2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر پریتانالوژیست میگه چون هم روی قلب جنین ی نمای اکوژن هست وی کلیه هم fullness هست میتونی بری یا آمینو بدی یا سلفری چون از ۱۸‌هفته هم گذشته اگه مشکلی باشه اجازه سقط نمیدن نمیدونم تو این شرایط انجام سلفری چه سودی داره؟؟؟من اکو قلب هم رفتن دکتر گفت هیچ مشکلی نداره اون نمای اکوژن هم مثل ی خال هست نمیدونم چیکار کنم 😔😔

خدا جونم شکرت...
عزیزم منم دکترم نصرم. قبلش پیش ۵ تا دکتر دیگه رفته بودم، اخریش رزاقی کاشانی بود، خیلی بین رزاقی و نص ...

مرسي مامان موفق انشالله به زودي زود خوش خبر باشي

خيلي ممنونم ك محبت كردي بهم پاسخ دادي

شما مركز مام پانكچر شدي؟ چن تا تخمك چن تا جنين داشتي؟ چن بار پانكچر شدين؟ چن بار انتقال دادين؟

...
سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر پریتانالوژیست میگه چون هم روی قلب جنین ی نمای اکوژن هست وی کلیه ه ...

دخترخاله من هم از اون خال روي قلبش داشت سالمه سالمه هشت سالشه الان

...
دخترخاله من هم از اون خال روي قلبش داشت سالمه سالمه هشت سالشه الان

محیا جون اصلا نگران اون نیستم فقط نمیدونم چرا بهم میگه برو سلفری بده به خدا دارم دق میکنم مگه سلفری برای ناهنجاری و سندروم داون و... نیست این پر بودن کلیه و اون نمای اکوژن قلبی چه ربطی به اینا داره

خدا جونم شکرت...

سلام دوستان ببخشید اگه گزارش های لحظه به لحظم اذیتتون میکنه این که شما حرف هامو میبینید برام قوت قلبه. امروز رفتیم پیش دکتر پویان همسرم رو معاینه کرد گفت واریکوسل خفیف داره ولی تاثیر زیادی رو آزواسپرمی نداره آزمایش هورمونی نوشت گفت اگر fsh بالا نباشه میتونیم امیدوار باشیم که از بیضه اسپرم بگیریم اگر بالا باشه مثل یه درخت که هیچ میوه ای نداره میتونیم بگیم شما هیچ وقت بچه دار نمیشی( طفلی شوهرم خیلی خودشو نگه داشت ) گفت اون آزمایش رو بدید یه آزمایش اسپرم دیگه هم بدید یه سونوگرافی هم نوشت جواب ها رو بگیریم تا ببینیم چه کاری میشه کرد. با خوش خیالی گفتم ممکنه انسداد باشه و باز بشه طبیعی باردار بشم؟ گفت نه حتما باید آی وی اف بشید. دلم یطوری شد برا شوهرم دکتر گفت چرا قبل ازدواج مشاوره ارولوژی نکردی؟ گفتم اگه جواب رو داشتم باز هم همین تصمیم رو میگرفتم شوهرم خیلی حال کرد با جوابم ولی باز اومدیم بیرون یهو به یه چیز الکی پیله کرد و کلی با من دعوا کرد انقدر موضوع بیخود بود درست یادم نمیاد چی بود اصلا. خیلی حساس شده این روزا هرچی لی لی به لالاش میذارم فایده نداره. قشنگ انتظار داشت ازش تشکر کنم که‌اومده دکتر 😶😶😶. در کل از دکتر پویان خوشم اومد انقدر رک هست که آدم رو الکی نبره بیاره. بچه ها تو دلم دارن رخت میشورن تا دوشنبه که‌جواب آزمایش هورمونی رو بگیرم نمیدونم چطوری تحمل کنم. هزار تا سوال بی جواب دارم تو ذهنم که فقط ذهنم رو پریشون میکنه 

عزيزم دكتر ژيلا عابدي اصل بود ٣تا جنين بلاست انتقال داد  كلا ١٥تا تخمك داشتم كه ١٢تا جنين شد&n ...

عزیزم قبل فریز بلاست کردی یا بعدش؟ الان یه قلو بارداری به سلامتی؟این که بلاست کنی تشخیص دکتر بود؟یا جنین شناس؟

سلام دوستان. من شکرخدا مثبت شدم‌ . اون لحظه برا ژوان خیلی دعا کردم ، خیلی ناراحت شدم دیدم منفی شده‌ ...

خداروشکر  مرسی  دوست  مهربونم  مطمئنا  دعات  برای  سری بعد رو  من اثر  کنه منم  تنها امیدم ۲تاست 

نمیدونی  چه قدر  خوشحالم  عزیزم   ایشالا به سلامتی  گلم خداروصدهزار مرتبه  شکر   مراقب  خودت  باش

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم به این فکر کن که خدا برات یه سورپرایز نگه داشته و میخواد اون دوتا جنین باقیمونده رو برات نگه د ...

مرسی عزیزم   ممنون از دعا قشنگت توکل  به خدا  دوست خوبم  ایشالا 

عزیزم😔 من که خودم تجربه منفیو دارم اونم دو بار میدونم چقدر سخته ولی بازم خدا بزرگه بالاخره ما هم ما ...

ایشالا عزیزم  امید به خدا 😘

روژان گفت منفی شده. سپینا و مامان موفق چی؟منفی شدن؟

مرسی از پیگیریت  مامان  قشنگم  هنوزم  ۲تا دیگه  امید  دادم عزیزم  ممنون  دوست خوبم  خدا  نی نی هاتو واست  حفظ کن  اون  لحظه  منم  دعا وقتی  لمسشون  کردی  عزیز دلی

محیا جون اصلا نگران اون نیستم فقط نمیدونم چرا بهم میگه برو سلفری بده به خدا دارم دق میکنم مگه سلفری ...

چي بگم والا اين سلفري هم مد شده گويا  از ي جايي بايد پول دربيارن اينا،، ميگم الان دليلش چي بود واسه سلفري؟

...
مرسی از پیگیریت  مامان  قشنگم  هنوزم  ۲تا دیگه  امید  دادم عزیزم   ...

روژان جونم خوشحالم از بابت امیدی که داری. اصلا آدم به امید زنده است.انشالله اینبار هر دوتا نی نی جاشون رو تو دلت محکم میکنن. بعدم اینکه اشتباهت رو به فال نیک میگیرم،مخصوصا اینکه فکر کردی دو تا تو دلی دارم. امیدوارم خدا این اشتباه رو به حقیقت تبدیل کنه عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم