2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046335 بازدید | 684509 پست
  ماشالله تعداد دوستان زیاده.آدم یادش میره .ولی یکی از کابرای سایت که باز اسمشو فراموش کر ...

بنده خدا خواسته کار بقیه را راحت کنه، این همه باید اسم دارو آمپول و دکتر بلد باشیم اینم بهش اضافه نشه، خدا خیرش بده، گرچه من شرح حال خیلی از دوستان یادم میمونه

بنده خدا خواسته کار بقیه را راحت کنه، این همه باید اسم دارو آمپول و دکتر بلد باشیم اینم بهش اضافه نش ...

بیچاره آخرش نوشته بود بببنید من همه این راه هارو رفتم هی نپرسید چی شد باردارنشدید  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ببین دکتر رستمی خیلی معروف و با سواده شاید فقط بر اساس دی اف ای نگفته باشه  به نظر ...

من حتی صداشم دارم من که ازمایش دیگه ای نداشتم جز انالیز و دی اف ای گفتم مشکل تعداده ؟گفت تو بگو تعداد شوهر من صد /وقتی دی اف ای بالا باشه فقط اهدایی//تو سوادش شکی ندارم فقط در تعجبم از حرفش

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
راستی گلم آنا جون هم با dfi بیشتر از حد بحرانی یعنی 33 میکرو کرد و مامان شد

بسلامتی خیلی خوشحال میشم میشنوم با وجود مشکل مامان میشن///نگرانی من از اینه که دکتری که رفتم دکتر بیسواد و الکی نبود مثل دکتر جنتی تهران هست برام مهمه که چرا بدون یکدرصد شک وامید گفت اهدایی...اینه که نگرانم...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ان شالله این بار نتیجه میگیری عزیزم.فقط مثبت فک کن و سعی کن آرامش داشته باشی

انشاءالله مرسی عزیزم...خداروشکر چه بی بی چک خوشرنگی ...انشاءالله بتای توپ هم داشته باشی ..برای من و همه ی دوستای منتظر از این بی بی چک های واقعی خوشرنگ از خدا بخواه بهار جونم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم اگر تعداد بیشتر بود حتی برای iuiهم خوب بود

فعلا ذهن من نگران اینه که چطور رستمی گفت نمیشه اصلا...اخه دکتر فوق العاده معروفی هست میکم نکنه چیزی میدونه

سلام عزیزم ببین دکتر رستمی خیلی معروف و با سواده شاید فقط بر اساس دی اف ای نگفته باشه  به نظر ...

عزیزم شما خودتون تحت نظرشون بودید؟یا فقط تعریفشئ شنیدید؟

منتظر جواب PGS هستم عزیزم. اگر سالم باشه انتقال میدم  خداکنه سالم باشه یعنی میشه؟

انشاءالله سالم و با همون یدونه جنین مامان میشی عزیزم ..برات آیت الکرسی خوندم زودی مامان شی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم نمیدونم والا من کلا با مثبت شدن خوشحال نمیشم همش حس میکنم مثل دفه ها قبل میشه این هورمونا ...

عزیزم، بهت حق میدم ولی انشاالله این سری همه چی خوب باشه😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من الزهرا تبریز میرم ..

موفق باشی عزیزم.منم پارسال ۳-۴بار اومدم از روال کارشون خوشم نیومد دیگه ادامه ندادم.انشالله شما نتیجه میگیری  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
چند ساله ازدواج کردین؟مشکلتون چیه؟؟؟؟

۱۰ ساله ازدواج کردیم و کلا ۴ ساله که فهمیدم باردار نمیشم، مشکل اصلیم تنبلی تخمدان و یه مشکل دیگه هم اینکه من یه تخمدان دارم و کلا یه لوله باز