2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
خودتون مشکل ندارید؟؟

من تنبلی خفیفی دارم که دکترا خیلی بهش توجه ندارن، دیگه در حد عکس رنگی و سونو که میگن مشکلی ندارم! چند هفته پیش هم رفتم دکتر تا انتقالم از طریق مطب انجام بشه گفت فعلا که شوهرت مشکل داره، اورولوژی هم میگه خیلی هم بد نیست!!! در صورتی که بده واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه خوبی؟ جوجه هات خوبن؟😍  خوبه خداروشکر رفتی آزمایش دست از بی بی چک زدن برداشتی😅😅😅

سلام عزیزم نمیدونم والا من کلا با مثبت شدن خوشحال نمیشم همش حس میکنم مثل دفه ها قبل میشه این هورمونا ام که قاطی کرده یه روز خوبم یه روز گریه میکنم 

من تنبلی خفیفی دارم که دکترا خیلی بهش توجه ندارن، دیگه در حد عکس رنگی و سونو که میگن مشکلی ندارم! چن ...

شماهم مثه مایید

شاید بدون درمان باردار شدین😊😊

هیجوقت از لطف خدا ناامید نشین

بعد از انتقال منفی افسردگی نگیرید. اتفاقا بهترین زمانه برا طبیعی باردار شدن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
شماهم مثه مایید شاید بدون درمان باردار شدین😊😊 هیجوقت از لطف خدا ناامید نشین بعد از انتقال منفی ...

اتفاقا شما که گفتی باردار شدی و شرح حال دادی یاد خودمون افتادم، خدا کنه این معجزه خوب واسه همه و من و همسرم هم اتفاق بیافته، فقط یه فرق داریم اونم که میگفتین دیگ نذری جابه جا کردین ، منم برم دیگ نذری پیدا کنم ببینم توکل برخدا( این قسمتش شوخی بود)

ان شاالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی و لذت ببری

خانومی.اذیت نشدی؟آماده انتقال بودی؟منظورم اینه که خب برای انتقال قبلش باید یه سری داروهارو مصرف کنی ...

عزیزم بعد از پانکچر و برای انتقال فرش 99 درصد دیگه استرادیول نمیدن

چون بدنت خود کفا شده 

فقط پروژسترون میدن و نهایت ضد انعقاد

دوستانی که باوجود ضعیف بودن اسپرم خدا براتون معجزه کرده یه سوال بپرسم؟🙈🙈🙈🙈🙈🙈 ن ز د ی ک ی مثل ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم چون خودم هم می پرسیدم ازشون

خیلی جالبه اغلب موقع اسباب کشی یا مواقعی که اصلا برنامه نداشتن و فکرش رو نمیکردن سورپرایز شدن

حتی با یک یا دو بار رابطه در ماه همون عشق و حال بوده🙈🙈🙈

خوبه تو تیکرهامون شرح حال بنویسیم :) مثلا من بنویسم 2 بار iui 1 بار ivf تعداد جنین1 انتقال 0 &nbs ...

ماشالله تعداد دوستان زیاده.آدم یادش میره .ولی یکی از کابرای سایت که باز اسمشو فراموش کردم کل شرح حال درمانشو تو امضاش نوشته بود

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .