2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
عزيزم همسرم 6 ماه از خودم بزرگتره بنده خدا همسرم چيزي نميگه اصلا هم بچه براش مهم نيست بارها هم بمن گ ...

من که رفتم مسهد خاله دوستم شب اومد بیمارستان پیشمون.باور میکنید با دخترش اومده بود چنان عاشقانه رفتار میکردن این مادر و دختر کلاس دهمی و بعد هم شوهرش اومد دنبالشون دیدم چقدر با هم رفتار دوستانه ای دارن.بعد رفتنشون از دوستم پرسیدم خالت همین یه بچه رو داره گفت اره اما اینم بچه خودشون نیست تو نوزادی از بهزیستی اوردن گفتم چرا؟گفت واله ما هم نمیدونیم .......گفتم دخترشون میدونه گفت اره مشاور گفته بود باید بهش بگید و اینا هم یکساله بهش گفتن....

دوستم به من میگفت خاک تو سرت اینقدر دارو نگیر برو یه بچه بیار هم سیراب میشی از حس مادری و هم ثواب میکنی.....

نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم😶اما اینا رو هم که دیدم واقعا رابطشون از مادر و بچه تنی بیشتر بود حسی قلقلکم کرد.....

میخوام بگم خدا بزرگه و برای هر مشکلی راهی داده.....

تاراجونم هم شما هم ثمین همیشه در یاد من هستید که خدا بزودی بچه ای از خون خودتون بهتون ببخشه......وگرنه اخرش انقدر راه هست.....همین که شوهر فهمیده ای داری بهترین نعمته..شکر 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هنوز نگذشته  اونماه که آمپول زدم ۱۶مهر شدم اگه بخوام بشم می افته ۱۶آبان ولی اگه نشم یا دیرتر بش ...

ان شاء الله حامله باشی و نشی کلا این ماه 😍😍 

فعلا صبر کن بس .حالا تا شونزدهم خدا کریمه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم..به نظرم به اهدایی فکر نکن اصلا..دکترها از خداشونه اهدایی بگیری.کار خودشون راحت میشه.یه پول ...

نصر در اين مورد گزينه مناسبي نيست قطعا ميگه اهدايي 

كلا به بالاي 40 يا ذخيره كم يا كسي كه چندبار منفي شده راحت ميگه اهدايي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ان شاء الله حامله باشی و نشی کلا این ماه 😍😍  فعلا صبر کن بس .حالا تا شونزدهم خدا کریمه..

انشاالله ولی اینماه روزای اصلی از هم دور بودیم اگه بشم معجزست😅😅

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ای بابا،امان ازاین دکتراک این همه معجزه رومیبینن وبازحرف حرف خودشونه،والاماتوهمین تاپیک معجزه کم ندی ...

داشتم تاپيك اين خانمو ميخوندم محيا بيا بخون آروم بگير دختر سني نداري فرصت بسياره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3333491/داستان-بارداری-منناامیداش-بیان

با ذخيره نزديك صفر و لوله هاي بسته طبيعي باردار شده البته بعد 11 سال 

من مطمئنم كه اگه زمان كافي داشتم خودم طبيعي باردار ميشدم چونمشكل خاصي ندارم ولي سنم اجازه نميده منتظر بمونم 

نصر در اين مورد گزينه مناسبي نيست قطعا ميگه اهدايي  كلا به بالاي 40 يا ذخيره كم يا كسي كه چندب ...

تارا جون منم از نصر خوشم نیومد و ادامه ندادم میکرو رو باهاش..محیا دلش مونده بود که ببینه نظر نصر چیه .بهتر بود یه بار بره خیالش راحت شه 

من که رفتم مسهد خاله دوستم شب اومد بیمارستان پیشمون.باور میکنید با دخترش اومده بود چنان عاشقانه رفتا ...

اتفاقا همسرمم از همون اول گفت اگه كار به اهدايي بكشه از هر نوعش ترجيح ميدم يك بچه رو به سرپرستي قبول كنيم يك ثوابي هم داره 

تارا جون منم از نصر خوشم نیومد و ادامه ندادم میکرو رو باهاش..محیا دلش مونده بود که ببینه نظر نصر چیه ...

دقيقا به همين علت محيا نبايد بره نصر رو ببينه عزيزم چون ميزنه تو برجك بيمار بمن با ذخيره صفر گفت مينويسم امضا ميكنم 20 تا تخمكم بدي پوچه! خيلي دلم ميخاست تو آخرين ماه بارداريم برم بهش بگم اينقدر راحت بيماراتو هول نده سمت اهدايي

انشاالله ولی اینماه روزای اصلی از هم دور بودیم اگه بشم معجزست😅😅

منم میگفتم ماه قبل به خودم این نی نی بگیره معجزه ست...ان شاء الله که توهم معجزه تو دلت لونه کرده 😍😍 توکل به خدا

داشتم تاپيك اين خانمو ميخوندم محيا بيا بخون آروم بگير دختر سني نداري فرصت بسياره https://www.nin ...

همسایه ما هم ۱۴سال بود بچه نداشت بی خیال شدت بود چون سوهرشو دوست داشت وخودش می گفت حتی شوهرش قادر به رابطه باهاش نبود چون مشکل از شوهرش بود اگرم رابطه ای بود خیلی کم چند وقت پیش فهمید ۴ماه حاملست فقط باید خدا بخواد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دقيقا به همين علت محيا نبايد بره نصر رو ببينه عزيزم چون ميزنه تو برجك بيمار بمن با ذخيره صفر گفت مين ...

ای خدا چی بگم..امیدوارم که با حال خوب برگرده از اونجا..

عزیززم خداروشکر تبریک میگم بهت خدا بالاخره جواب اون همه سختی رو که کشیدی سر هایپری رو داد...همیشه ...

قربونت برم 

چشم حتما با تمام وجود میخوام اگه ذره ایی لایق بلشم 

خدا هیچ کس از نعمت مادر شدن محروم نکنه منم محروم نکنه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چرا بد بود؟واقعا آدم گاهی گیج میشه.من خیلی برا تغذیه تو دوران سیکل مطلب خوندم.از دوسین خیلی همه تعری ...

من دوسال خوردم برتقویت تخمدان اماهیچ اثری نداست.حتی برای پانکچرمیخوردم .فولیکولهااندازشون تغییرنمیکرد.به17نرسیدن.بااینهمه امپول ودارویی که مصرف کردم

نصر در اين مورد گزينه مناسبي نيست قطعا ميگه اهدايي  كلا به بالاي 40 يا ذخيره كم يا كسي كه چندب ...

تارا منم براهمين اومدم مصر كه ببينم ايا واقعا شرايط من در حدّيه ك اوني ك ب همه ميگه اهدايي اگه ب من نگه اهدايي خب كمي ب پانكچر سوم اميدوار ميشم اگرم ك بگه خب من ك ديگه پي شو ب تنم ماليدم حداقل جايي باشه واس اهدايي😭

بعدشم از طاهري پناه و پورمطرود هم هفته اينده وقت دارم تا خدا چي بخواد، نميدونم پانكچر سوم اگر قرار باشه، كجا انجام بدم

...