2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
توکلت به خدا باشه از الان به منفی فکر نکن دختر خوب، سعی کن صبر و تحملت رو بالا ببری عزیزم به هرحال ...

عزیزم چه روحیه خوبی

شک ندارم مامان خیلی خوبی میشی، خوش به حال بچه هات 

شکر تو سختی ها همیشه تهش خوشی هست عزیزم،چون خیلی برای خدا ارزش داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر پریتانالوژیست میگه چون هم روی قلب جنین ی نمای اکوژن هست وی کلیه ه ...

سلام عزیزم به نظر من که پیش یه پریناتولوژیست دیگه برو، خیلی بعیده مشکلی باشه گلم، سلفری فقط سه تا سندروم رو بررسی میکنه، آمنیوسنتز باز بهتره برای اینکه رنج وسیعی از بیماری ها رو مورد مطالعه قرار میده، و بیشتر خیالت راحت میشه، مطمئنم نی نی ت سالمه

توکل به خدا

اون کانون های اکوژن فقط نیاز به فالوآپ بعد از تولد داره

کلیه هم دیدم باز بعد از تولد سریع رسیدگی میکنن

سلام دوستان ببخشید اگه گزارش های لحظه به لحظم اذیتتون میکنه این که شما حرف هامو میبینید برام قوت قلب ...

سلام عزیزم، واقعا بهت حق میدم روزای سختی رو داری میگذرونی، میفهمم دوست داری بچتون از ژن خودتون باشه و کاملا هم حق داری

فقط میتونم بگم اگر علاقه داری دعا و قرآن بخون تا زودتر بگذره و کمتر استرس بکشی 

دیگه آقایون واکنش شون این جور مواقع اصلا منطبق با عقل نیست، میدونم خودت الان نیاز به دلداری داری ولی الان به همسرت کمک کنی اون هم میشه سنگ صبورت تگ این قضیه، کم‌کم میفهمه فقط نباید دلداری و محبت دریافت کنه، میفهمه باید مثل قبل بهت دلداری بده، یه کم زمان بدی از این حالت یک طرفه درمیاد 

ان شاالله جواب اون آزمایش ها هم عالی هست

بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

عزیزم کمپرس گرم بذار، خیلی سراغ مسکن نرو چون فعلا یه مدت درگیری باهاش

نور تو خونه هم امتحانی کم کن ببین بهتر میشی یا نه 

سلام بچه ها امیدوارم حال همه خوب باشه  سوال دارم اینکه منی ک طول سرویکسم کوتاهه ینی نی نی حتما ...

سلام صدف جان خوبی؟ خیلی تو فکرت بودم 

عزیزم اگر همه چی اوکی باشه طبیعی اگر مثلا بچه بریچ باشه میگن سزارین

نگران اون ترشح بعد از عطسه نباش اون ادراره

زینب جون،من این ماه انتقالم کنسل شد چون دکتر گفت تخمدان‌هات از حد طبیعی بزرگ‌تر شدن،گفت ابن پریود نه پریود بعدی بیا پیشم تا برای انتقال رو شروع کنم،من دردهای زیر شکمی تموم شدن و میگم شاید تخمدان‌هام  به حالت طبیعی برگشتن،اگه بخوام برم پیش دکتر که داروهای انتقال شروع کنه از چندم سیکل باید دکتر برم؟؟میگم دو تا پریود زیاده،میرم یه سونو میدم شاید تونستم این ماه!☹️

بچه ها میگم که من الان تقریبا استراحت مطلقم انوگساپارین و آسپرین هم قطع کردم خونریزی به جنین مختل می ...

نه گلم چون فعلا خونت زیادی رقیق شده هیچ مشکلی نیست، بعد هم شما واسه دستشویی راه میری همون فعلا کافیه 

به کم بهتر شدی تو همون رختخواب عضلات پاهات رو شل و سفت کن چند بار در طول روز و بگو برات همسرت ماساژ بده

شما فعلا فعالیت برات خوب نیست اصلا

خواهش میکنم هر کی بلده شما رو به هر کی قسم میدم هر کی میدونه بیاد بگه  ببخشید من آخرین نفر ...

عزیزم تو رو خدا نگران نباش نوع سیکل رو عوض کردن کلا

لتروزول به تنهایی برای iui هست ولی اینجا نقش کمکی داره که تخمک هات بالغ بشن

گلم بهت حق میدم استرس داشته باشی ولی شک نکن دکارت هم داره تلاش میکنه این دفعه جواب بگیری

با خیال راحت اعتماد کن و ادامه بده

@زین     عزیزم در چ حالی...گل پسرت چطوره بهتره انشاءالله؟

فعلا تو دستگاهه تغییری نکرده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه گلم چون فعلا خونت زیادی رقیق شده هیچ مشکلی نیست، بعد هم شما واسه دستشویی راه میری همون فعلا کافیه ...

مرسی خانومی خیلی نگرانم این خونریزی اصلا تبدیل به لکه بینی نمیشه😣😣😣نی نی پس از چی تغذیه میکنه? من که خونم تموم شد