2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
گفتم عزیزم به دکتر گفت مشکلی نیست برات امپرازول مینویسم معده درد نگیری قرص خودم کم بود اینم روش ولی ...

مکمل‌هاتو‌ازکی‌شروع‌کردی؟

من‌یه‌مدت‌معدم‌دردمیکردنخوردم

ازدیروزشروع‌کردم‌به‌خوردم

پریود‌شدم‌استرس‌افتادبجونم‌

خدیاخودت‌رحم‌کن‌بهمون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا انگار اون سالها مد نبوده این آزمایشات تکمیلی.چون تازه بعد انتقال ۱۲ تازه یادشون افتاد که بررسی ...

سلام عزيزم 

ببخشيد دكتر از كجا متوجه شد كه شما جهش ژن داريد؟ چه آزمايشي انجام داديد ؟؟ بعدش براتون چيكار كردن؟' 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهک و سزار خانم میشه لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنید .من میخوام تعیین جنسیت انجام بدم.واقعا تو زندگیم به مشکل خوردم.اگه میشه ازتون بپرسم مراحلش رو ان شالله که به خوبی و خوشی زایمان کنید.

دوستان از @ninitopol   خبر دارین؟؟قرار بو  بره سونو قلب عزیزم بیا از خودت خبر بده

سلام زینبی جان خوبی عزیزم ؟ 

ممنون که به یادم بودی 

من 22 رفتم براس سونو قلب 

دکتر گفت 6 هفته و دو روزی جنین کوچیکه قلب دیده نمیشه 

گفت ده روز دیگه مجدد برم سونو 

ولی من میخوام یه کم دیر تر برم 

خداجونم شکرت       
امروز سونو قلب داشتم  دکتر نصر مریض ویزیت نمیکنن فقط کار پانکچر و انتقال رو انجام میدن  ...

عزیزم انشاءالله صد و بیست سال قلب گل پسرتون واستون بزنه و بسلامت بغلش بگیرین.به نظرتون من تحت نظر دکتر نصر باشم یا علیرضایی

من پیج خانم دکتر رو دنبال میکنم خیلی مهربونه

اره سر دخترمم از همین مارک زدم حتی کمرنگ تر از این یکی بود ولی بتام خوب بود..قسمتم این بود. شما هم ...

اصلا چون می دونستم مشکلی ندارم و میشه ولی خوب اینجا یه جو دیگش استرس میگیری حرفای مختلف ولی مطمئن بودم میشه شمام اصلا نا امید نباش عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام جانم، خدارو شکر، خوبم، نی نی داری خیییلی سخته، خوابش اصلا تنظیم نیست، دل دردای شبانه داره، گریه ...

خخخخ جونممم ارخ دخترم دل دردی نبود خیلی خوب بود شب تا صبح می خوابید ولی این یکی و نمی دونم اره والا می خوابم‌دخترم میگه مامان چقدر می خوابی میگم عزبزم این چندوقت میشه خوابید بعدش دیگه خواب نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام لطفا کمکم کنید ساعت ۱۱:۳۰ باید امپول بزنم 

تریپتورلین ۰/۱ فکر کنم گفت یه دونه اما داروهام رو که گرفتم تو بسته دوتااست یعنی باید دوتاشو بزنم ؟؟؟

اگر میشه برام زینبی بابارو صدا بزنید

هر کی میدونه ممنون میشم جواب بده

اصلا چون می دونستم مشکلی ندارم و میشه ولی خوب اینجا یه جو دیگش استرس میگیری حرفای مختلف ولی مطمئن بو ...

اره واقعا اینجا ک میام ناامیدتر میشم ولی وقتی میبینم مثبت میشن امیدوارتر میشم ..شماهم برام خیلی دعا کن فقط باید خدا بخواد حالا اینبار ورزشم میکنم چون سر دخترمم ورزش میکردم.باید ب دکترمم بگم بهم اسپرین بده شماهم اسپرین داشتی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...