سلام دوستان
فکر کنم وقتش شده که از مهمترین تجربه خودم در مورد ivf (میکرو) و dfi بگم، دلیلش هم اینه که شاید کمکی بشه برای بعضی از شما.
من هفته پیش پانکچر شدم اما چیزی نگفتم چون نمیخواستم به خودم و شما استرس بدم تا مشخص شدن نتیجه
ذخیره تخمدان من ۱/۲ هست
همسرم تعداد و حرکت اسپرمش کمه ( بالای ۴۰ میلیون) و دی اف آی ۳۷ ، دکتر قبلیم میگفت دلیل بلاست نشدن جنینها dfi بالا و کیفیت اسپرم هست
من قبلا دو بار پانکچر کرده بودم که هربار کلی جنین داشتم ولی هیچی جنین بلاست تشکیل نشده بود و اینبار دفعه سومم بود،
ما تصمیم گرفتیم که اینبار با اسپرم اهدایی میکرو انجام بدیم که بفهمیم دلیل بلاست نشدن جنینها اسپرم هست یا نه،
اینبار رژیم غذایی گرفتم و خیلی زیاد مکمل و ویتامین خوردم از دو ماه قبل از پانکچر، هفته پیش پانکچر شدم همیشه ۱۰ تا تخمک داشتم ولی اینبار ۲۰ تا تخمک داشتم ، که از ۲۰ تا ۱۴ تاش بالغ بود، ۱۴ تا جنین تشکیل شد.
اما امروز که روز پنجم بود تماس گرفتند و گفتند فقط ۳ تاشون تا امروز زنده موندند و معلوم هم نیست که این ۳ تا بمونن
فقط خواستم بهتون بگم پروسه ivf خیلی پیچیده اس، فقط روی چیزی که میبینید فوکوس نکنید، هیچکس فکرشو نمیکرد مشکل ما کیفیت تخمک باشه، با تعداد خوب و تعداد جنین خوب... اما با اسپرم اهدایی کاملا سالم هم جنین بلاست نشد...
توی امریکا اصلا جنین ۳ روزه فریز نمیکنند، میگن مایع دور سلولها زیاده و باعث میشه بیشترشون موقع باز شدن یخشون خراب بشن
فقط بلاست فریز میکنند...
کاشکی یه روزی هم نوبت ما بشه...