2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان شما سونوی قلب رفتین؟ کارهای شما رو خود دکتر نصر انجام دادن؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم دا ...

امروز سونو قلب داشتم 

دکتر نصر مریض ویزیت نمیکنن فقط کار پانکچر و انتقال رو انجام میدن 

خانم دکتر علیرضایی من و میبینن که خیلی راضیم ازشون 

دوستاي عزيزم که انقال منفي داشتن، چند روز بعد از قطع دارو پريود ميشيم؟؟

سه چهارروز بعد از قطع دارو پری میشی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
امروز سونو قلب داشتم  دکتر نصر مریض ویزیت نمیکنن فقط کار پانکچر و انتقال رو انجام میدن  ...

عزیزم تبریک میگم ایشالا به دل خوش و سلامتی بچتو بغل بگیری گلم شما چند هفته بودی رفتی برا سنو قلب ؟

چه قشنگ گفتي ان شاءالله  ان شاءالله براي شما و همه منتظرها

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اول ک مثبت شدم تیکر زدم بعد دیگ برنداشتم..انشاالله مثبت میشی بیبی چک مضخرفه منک بیبی هام مثبت بود و ...

ممنون عزیزم

من چسبندگی لوله رحمی و اندومتریوز

کلا یه جنین خوب داشتم که انتقال دادم. دیگه ندارم

خب من میگم اگه مثبت بود باید هاله مینداخت دیگه😐

دوستاي عزيزم که انقال منفي داشتن، چند روز بعد از قطع دارو پريود ميشيم؟؟

۳تا ۶روز طول میکشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه گلم، اگر تداخل داشت همزمان با هم تجویز نمیشدن

عزیزم‌بسرلین‌ودکترم‌داده‌براسیکل‌لانگ

مترونیدازول‌‌دکتربراعفونت‌روده‌داده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسي عزيزم.

خواهش عزیزم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
گفتم عزیزم به دکتر گفت مشکلی نیست برات امپرازول مینویسم معده درد نگیری قرص خودم کم بود اینم روش ولی ...

حتما باید حداقل ۵ سانت از ناف فاصله داشته باشه به سمت پهلوها

اهان برا تعیین جنسیتی ها باید اینکارو میکردن اینقددد هزینه میکنیم 

آره

به‌نظرمن‌احتمال‌اینکه‌جنسیت‌موردنظرزیادباشه‌..زیادمیشد

اماحیف‌دلیل‌اینکه‌اینکارونمیکنن‌چیه‌رونمیدونیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
گفتم عزیزم به دکتر گفت مشکلی نیست برات امپرازول مینویسم معده درد نگیری قرص خودم کم بود اینم روش ولی ...

پس‌اگه‌اینجور‌هس‌هردوساعت‌بخور

خوبه‌دکترت‌پردینازول‌داده

من‌به‌دکترمم‌گفتم‌‌امابازم‌نداد

عزیزم‌من‌یه‌ساعت‌پیش‌پریودشدم‌

به‌نظرت‌برم‌دکتر؟‌دکترم‌روزهای‌زوج‌هس

من‌اگه‌‌خدابخاد‌‌میرم‌توسیکل‌انتقال..