2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
استرادیول روزی ۳ تا   فولیک اسید ۱ عدد با یه قرص ویتانینه دیگه  روزانه ۳ تا شیافت ...

عزیزم فعلا آسپرين رو قطع کن، پدیکسان هم همین طور،بعد به مرکزتون هم اطلاع بده 

چون دوز پروژسترون شما بیشتر از این نباید بشه

به من که گفته بودن یک هفته بعد از قطع لکه بینی دوباره آسپرين مصرف کنم

نه بو نداشت خارشم ندارم اصلا.فقط یکم رنگش عوض شد. یکشنبه آز دارم دعا کن ناامید برنگردم میدونی خیلی ...

پس به فال نیک بگیر دونه ها رو، بعد از مثبت شدن هم به دکترت بگو ببین شاید به شیافی چیزی حساسیت داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فعلا آسپرين رو قطع کن، پدیکسان هم همین طور،بعد به مرکزتون هم اطلاع بده  چون دوز پروژسترو ...

یعنی فردا نزنم امپول پی دیکسانو ؟

اخه امپول ساعت ۱۲ باید بزنم 

مطب دکتر تازه ساعت پنج میاد 

بحش میشه پروژسترون قطع کنم ؟

چون قرار بود پروژسترون هر ۳ روز یکبار بزنم 

ولی لک دیدم روز ۳ انتقال گفت هرروز بزنم امپولو 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
منم موقع لکه بینی دل‌درد شدید و انقباض داشتم، نگران نباش، استراحتت رو بیشتر کن

ممکنه لک لانه گزینی باشه ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
پس به فال نیک بگیر دونه ها رو، بعد از مثبت شدن هم به دکترت بگو ببین شاید به شیافی چیزی حساسیت داری

باشه چشم میگم بهش.

ببخشید یه سوال دیگه تاحالا شده شکمت پایینش بالاش مثل نبض بزنه ؟؟

با شدت چند بار این دوهفته زده جاهای مختلفش سمت رحمم سمت بالای شکمم.

فعلا بله قطع کن خیالت راحت با یه مدت قطع کردن هیچی نمیشه پروژسترون رو فعلا کم نکن

باشه عزیزم 

ممنون 

فردا پروژسترون میزنم ولی اون امپول ناف نمیزنم 

تا زنگ بزنم دکتر ببینم چی میگه 

یا اینکه سرخود قطع کنم ؟

بله گلم، ولی با علائمی که گفتی هم لانه گزینی هست که چون ضد انعقاد زیاد داری، نمیتونه بند بیاد

وای خدایا خودت حافظ بچه هام باش 

توروخدا دعام کنید 😔😔😔💔

باشه عزیزم  ممنون  فردا پروژسترون میزنم ولی اون امپول ناف نمیزنم  تا زنگ بزنم دکتر ...

عزیزم چون لک داری قطع کن، نهایت میگه نه بزن و ادامه بده

چون اثر آسپرين تو بدنت هست میگم هیچی نمیشه، خیالت راحت، حالا اگر فردا صبح هم بودن خوب بود، ولی حالا که نیستن قطع کن با خیال راحت

تازه حتی وقتی نمیزنی هم طول میکشه تا لکه بینی تموم بشه

روز ۱۱انتقالمه.گرگرفتگی شدید دارم و تکرر ادرار وحشتناک.علائم قبل پریودیم.اخه چرا من این مدلی ام.انتق ...

عزیزم این علاعمی که شما میگی رو من هم داشتم و درد پریدی که گاهی شدید میشد و تنگی نفس و جواب ازمایشم هفته گذشته مثبت شد ولی اصلا لک نداشتم