2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
دوستان خرنوب رو امتحان کنین در کنار داروهای ویتامینی واقعا تاثیر داره و شانس ماها رو بالا میبره.... بچه ها من هر روز دارم دعای بچه دارشدن میخونم .... شماها هم پیشنهاد میکنم اینکارو بکنین ولی لطفا با شادی و با روحیه جلو برید .... البته پیشنهاد میکنم.... باید از روزای خوب زندگیمون هم لذت ببریم ....
بچه ها شیاف سیکلوژست 400 30تا دونش چقدر میشه؟ من می خوام بخرم بزارم کنار واسه شهریور بزارمش تو یخچال تو دمای 10 درجه خراب نمیشه؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون ممنون از تو که این تایپیک رو زدی .... همه ما یه مشکل داریم و همه دور هم جمع شدیم حس تنها بودن نمیکنیم .... و با هر بار خبر خوش مثبت شدن بتا هر کروم از دوستان روحیه میگیریم و به خواست خدا هممون مادر میشیم ... امین .... دستت سبکه ....
مرسی آنا جون از دوشنبه شب گوشت نخورده بودم،الان هم یه کوچولو خوردم،درحد یه بند انگشت،یه گاز کوچیک به کباب زدم،اصلا حواسم نبود آزمایش هام ایناس، البته اگه درست بنویسم ACLA(igh-igm APLA(igh-igm Lupus Anticoagulant A.N.A Protein C,S Anti thrombin 3 Homocystin Beta2 glycoprotein (igh-igm کاریوتایپ و جهش ژنی Amh رو هم نوشته که گفته روز اول پری انجام بدم که باید صبر کنم تا پری شم راستی واسه اینا میخواد ناشتا باشیم؟ من حداقل 2/5 تو راهم تا به آزمایشگاه برسم
بچه ها کسی نمیدونه بعد از اینکه ال دی رو قطع کنی تاریخ پریود جدید چطور میشه؟آخه شش تا خوردم حساسیت داشتم قطع کردم وپریود شدم.الان منتظر پریود بعدی هستم که روز اولش برم سونو ولی نمیدونم کی میشه.دوست دارم زودتر بیاد
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام به همگی انا جان میخوام برم پیش یه متخصص زنان برام مریونال رو بنویسه...اما میگم شاید طرازی یه داروهای دیگه واسم در نظر بگیره ! مامان ارنیکا جان شیاف رو نوشته زیر دمای ۲۵نگهداری بشه منم از میکروی قبلی چن بسته دارم که تو یخچال با دمای ۲۰نگه داشتم !!
سلام بچه ها خوبین.?سمی جان تبریک میگم ایشالا گل دخترت رو عروس کنی
منم امروز پانکچر شدم.8تا تخمک داشتم که گفتن 5تاش کیفیت داره.. .بیشتر تخمکهام از تخمدانی که اندومتریوزداشتم بوده.علتش چی میتونه باشه بچه ها?
آنا جون نگرانم جنین هام .کمتر هم بشه .موروفولوژی همسرم 4درصدِ.
یه سوال از الان دیگه نباید گرمی بخورم?
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
خداروشکر افسون جان.ایشالا روز به روز بهتر هم میشه .وبا قدمهای محکم میرید بسوی نی نی دار شدن
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
آنا جون سلام خوبی؟ متاسفانه معجزه خدا شامل حالم نشد و الان پری اومد دکترم برام آزمایش نوشته برای روز دوم یا سوم پری الان من چه کار کنم؟امروز رو حساب کنم؟این طور باشه باید فردا برم آز بدم اگه نه شنبه چون جمعه تعطیله چه کار کنم به نظرت؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
سلام دوستان بعد انتقال شیاف اندومترین قرص واژینال هیچ کدوم داشتید واحدش زده 100 شیاف سیکلوژست واحدش 400 هست روز 3 تا اندومترین مبشه 300 واحد پروژسترون یعنی اندازه یه شیاف پروژسترون سیکلوژست هم نمیشه بچه ها هیچ کدوم داشتید شنیدم الان به جای سیکلوژست اندومتربن نسخه میسه
بهاره جان من دارم استفاده میکنم قرص اندومترینه اما واژینال استفاده میشه روزی 2تا استفاده میکنم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
اما روزی 2تام آمپول پرژسترون دارگ
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد