2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
روژان جونم خوشحالم از بابت امیدی که داری. اصلا آدم به امید زنده است.انشالله اینبار هر دوتا نی نی جاش ...

قربونت  برم  ایشالا  هرچی صلاح  و خیر  همون  واسمون  رقم  بخوره  مرسی عزیزم  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسي مامان موفق انشالله به زودي زود خوش خبر باشي خيلي ممنونم ك محبت كردي بهم پاسخ دادي شما مركز ما ...

خواهش میکنم. من دی پارسال گاندی پانکچر شدم، ۷ تا تخمک که ۴ تا حنبن تو یه بسته شد. فرش برام انتقال نداد، گفت برو اسفند بیا، من فروردین رفتم داروهای انتقالم خورده بودم، اما چون یه لک کوچیک دیده بودم انتقالم کنسل شد، بهم گفت شانس موفقیت فقط ۴۰ درصده و این لک شانس رو میاره پایین تر. دوماه بعدش دوباره انتقالم به همون دلیل کنسل شد. گفت سری بعد که انتقال داری حق نزدیکی نداری، باید بفهمم این لک از کجا میاد! خلاصه رسید به مهر امسال. داروهام رو خوردم ، بدون نزدیکی بدون لک ، بهم اجازه انتقال داد،  شیاف نوشت. اولین شیاف رو که گذاشتم یه لک دیدم اندازه مورچه! دنیا رو سرم خراب شد ، زنگ زدم مطب گفت بیا ببینم چه کنیم. رفتم گفتم بخدا از شیاف بوده، دیگه مقعدی میذارم،  پرونده رو چگ کرد،  چند دقیقه فکر کرد، گفت اوکی،  ولی از امروز تا روزی که جنینا میرن برا ذوب، لک دیدی خودت کنسل کن! لک ندیدم الحمدلله. ۲۳ مهر ۳ تا انتقال دادم، دیروز مثبت شدم شکرخدا. ببخشید ریز به ریز نوشتم، خواستم بگم چقدر دقیقه! انشالله شما هم مثبت شی. 

یکی از دوستام پیشش یه بار فرش انتقال داد منفی شد، دکتر گفته برو ۱۰ کیلو وزن  کم کن بهد بیا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر  مرسی  دوست  مهربونم  مطمئنا  دعات  برای  سری بعد رو &nb ...

ممنونم. انشالله حتما جواب میگیری. خداروشکر ۲ تا دیگه داری. 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
محیا جون اصلا نگران اون نیستم فقط نمیدونم چرا بهم میگه برو سلفری بده به خدا دارم دق میکنم مگه سلفری ...

نه بابا دکتر دوستم میگفت ما به هر کی توانش رو داره میگیم برو سلفری. مد شده.

مرسي مامان موفق انشالله به زودي زود خوش خبر باشي خيلي ممنونم ك محبت كردي بهم پاسخ دادي شما مركز ما ...

راستی یه چیز دیگه، بار اول که داروهای انتقال رو مصرف کردم، دیفرلین زدم، انتقالم کنسل که شد، این امپول پریودام رو بهم ریخت. بار دوم گفتم میشه این امپول رو نزنم، دوسش ندارم، گفت اوکی. اینکه تو کارش وسواس داره و به یه لک گیر میده ولی کیلو کیلو دارو نمیده رو دوست دارم. 

خواهش میکنم. من دی پارسال گاندی پانکچر شدم، ۷ تا تخمک که ۴ تا حنبن تو یه بسته شد. فرش برام انتقال ند ...

خيلي هم منّت گذاشتي بهم توضيح دادي ممنونم ازت تبريك ميگم انشالله بارداري راحتي رو سپري كني

شرايط اسپرم همسرتون رو ممكنه بپرسم؟ چن سالتونه؟

كاش بازم گاندي بود من به اين مركز جديد شناختي ندارم الانم متاسفانه فقط اونجاست تو مام

...
راستی یه چیز دیگه، بار اول که داروهای انتقال رو مصرف کردم، دیفرلین زدم، انتقالم کنسل که شد، این امپو ...

اره اينو منم متوجه شدم تنها دارويي ك واسم نوشت روزي ٣٠٠ واحد پرگوريس بود ٩روز فقط دو روز آخرم ستروتايد اضافه ميشه

...
راستی یه چیز دیگه، بار اول که داروهای انتقال رو مصرف کردم، دیفرلین زدم، انتقالم کنسل که شد، این امپو ...

اون ديفريلين كوفتي رو منم يه بار سري قبل زدم ازش خيلي بدم مياد منم ب هم ريخت، شما يك سومش رو تزريق كردين؟

...
بچه ها اینجا یعنی کسی باجنین گریدbباردارنشده؟

برای من ۳ تا جنین انتقال داده بودن که یکیش a بود و دوتا b. آزمایشم مثبت شده ولی هنوز سونو نرفتم که ببینم چندتاشون برام مونده...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
برای من ۳ تا جنین انتقال داده بودن که یکیش a بود و دوتا b. آزمایشم مثبت شده ولی هنوز سونو نرفتم که ب ...

مبارک باشه عزیزم بسلامتی توروخدا هروقت صدای قلبشونو شنیدی منودعاکن

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
خيلي هم منّت گذاشتي بهم توضيح دادي ممنونم ازت تبريك ميگم انشالله بارداري راحتي رو سپري كني شرايط اس ...

ماناباروری ناشناخته داشتیم . یعنی در ظاهر اسپرم و تخمک اوکی بودن.  ۳۴ سالمه. چه فرقی داره کاندی یا جای دیگه! حتما مرکز خوبیه! 

نمیدونم دیفرلینم چقدر بود و چقدرش رو زدم. 

بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفتم یه دوش گرفتم، سرم رو گرفتم زیر اب، تنم کمتر ! ولی کم بود! مسکنم نخوردم. چیکار کنم خوب شم؟

بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

سردرد از علائم بارداريه راستش من بلد نيستم وگرنه كمك ميكردم

...
ماناباروری ناشناخته داشتیم . یعنی در ظاهر اسپرم و تخمک اوکی بودن.  ۳۴ سالمه. چه فرقی داره کاندی ...

مرسي، دكتر نصر ب منم گفت ناشناخته، راستش تحرك اسپرم همسرم كمه ولي دكتر گفت ميشد ك بشه نميشه گفت از اينه 

برا همون به ماما گفت علت ناشناخته، منم شنيدم،

شمام برا پانكچر فقط روزي يه پرگووريس داشتين؟ خيلي خوبه ك فقط يه امپول

...
ماناباروری ناشناخته داشتیم . یعنی در ظاهر اسپرم و تخمک اوکی بودن.  ۳۴ سالمه. چه فرقی داره کاندی ...

والا ب عنوان آدمي ك دو سري هلك هلك پاشوده رفته پانكچر بعد خورده تو برجكش طبيعيه كه به يه سري چيزا فكر كنم😢

...