2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نامید شدم....بار دومم هست...امروز اصلا روحیه ام خوب نیست...میخوام فقط گریه کنم

روز چندمته عزیزم؟ناامید نباش اکثرا بار اول نمیشه و بار دوم خیلی زیاد من دیدم میگیره.همه هم که علائم ندارن.من دارم پریود میشم برای همین ناامیدم.هیچ علائمی نداری بد نیست نگران نباش بشین دعا بخون ماه خوبیه از صاحبش بخواه میشه ایشالله

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیز دلم ناراحت نباش بعضی ها حرف زدن بلد نیستن هر چقدر هم سواد داشته باشن ایشالله که بحق همین روزهای ...

خیلی هم سواد نداره بخدا

فقط کار انتقالش خوبه، اونم از زرنگیشه . کیس هایی رو انتخاب میکنه که درصد موفقیت بالا باشه

عزیزم حالا دکتر نصر اگه کارش هم   خوبه باشه  شاید اسم در کرده ‌...همین دوستمون مامان سلما ...

نازنین جان شما درست میگی

خیلی دودل شدم با اینکه سه میلیون پول دارو دادم ولی دارن فک میکنم انجام ندم برم پیش عارفی

وای ثمین...اشک منم دراومد

به معنای واقعی درمونده شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نازنین جان شما درست میگی خیلی دودل شدم با اینکه سه میلیون پول دارو دادم ولی دارن فک میکنم انجام ندم ...

عزیزم یه چیزی بگم دلتو خالی نکنم اما به بار دیگه هم گفتم تو ابن سینا مریض های عارفی از بداخلاق بودنش خیلی شاکی بودن.چون دردتو میفهمم فقط خواستم چیزی که شنیدم رو باهات اشتراک بزارم .همین  باز۱ویزیت برو پیشش اول ببین بعد۱۰۰٪کن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من که از امروز رفتم سرکار...یعنی گفتم برم حداقل یه کمردردی بگیرم بلکه بگم نشونه ایی چیزیه...هیچییییی ...

خوب کردی رفتی سرکار چیه آدم مبشینه تو خونه هی دنبال علائم تو خودش میگرده و سایت رو بالا پایین میکته

خدا کنه ما از اون باردار های بی علامت باشیم

خانوما یهو خیلی دلم گرفت یاد پارسال خرداد افتادم با خانواده ها رفته بودیم مشهد  البته خانواده ...

الهی آمین امیدوارم اینبار دلت سرشار از شور و شادی بشه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم والا.امتحان سختی داریم میدیم.یه روزی این فسقلی که دربه درشم بیاد تو بغلم تلافی میکنم سرش پدر ...

به همسرم گفت بدن بغلم اول اون قسمت داخلی رونش رو چنان نیشگونی بگیرم که خدا میدونه . بخدا بچه میبینم تو بغل کسی دلم پر میکشه.

رفتیم دیشب شام بخوریم میز بغلی نوزاد داشتن حین غذا انقدر حواسم به اون بچه بود به اومدیم بیرون به همسرم میگم چرا زیتون نیاوردن سفارش داده بودیم که ، دیدم میخنده میگه زیتون منم تو خوردی اما حواست جای دیگه بود

چرا این روزا اینقدر دیر میگذره؟ کاش برم یک خواب عمیق و روز آزمایش از خواب بیدار بشم

حالا من برعکس شما دلم نمیخواست هیچ وقت این دوهفته تموم بشه، دلم میخواست زمان تو همون دوهفته انتقال استاپ میکرد

عزيزم خودت رو ناراحت نكن.دكتر نصر بيشتر از اينكه دكتر باشه بيزينس من هستش.البته دوستاني كه دكترشون ن ...

صد در صد باهاتون موافقم فقط اینکه ایشون خیلی هم باسواد نیستن عزیزم

من حوصله توضیح ندارم ولی از یکی دوتا استدلالش فهمیدم خیلی هم باسواد نیست