2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
دقیق یادم نیس فک کنم روز ۵ یا۶ انتقالم بود هیچ دارویی نخوردم سرفه و عطسه خیلی داشتم

یه دنیا ممنونم خانمی .انشاءالله به موقع زایمان کنی و نی نی گلت رو در آغوش بگیری 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
منتظران دوره انتقال لطفا جواب بدید و با تجربه ها ....شما هم درد سینه کمر درد و تیر کشیدن های یه لحظه ...

من سینه م یکم حساس شده فقط کمردرد و دلدردم از فردای انتقال داشتم تا الان که ۱۱ روز از انتقالم میگذره دارم.ترشحاتمم اغلب زردن😁.گرگرفتمی و همه چی دارم خدا رحم کنه کلکسیون دارم.سینه درد نشونه خوبیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مانا جون خیلی متاسفم و خیلی درکت میکنم منم بار چهارم منفی شدم 

خیلی متاسفم شدم که منفی شدش عزیزم ان شالله به زودی حاجت روا بشید و دلتون شاد بشه ،، عزیزم علت چهار بار منفی شدنتونو متوجه شدید؟؟ یعنی رفتید پیگیر بشید که چرا منفی میشه بعدش انتقال بدید؟؟؟

آره منم دیدم خیلیا با همه کار بازم منفی شدن.مثل prp اخرین تیر ترکشه دیگه.تو بخش ivf دیگه هرکاری بشه ...

عزیزم اصلا من مشکلات ایمنی و انعقادی رو اصلا نفی نمیکنم ها، اتفاقا خیلی جاها باید باید دقیق بررسی بشه، باید پرد یا ivig استفاده بشه

دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

عزیزم بمیرم برات اصلا دستم نرفت لایک کنم😢😢😢😢😢 خیلی برات ناراحتم خیلی خیلی 😭😭😭😭 خدا بهت صبر بده

چه خوب خودشو نشون داد

باشه چشم میگم بهش. ببخشید یه سوال دیگه تاحالا شده شکمت پایینش بالاش مثل نبض بزنه ؟؟ با شدت چند بار ...

من نبض رو از یک هفته بعد از انتقال داشتم.

ولی همه زیر نافم بود. مثل گره خوردن. مخصوصا وقتی طاق باز میخوابیدم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم اصلا من مشکلات ایمنی و انعقادی رو اصلا نفی نمیکنم ها، اتفاقا خیلی جاها باید باید دقیق بررسی بش ...

من که همه رو دارم چون چهارتا سقط داشتم بین ۶تا ۸هفته.هر کدوم یه مدل سقط شدن.البته خودم معتقدم به ایمنیم ربطی نداره تخمکام ضعیفه نطفه خوب تشکیل نمیشه.دیگه هرکاری تونستم انجام دادم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من برعکس لرز دارم و سردمه

منم تا پریروز لرز داشتم یهو شد گرگرفتگی😑.لرزم نشون خوبیه.سردرد نداری؟ من شدید دارم

منم دوتا سقط 😔

ان شالله همون دوتا سقط میمونه و جنینات میچسبن به دلت بغلشون میکنی

اطفا پیشنهاد دوستیمو قبول می کنی؟ من مشکل مشابه شما دارم

چشم حتما.دکترت کیه عزیزم؟