2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
واقعا 11 میلیون بوده اسپرم شوهرتون گلم؟ 

بله

ازمایش همسرم هنوز تو تاپیکای قبلیم هست

ولی این زمانی بود که گفتن باید ivf کنید فقط

وقتی بهش خرنوب دادم و همزمان از کمپرس یخ استفاده کرد

بعد رفتیم رویان. گفتن شما اصلا مشکل ندارید

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بله ازمایش همسرم هنوز تو تاپیکای قبلیم هست ولی این زمانی بود که گفتن باید ivf کنید فقط وقتی بهش خ ...

تقریبا اوضاع شوهر منم همینطور هست، انقدر هم بهش خرنوب دادما، انگار سنگه هیچی بهش اثرگذار نیست گویا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا اوضاع شوهر منم همینطور هست، انقدر هم بهش خرنوب دادما، انگار سنگه هیچی بهش اثرگذار نیست گویا

چجوری بهش میدین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
البرزی یعنی اعتقادی به زنتیک اسپرم نداشت؟بخدا نمیدونم چرا مستقیم پیشنهاد اهدایی داد؟یعنی با دی اف ای ...

سلام عزیزم

ببین دکتر رستمی خیلی معروف و با سواده شاید فقط بر اساس دی اف ای نگفته باشه 

به نظرم تهران هم برو ویزیت شو تا خیالت راحت باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خرنوب برای بعضیا اثر میکنه و برای بعضیها هم نه

رو شوهر من اصلا اثر نداشت که هیچ، بدترم شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
همون که تو سایت طب سبز هست، 7 تا خرنوب چند تیکه بعد جوشانده و.... گاهی فکر میکنم نکنه واقعا خودم مش ...

اها

منم همینجور بهش دادم

کلا پیگیر درمان نشدین تا الان؟؟

خرنوب برای بعضیا اثر میکنه و برای بعضیها هم نه رو شوهر من اصلا اثر نداشت که هیچ، بدترم شد

موافقم بعضی ها بدتر میشن، رو شوهر منم خیلی کم تاثیرگذار بود، مثلا کلی خرنوب و کانت بوست و موتیلیتی فقط 2 میلیون اسپرمش بیشتر شد که دقیقا همون ماه من پریود نشدم و رفتم آز دادم 30 بود بعد افت کرد

نه هستش هنوز ...اتفاقا فکر کنم از قبل هم کمتر کردن هزینه هارو..من خودم الان با طرح میرم ..

جدی کدوم مرکزی شما؟

هی یادم میره کی کجای کاره  فقط اونایی که تیکردارن معلومن.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
وای چه دکترای خوبی بخدا....من دکترم اصلا بقیه ازمایشوندید ....گفت اهدایی....اگه بتونم میام تهران...ب ...

بله عزیزم 

البته قبل از اینا و قبل از بوجود اومدن یک سری ماجرا ها دو بار  iui منفی داشتم همونجا

ممنونم عزیزم از پیامت💋💋💋 آره تصمیم گرفتم سخت نگیرم،بزار بره ،دیگه چیکار کنم،البته اینم بگم همسرم ...

انشالله سایشون بالا سر خودت ونی نیت باشه خدا حفظشون کنه.از بارداریت لذت ببر.با چیزهای ساده اوقات خودتو تلخ نکن.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام حالت خوبه عزیزم،من ی سوال ذهنم رو مشغول کرده،ممکنه azf از اول مشکلی نداشته باشه ولی بعدا دچار م ...

نه گلم این یه آز ژنتیکی هست و تغییری نمیکنه 

گلم اگر اولین باره رویان آز میدی نگران نشو خیلی پارامتر های سخت گیرانه برای اسپرم سالم دارن، تو بخش جنین شناسی که بیشتره سخت گیری

گفتم یهو روحیه ات رو نبازی

چرا دوبار آی یو آی، یه بار هم میکرو کردیم، فعلا یه بسته دیگه دارم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم واقعا، میگ ...

خودتون مشکل ندارید؟؟

@زینبی_بابا     عزیزم این آزمایش dfi که اینجا میگن رو شوهر من تا حالا نداده ممکنه سه بار ...

عزیزم هنوز اثبات نشده 

و چون جنین داری به نظرم انجام این آزمایش الان اصلا اعتباری نداره، چون مهم زمان تشکیل جنین هست