2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه هنوز چیزی نگفتن، بعد از زدن زدن 4 تا اچ ام جی باید برم سونو ببینم دیگه چی میگن و. چه دستور دارویی ...

انشاالله مامان ميشي 

ممنون هروقت انتقال دادي بيا از خودت خبر بده 💐

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوما کسی میدونه زیفت چیه؟من جدیدا شنیدم  میکرو خوبه یازیفت؟کدوم بهترجواب میده؟ @زینب ...

زیفت با لاپراسکوپیه و جنین و میزارن تو لوله اما میکرو یا ای وی اف جنین و میزارن تو رحم❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا دوبار انتقال میدن ۲۴ ساعت بعد تخمک کشی جنین زیگوت یعنی فقط سلول تخم و اسپرم لقاح یافته رو با جرا ...

دکترتون صاحب کشاف اون روشش اینه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام خانما من روز سوم انتقال جنین هستم  از روز اول لک قهوه ای خیلی کم رنگ دارم طبیعیه؟؟

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
سلام ببخشيد که همش مزاحمتون ميشم شما گونال اف 75 رو چندتاشو با هم تزريق ميکنيد يا با فاصله هر کدوم ...

بهتون گفته روزی چند واحد تزریق کنین؟

اگه مثلا گفته روزی ۱۵۰ واحد دوتا ۷۵ رو با هم تزریق کن 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پریود بعدیم 27 بهمن هست، می ترسم بخان نامه رو اواخر بهمن بدن، بعد کلا سیکلم چون میفته اسفند، تو اسفن ...

ان شاالله زودتر میدن و. نمی‌کشه تا اون موقع، قدم تو راه طولانی و پر استرسی گذاشتی عزیزم، اگه اینجوری سخت بگیری که خیلی برات سخت میگذره، درست میشه ان شاالله 

سلام خانما من روز سوم انتقال جنین هستم  از روز اول لک قهوه ای خیلی کم رنگ دارم طبیعیه؟؟

جنین بلاست انتقال دادین ؟؟

اغلب بچه ها لکه بینی داشتن 

به دکترت بگو احتمالا شیافتو اضاف میکنه و اگه آمپول انوکسا یا قرص اسپرین داری قطع میگنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مامانای گل که انتقال داشتین.منو راهنمایی کنین حدود یک هفته دیگه پریودمه.و دکترم گفته روز دوم پری بر ...

عزیزم عجله نکن هر وقت دکتر ببینه شرایط رحمت اوکیه انتقال میده حالا یکی دوماه اینور و اونور مهم نیست مهم یه انتقال خوب هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم شاید دلیلش این نباشه ، من توی سه تا بارداری هام هماتوم داشتم. جالبه این آخریه ک آنوکسا از اول ...

مرجان جون خوبی عزیزم ؟؟ 

میگم یبوست از چیه؟ منم چند وقتیه یبوست گرفتم خوب میشم دوباره یبوست میگیرم کی خیلی بده مامانمو خالمم یبوست میگیرن 

میترسم دکتر برم 😣😣😣😣😣

ولی شکر خدا الان چند وقتیه خوبه ، شاید دلیلش تحرکیه که دارم که کلاس رقص ثبت نام کردم 

خداجونم شکرت       
عزیزم عجله نکن هر وقت دکتر ببینه شرایط رحمت اوکیه انتقال میده حالا یکی دوماه اینور و اونور مهم نیست ...

برامن مهمه عزیزم بنابه شرایطی قبل عید انتقال بدم.و هرکاری میکنم واسه موفقیت امیز بودنش

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.