2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
Azfچیه؟برا منم کسی ننوشت اما چون خودم میدونستم بالا باشه میکرو ناموفق میشه دادم نتیجشو که دید گفت نم ...

الان با دقت پیامتون خوندم فهمیدم منظورتون dfi

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دلارام جون کی بهتون زنگ زد؟از همون مرکز گچساران؟

آره عزیزم.زنگ زده بودن که میخواین چیکار کنین.نمیخواین ادامه بدین؟ خیلی پررو بودن که انتظار داشتن من بازم اونجا برم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه خیلی خوبه.خییلی بهتر از وضع شوهر منه که.جنیناتون رو همه بلاست میکنن؟ زینبی جون میگه خیلی از جن ...

انشالله اولین انتقال مامان میشی عزیزم

آره اسپرمش خوبه ولی خیلی جنین تشکیل نشد   

همه رو میذارن بلاست بشه اینجا

من 4 تا 3 روزه داشتم . که فقط یکیشون 5 روزه شد.

روال کاری هر مرکزی یه جوره. اینها اصرار دارن که این روش بهترینه

شاید من هم بیام ابن سینا، اونجا همه رو از اول انجام بدم. سه روزه ها رو هم انتقال میدن اونجا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دلارام جام میشه بپرسم مرکزی که میری توی تهران کجا هست؟ جنینهات چند روزه بودن که فریزشون کرد؟ جنینها ...

عزیزم من اگر جای شما بودم یکبار انتقال جنین ۳ روزه بدون pgd امتحان می کردم.به امید خدا نتیجه می گیری

عزیزم من اگر جای شما بودم یکبار انتقال جنین ۳ روزه بدون pgd امتحان می کردم.به امید خدا نتیجه می گیری

خوب مرکزی که هستم این کار رو نمیکنه... چون میگه اون روش مال 15 سال پیشه و باعث میشه نگیره یا سقط بشه

باید مرکزم رو عوض کنم خارج از امریکا انجام بدم  که الان نمی تونم   

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانومها هر فولیکول چند تا تخمک داره؟ من ذخیرم کمه.بعد تو سونو گفتن قبل پانکچر 5 تا تخمک حالا امرو ...

آره عزیزم.منم گفتن ۶ تا فولیکول داشتم که گفتن یکیش اندازش ۲۵ فکر کنم و بدرد نمیخوره.ولی موقع پانکچر متوجه شدم ۱۶ تا تخمک داشتم که سه تاش نابالغ بودن دوتاش مرده و ۱۱ تاش تخمک بالغ بودن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره عزیزم.زنگ زده بودن که میخواین چیکار کنین.نمیخواین ادامه بدین؟ خیلی پررو بودن که انتظار داشتن من ...

واای من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اونجا بنگاه خرید و فروش جنین راه انداختن،اصلا به فکر بیمار نیستن،خدا رو شکر که دیگه سمتشون نرفتی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیق نمیدونم چیه،ولی یه جور آزمایش ژنتیک،شما خودتون انجام دادی آخه معمولا برا آقایون انجام میشه،با ا ...

نه عزیزم منظورم اینه خودم سر خود بدون نسخه پزشک به آزمایشگاه گفتم برای شوهرم dfiانجام بده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منتظر جواب PGS هستم عزیزم. اگر سالم باشه انتقال میدم  خداکنه سالم باشه یعنی میشه؟

آره حتما سالمه، یکی از دوستان یه کلیپ زبان اصلی از ای وی اف گذاشت که اونجا هم یه دونه انتقال داد و گفت بالای 35 ما دوتا انتقال میدیم اونم با رعایت احتیاط فراوان، فکر کنم چون اونا میخوان سقط نشه این کار و میکنن، بیشتر به خاطر جلوگیری سقط هست نه مثبت شدن

خوب مرکزی که هستم این کار رو نمیکنه... چون میگه اون روش مال 15 سال پیشه و باعث میشه نگیره یا سقط بشه ...

بگو با مسئولیت خودت انجام بدند. ناراحت نباش عزیزم بالاخره یه راهی پیدا میشه

دوستای گلم من الان روز۲۰انتقالم خیلی دوس دارم ساک حاملگی رو ببینم بنظرتون کی برم؟ رویان گفت۷دی بیا فردا ۵هفتمه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو