2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اون موقع که من میرفتم رویان رو در و دیوار اطرافش خیلی شماره تماس سوییت بود 

اینقد کار داشتم اونجا فراموش کردم پیگیر بشم

ایشالا اینبار میبینم

ممنون عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم یه چیزی بگم دلتو خالی نکنم اما به بار دیگه هم گفتم تو ابن سینا مریض های عارفی از بداخلاق بودنش ...

اره عزیزم میدونم 

امروز رفتم پیشش 

ببین عارفی بداخلاقه ولی اینجوری بهت نمیگه که برو بیرون من کاری واست نمیکنم

امروز که خوشبختانه بدک نبود 

خوش اخلاق بود ولی کلا وقت زیاد نمیذاره

کلا ۵ دیقه بیشتر نشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر من ۱۰ روزی بود دندونش عفونت کرده بود و هرروز آموکسی سیلین میخورد.برا آزمایش که رفت تستش مثبت شد ...

بعدش چکار کرد؟ آزمایش pcr (حلق یا بینی)داد منفی نشون داد؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من که اسم دکتر میاد ناخودآگاه اشکم سرازیر میشه همش میگم خدایا به کدامین گناه منو مستحقه اینهمه زجر و ...

آخ ثمین جان گفتی داغم تازه شد

زمان دانشجویی پدر بزرگم نمیذاشت برم خونمون خونه اونا نزدیک دانشگاه بود میموندم اونجا هم زمان مادربزرگ بابام هم خونه اونا بود میبردمش حموم پوشک عوض میکردم که کمک حال مادربزرگم باشم. روز قبل مرگش دستمو بوسید گفت دست به خاک بزنی طلا بشه

پدربزرگم مریض بود دوست نداشت بره جایی به زور بابام یک مدت اورد خونمون دستکش دست کردم تا دندون مصنوعی هاشو مسواک میزدم ریشش رو اصلاح میکردم مثل گل نگهش داشتم داشت میرفت خونشون بهم گفت دعا میکنم سفید بخت بشی 

مادر مادرم هر وقت خونمون بود میبردمش حموم میشستمش اگر شبی سه بار میخواست بره دستشویی بیدار میکرد خم به ابرو نیاوردم بهم گفت تو عاقبت بخیر میشی بین نوه هام از تو راضیم

به مادرهمسرم انقدر محبت کردم یک روز دستمو گرفت گفت خدا الهی اولاد صالح مثل خودت نصیبت کنه

پدر و مادرم هر کاری دارن من مثل فنر از جام میپرم مامانم شاغل بود نمیذاشتم دست به سیاه و سفید بزنه 

دستم به کار خبر زیاده ، با زبونم کسی رو نمی رنجونم 

هرجا بشینن میگن نوشین خانمه به مادرش رفته....

نمیدونم کجای دنیا کم گذاشتم که خدا امتحانم میکنه

من بیمارستان شریعتی دکترم بودن خیلی خوب بودن برای من وقت اورولوژ تعیبن کردن بهش گفتم شوهرم قبول نمیک ...

الان کدوم مرحله ایی؟ بیمارستان شریعتی خیلی شلوغه؟

مرکز امید که بیماراش خیلی زیاده..بیماران خارج از کشور هم زیاد داشت که الان به خاطر کرونا دیگه نیستند.

به همسرم گفت بدن بغلم اول اون قسمت داخلی رونش رو چنان نیشگونی بگیرم که خدا میدونه . بخدا بچه میبینم ...

منم هنوز سیکل رو شروع نکرده طاقتم تموم شده دلم همین الان بچه میخاد😭 نمیتونم دیگه صبر کنم چرا برا هر مرحله ای از زندگی باید بهم سخت بگذره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
صد در صد باهاتون موافقم فقط اینکه ایشون خیلی هم باسواد نیستن عزیزم من حوصله توضیح ندارم ولی از یکی ...

راستش من هم حرف شما رو قبول دارم ولی نخواستم اینجا این رو بگم.مثلا به من گفت روز ۱۲ حتما اقدام داشته باش.اولا که من همیشه کیت میزاشتم و تخمک من ۱۱ آزاد میشه بعد هم فکر کرده بود من بیسوادم.کلا نخواستم اینجا تو دل کسی رو خالی کنم ولی متاسفانه تو کشور ما خیلی از دکتر ها حاذق نیستند .کاریش نمیشه کرد

بعدش چکار کرد؟ آزمایش pcr (حلق یا بینی)داد منفی نشون داد؟

نه.روز عمل جواب تست درومده بود.آخه همسر منم عمل شد برا گرفتن اسپرم.با اون شرایط باز عملش کردن.تست pcr هم نخواستن.الانم ۳ هفته میگذره از اونروز و چیزیش نیست.

خدایا شکرت  
نازنین جان شما درست میگی خیلی دودل شدم با اینکه سه میلیون پول دارو دادم ولی دارن فک میکنم انجام ندم ...

عزیزم نگران داروهات نباش شاید یه دکتر دیگه رفتی وهمون داروهارو داد یا شاید کسی لازم داشت وازتون گرفت ...شماهردکتری میریدباید اول علت سقط های شمارو پیداکنن بعد سیکلو شروع کنن که ایشالا مثبت شدید خدایی نکرده زبونم لال سقط نشن ...حتما چندتا دکتر برو 

من آبجی ندارم، آبجی های من شمایید😍😍😍 ببین مادر شوهرم خیلی دوست داشت کمکم باشه ولی خب من با مادرم ...

میگم زینب جان من بعد سزارین میتونم خودم پاشم به کارهام برسم و به بچه برسم دیگه.نه؟'البته اینکه کمک لازمه جای خود.میخوام ببینم به خاطر عمل سزارین چقدر باید استراحت کنم و کار نکنم.

خدایا شکرت