه چند واحد تزریق کردم؟

عزیزم امپول پوریگان استفاده کزدین ؟۶۰۰ واحدی روزی ۱۵۰ واحد بعدش یه امپول ۶۰۰واحدی باید بذارمم دو تا ...

وقتی واحد امپول رو میذاری رو ۱۵۰ تا وقتی که تزریق اون ۱۵۰ تموم بشه واحد میاد رو ۰.

به نظرم دارو خونه نزدیکت هست دارو رو ببر بپرس ازشون اگه میخوایی خیالت راحت بشه

گلم رفتم الان رو جلدشو خودم خوندم به خارجی نوشته بود بالاتر از دمای سی درجه نگهداری نشه و یخ زدگی هم نشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..