2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام آنا جون من رفتم ویزیت شدم با دست نعاینه کرد بعد سونو واژینال کرد...البته به غیر گرگینی یه دکتر دیگه هم بود گفتن سونو همه چی خوبه با دستم گفتن خوبه شاید یه کوچولو داشته باشی خیلی معلوم نیست میخوای سونو جند بعدی بده ببینیم...اگه کامل بخوهی بدونی داری یا نه با عمل مشخص میشه که اونم واسه شما که چیزی مشخص نشد ریسکه...البته وقتی معاینه میکرد اصلا دردم نمیگرفت...در کل دیگه سونو نمیکنم وقتی چیزی نیست الکی خودمو درگیر نمیکنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلا جون ممنون از توضیحاتت..... مامان ارنیکا جون ۱۵ تاش حدودا ۴۲ الی ۴۸ تومنه من تو این رنج قیمت میخریدم.... هر داروخونه به یه قیمت میداد.... من کلا شیاف سیکلو رو تو درب یخچال نگه میداشتم.... چون بیرون آب میشد.... در یخچالم چند بار چک کرده بودم ده درجه بود.... شادی جون به نظرم amh رو روز خاصی نیاز نیست..... حالا اگه دکترت تاکید داره همون روز بده.... ناشتا بودنم نمیخواد.... شاینا جون جالبه یخچالتون دمای بیستم داره؟ من که کلا شیافامو یخچال نگه میدارم تو دربش.... که دماش معمولا ده درجست!!!!! افسون جون شکر خدا.... ایشالله بهترم میشه.... + فکر کن عزیزم.... آوا جون به سلامتی.... عزیزم ایشالله پنج جنین عالی خواهی داشت.... فعلا میتونی گرمی بخوری.... تا روز انتقال.... بعدش اعتدال بهترین حالته.... مامانی مامان همیشه معجزه به اون شکلی که ما تصور میکنیم نیست.... شاید میخواد یه جور دیگه سورپرایزت کنه.... مادر شدنمون معجزست حالا از هر نوعش باشه طبیعی یا با میکرو.... مهم شادی تهشه که ایشالله قسمت تک تک منتظرا بشه..... بهار جون همینکه درد نداشتی نشونه خوبیه..... پس خیالت راحت شد عزیزم.... پرنسس جوجوی عزیز ایشالله فردا خوش خبر باشی.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان و آنا جان امروز رفتم سونو ی ساک حاملگی با یه جنین نرمال نشون داد دکتر گفت همه چی خوبه و مشکلی نیست،خیلی خوشحالم چون همیشه میترسیدم چون پلی کیستیک هستم ممکنه مشکلی پیش بیاد، مامانم اجازه نمیده گوشی دست بگیرم همینه دیر شد بیام خبر بدم باز ممنون از همه محبتات
آره اینکه گفت سونو خوبه و هر دوشون با دست معاینه کردن اصلا درد نداشتم خوشحال شدم ولی اینکه گفت با عمل معلوم میشه اندومتریوز داری یا نه یه جوری شدم...گفتن فقط عمل مشخص میکنه شما حالا برو دنبال بارداری بعد دنبال آندومتر باش...گفتم من به خاطر بارداری پیگیری کروم وگرنه مشکلی ندارم... به نظرت به طرازی بگم رفتم پیششون معاینه شدم؟
آرزو جون خوشحالم عزیزم..... ایشالله به سلامتی بغلش کنی...... بهار جون عزیزم وقتی مشکلیو تشخیص ندادن چرا به طرازی بگی و حساسش کنی..... عزیزم به هر حال مشکلی هم اگه باشه انقدری نبوده مثل مال من با معاینه مشخص بشه..... چون برا من گرگینیم همون تشخیصو داده بود که پادمهر داد..... پس بهش اعتماد کن..... وگرنه تشخیص قطعی با لاپرا هست فقط.... اما همینکه معاینه چیزیو نشون نداد به نظرم خودش خیلیه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه ممنون آنا جون.... راستی دیگه به غیر چک کردن آندومتریوز و آزمایشایی که دادم کار دیگه ای نیست انجام بدم فقط همینا رو باید چک میکردم؟ آنا جان خیلی ممنون که باعث شدی من این آزارو بدم و خودم رو چکاب کنم اگه شما نبودی من نمیدونستم که باید چکار کنم... انشالا خدا دخترتو برات نگه داره عزیزم😘
دوستای خوبم سلام انشالله که همگی خوب و خوش باشید و به زودی زود نی نی هاتون رو بغل کنید. صفحات قبل رو فرصت نکردم بخونم انشالله که مادرای زیادی داشته باشیم و اونایی که تو سیکلن به زودی آزمایششون هم مثبت بشه. از خودم و نی نی هام بگم که ما همگی خوبیم. خوشبختانه دختر و پسرم زردی نداشتند و روز به روز رشدشون هم بیشتر میشه. شیر خودم برا دوتاشون کافی نیست و در کنار شیر خودم کمکی هم استفاده میکنند.. خودم تا روز دهم اوضاع و احوالم زیاد خوب نبود. بخاطر خستگی عمل و شب بیداری و کم خوابی فشارم زیاد شده بود و سردرد گرفته بودم. از طرفی به خاطر انقباض رحم شکم درد داشتم که خدا رو شکر اونام با استراحت از روز دهم تا حالا بهتر شدند. الان حال عمومیم خیلی خوبه ولی چون وروجکهام دوتان خواب کافی ندارم. پسرم شیطون و گریه ای هستش ولی دخترم آروم و خانم هستش. خیلی به یادتونم ولی فرصت اومدن و خوندن مطالب رو ندارم. انشالله که همه چیز برای همتون به خوبی پیش بره و شمام این شب بیداری ها رو تجربه کنید.
بهار جون فدات عزیزم..... عزیزم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه جز ورزش و رعایت تغذیه و تقویت خودت و همسرت...... مامان آیدین جون شکر خدا همه تون بهترین..... خدا همه عزیزاتو برات حفظ کنه..... ایشالله روز به روز بهتر باشین....