2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
نه عزیزم کوتاه نبود ، کلاً این دکتر وقتی فهمیده من آی وی افی هستم انگار ترسیده که قطع کنه وگرنه خدار ...

نه  گلم هر جا راحتی تزریق کن، دور بازو هم میشه، آخه دیگه شکمت داره بزرگ میشه نمیشه اونجا زد😍😍😍😍

راستی یک سوال به من گفته هفت و نیم مرکز باشم. معمولا چندساعت بعد پانکچر میکنن؟

به منم گفت ۷ونیم مرکز باش تا پرونده هارو امضا کردیم و شوشو نمونه داد ومن لباس پوسیدم عملم شد ۹ونیم البته باید ۹ عمل میشدم ما همه اماده بودیم دکترم گفت نیم ساعت دیر میام کلا فکر کنم ساعت ۹ بشه برایه شما

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینتون چند روزه بوده؟ بعدشم بدن با بدن فرق داره ماهیرخ جان

پنج روزه ...خیلیم نبودا یه قطره فقط

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
کسی اینجا هست که ابن سینا بره؟ دکترم دکتر عارفی هستش گفته با پانکچرت برات هیستروسکوپی هم انجام مید ...

خوش اومدی،

با دکتر خوبی هستی، چون بار اولته حق داری ولی اصلا نگران نباش و خودتو بعد از خدا بسپر دستش مرحله مرحله برو جلو باتبحر کارش رو انجام میده. هیچ مشکلی پیش نمیاد. من دوره قبل ابن سینا بودم با یه دکتر دوزاری، ولی هیچ مشکلی واسم پیش نیومد و پانکچر هم اصلا یک ذره نگرانی و ترس و درد هم نداشت. بخودت مسلط باش و به نتیجه ای که میخوای فکر کن

زینب جان.من پانکچر شدم و حاصلش ۱۲ تا تخمک بود.دو سه روز دیگه تماس میگیرم ببینم چند تا جنین تشکیل شده ...

ان شا الله بسلامتی و شادی تا آخر پروسه رو طی کنی،

احتمالا سه تاشونم جنین با کیفیت میشن.

بدن با بدن فرق داره  انشاالله که شما مثبتی امید داشته باش  ممنون از دعات قسمت خودت ایشال ...

فدات بشم.با تو دلیت دعام کن

توکلم به خداس

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
خیره ایشالا . منم پنج شنبه پانکچر دارم. امروزم باید برم برای آ مایش کرونا و پرولاکتین و تیروئید...

ان شا الله بسلامتی و خبرای خوش

کلی تخمک تپل و توپر و چاق و چله برامون بیاری🌺👏