2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
دارم با بغض واستون مینویسم ۱۵سال پیش پدرم و ۶سال پیش مادرمو جوون ازدست دادم خیلی غصه شونو میخورم واس ...

خیلی متاسفم عزیزم 😢😢😢😔😔😔 ان شاء الله روحشون قرین رحمت خدا

شک نکن برات دعا می کنن، حتما بهشون بگو برات اون دنیا دعا کنن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من که بریچ نچرخیده به نظرت ممکن بچرخه هفته ۳۶ هستم🌷🌷

احتمالش خیلی کمه دوستم 

اصلا هم تلاش نکن بچرخه، درسته یه سری تمرین ها هست و حرکات ولی انجام نده

یه متخصص زنان میگفت، بچه طبق بهترین حالت خون رسانی به خودش پوزیشن میگیره تو رحم، و دستکاری کردنش ممکنه خطراتی داشته باشه 

پس با خیال راحت بذار هر جور دوست داره بمونه دخترمون 💓💓💓💓

سلام دوستان اینجا کسی هست که غِلظت خون داشته وانتقال جنین داده میخواستم بدونم از کی آمپول انوکسا پار ...

عزیزم از قبل انتقال، ولی گویا برای بعضیا میگن از بعد انتقال 

و برای بعضیا میگن بعد از + شدن، کلا خیلی نظرات دکترها متفاوته، شاید به خاطر میزان غلظت خون هم باشه

خدارو شكر  يه گل پسر خردادي😍😍 انشاالله عزيزم بقيه راه رو به سلامت بگذروني  ممنون انشا ...

ممنون عزیزدلم 😍😍😍💙💙💙💙💙💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چ داروهایی براتون تجویز کردن ؟؟

من دومین پری قرص روکین (جلوگیری) از سوم پری خوردم 

فولیک ۵ و آسپیرینم دادم می خورم چهارشنبم ۱/۲آمپول واریوپپتیل دور ناف زدم همین منتظرم پری بشم برم دکتر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم به خاطر اسپکولوم هست  مهم نیست اگر بیشتر شد یا چند روز ادامه پیدا کرد  و کم نشد زن ...

ممنون گلم

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
دیر و زود شدن پریود طبیعیه  ولی خون تو ادرار حتما باید بررسی بشه، آزمایش آنالیز و کشت ادرار بد ...

نه آسپرین بهم ندادن ولی دیشب پرید شدم به نظرتون پرید بعدی وارد سیکل بشم زوده؟ بهم گفت یکم تخمدانت و تقویت کن منم روزی 4 تا اوبوست و پودر اینوفولیک هر 12 ساعت می خورم اخه من مشکلم اینه که ممکنه از اردیبهشت همسرم برن ماموریت باید زودتر سیکلم شروع بشه بره ماموریت تا شهریور نیست ممکنه از شهریور خودمونم بخوایم باهاش بریم 

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه