2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
خواهش میکنم. من دی پارسال گاندی پانکچر شدم، ۷ تا تخمک که ۴ تا حنبن تو یه بسته شد. فرش برام انتقال ند ...

عزيزم اسم دكترت رو ميگي؟

و اينكه چه كارايي كردي قبل و بعد انتقال؟

استراحت كامل بودي؟

بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

عزیزم روغن اسطخدوس رو امتحان کن، باهاش پیشانی و‌شقیقه هارو ماساژ بده، ولی میگرن‌معمولا با سرد کردن بهتر میشه، مطمئنی سردردت‌میگرنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

مامان موفق ي پد هاي هست پد ميگرن داروخونه داره

مامان منم شديد ميگرن ميگرفت اين پد رو ميزد رو پيشونيش خيلي خوب بود 

چي بگم والا اين سلفري هم مد شده گويا  از ي جايي بايد پول دربيارن اينا،، ميگم الان دليلش چي بود ...

میگه چون دوتا چراغ قرمز تو سونو هست بهتره بری سلفری منم میگم دور از جون همه بچه ها اگرم مشکلی باشه من الان تو ۲۳هفته چه گلی به سرم بگیرم ندونم که بهتره😭😭

خدا جونم شکرت...
اون ديفريلين كوفتي رو منم يه بار سري قبل زدم ازش خيلي بدم مياد منم ب هم ريخت، شما يك سومش رو تزريق ك ...

دیفرلین همون واریوپپتیله؟ من که خیلی دوسش دارم😅 این سری سی تا اینا زدم ولی خب برای من خوب بود آخه از پانکچرم راضی بودم😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام بچه ها امیدوارم حال همه خوب باشه 

سوال دارم اینکه منی ک طول سرویکسم کوتاهه ینی نی نی حتما طبیعی میاد؟یا میشه سزارینم کردبعد از طرفی تا الان دوسه باریه دیدم ک بعد سرفه ک رفتم دستشویی لباس زیرم یکوچولو خیس بود اصلا ترشح نبود معلوم بود

میگم نکنه کیسه آبم نشت داره؟

البته شنبه دارم میرم دکتر میخوام نظرشمارو بدونم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام گلم.ساعت 2 پانکچر شدم، الانم اومدم خونه، 10 تا تخمک داشتم، گفتن 5 روز دیگه بریم برا شناسنامه‌ ج ...

بسلامتی عزیزمم فیریز می کنن برات؟ درد اینا نداری؟ چجوری بود؟ کجا انجام دادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها میگم که من الان تقریبا استراحت مطلقم انوگساپارین و آسپرین هم قطع کردم خونریزی به جنین مختل می ...

شما خودت قطع کردی یا دکترتون گفت؟

اگه دکتر گفته حتما اشکالی نداره دیگه عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم اسم دكترت رو ميگي؟ و اينكه چه كارايي كردي قبل و بعد انتقال؟ استراحت كامل بودي؟

دکتر نصر. نه استراحت مطلق نکردم. دو روز مرخصی بودم بعدم ۳ روز تعطیلی بود، یعنی ۵ روز سرکار نرفتم، ولی تو خونه غذا پختم، مهمونی رفتم و کارای روزمره کردم، ولی کار سنگین نکردم، چون کمردرد دارم، اصن برا همه عادی بود رفتارم. بعد ۵ روزم رفتم سر کار، که خوب مجبور شدم از توالت ایرانی استفاده کنم. پله نرفتم. با اسنپ رفتم اومدم. زندگی عادی یه ادم کمردردی رو داشتم. اونجوری تصور کن. اهان حمام هم کم رفتم. خیلی کم.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
والا ب عنوان آدمي ك دو سري هلك هلك پاشوده رفته پانكچر بعد خورده تو برجكش طبيعيه كه به يه سري چيزا فك ...

حق داری. منم تو این۵ سال اینقدر کشیدم که دیگه سِر شدم 😔 راستش اسم امپولم یادم نیست. فک کنم گونال اف بود. تو شکم، روزای اخر یه چی تو بازو. ببخشید که یادم نیست. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام گلم.ساعت 2 پانکچر شدم، الانم اومدم خونه، 10 تا تخمک داشتم، گفتن 5 روز دیگه بریم برا شناسنامه‌ ج ...

الهی شکر ..خوشحالم بخوبی گذشت....چقدر زندگی رو دو روز بکام خودت و شوهرت تلخ کردی دختر....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بسلامتی عزیزمم فیریز می کنن برات؟ درد اینا نداری؟ چجوری بود؟ کجا انجام دادی؟

سلامت باشی عزیزم، ایشالا 5 روز دیگه جنینا تشکیل بشه فریز میکنن تا یکو نیم ماه دیگه، گفت ضخامت رحم کم بود، یعنی بخاطر داروها اینجور شدم