2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
Bestegalitarian عزیزم خوب یه سری از دوستان که تو خصوصی باهام درمیون گذاشتن و مطرح کردن بنام اینجا دور از امانت داریه!!!! اما جای نگرانی نیست..... هم حین پانکچر میشه انجام داد هم قبلش..... یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم قبلش انجام داده بود و با یه عمل ساده تخلیه کرده بودن.... بعضیام حین پانکچر..... خلاصه عملی نیست لاپرا بخواد.... البته به سایز و مکان کیستم بستگی داره..... عزیزم خوب خیلی از ماها فکر میکردیم هیچ بیماری ای نداریم..... من خودم هیچ علامتی دال بر مشکل ایمنی و انعقادیم نداشتم اما میبینی هر دو رو داشتم..... یه سری از بیماریا علامت بارزی ندارن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون.کاش تا اون موقع اصلا از بین بره.اگه کسی روشی میدونه که میتونم گیاهی درمانش کنم ممنون میشم اطلاع رسانی کنید.رازیانه وبومادران گرفتم ولی چون طبع ام گرم وتره با بومادران یه کم اذیتم
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان ممنون که اسم منو تولیست گذاشتی از دوستی هم که میخوان حدیث مسا بخونن تشکر میکنم در مورد روش IMSI ظاهرا مرکز ناباروری قم میکروسکوپشو داره و تا 6000 برابر قدرت بزرکنمایی داره و ظاهر اسپرم دقیق تر بررسی میکنه(تو icsiتا 600 برابر اسپرم رو میبینن) در ضمن توی یه مقاله انگلیسی هم خوندم نوشته ممکنه شانس رو در کسانیکه سیکل ناموفق داشتن بیشتر کنه (اینجا سه گروه رو توضیح داده که این روش براشون خوبه) • Men with elevated sperm DNA fragmentation levels • Men with very poor sperm morphology (very high levels of abnormal sperm) • Couples who have had a previous failed ICSI cycle
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام بچه ها منم ۲۹ خرداد تو هفته سی و هشت دخترم بدنیا اومد ایشالا قسمت همتون بشه . با دکتر طرازی تو بیمارستان آبان بیهوشی کامل گرفتن صبح ساعت شش رسیدم بیمارستان شناسنامه ها رو دادیم و من رفتم بخش زایمان کارهای مربرط به بستریم انجام شد دقیقا ساعت هفت و نیم رفتم تو اتاق زایمان دکتر اومد باهام حال و احوال کرد یکی از اقایون اتاق ازم پرسید بیهوشی می خوای یا بی حسی . منم گفتم بیهوشی اونم یه ماسک گذاشت رو دهنم و گفت نفس بکش بعدش دیگه چیزی یادم نیست . وقتی به هوش اومدم ساعت حدود نه صبح بود که بردنم تو بخش و نی نی هم اومد پیشم بعدش فهمیدم نی نی هفت و چهل و دو بدنیا اومده یعنی دوازده دقیقه بعد از رفتن تو اتاق عمل . اوایل که به هوش اومدم خیلی هوشیار نبودم ولی بعدش هر دفعه که بیدار می شدم به هوش تر بودم . شب رو هم بودم تا فرداش ساعت دوازده و یک که دیگه واکسیناسیون بچه رو انجام دادن و خودمم سروم هام تموم شد ناهار خوردم و مرخص شدم . راستی فیلمبرداری هم کردم سی دقیقه ۱۵۰ هزارتومن . کل هزینه بیمارستان با اتاق خصوصی شد ۵۹۰۰۰۰۰ تومن . هزینه های داروخونه هم دویست خورده ای شد. کلا راضی بودم از رسیدگی و شرایط عمل بخیه هام هم بد نبود ولی خوب درد داشت تا روز ششم هفتم روز نهم هم رفتم مطب طرازی بخیه رو رو کشید و گفت بخیه های داخلی جذبیه وتا چهلم جذب می شه یه نوبت دیگم بهم داد . تا چهل روز گفت لکه بینی دارم و نزدیکی هم نداشته باشم . دخترم روز پنجم رفتم واسه غربالگری از زردی هم دادم ۱۴ بود دکتر گفت تو خونه دستگاه بگیر دو روز گذاشتم اومد پایین ولی دوباره رفت بالا دوباره روز دیگه دستگاه گرفتم ترنجبینم دیگه دادم بهش اخه دکترا می گن ندید. تو غربالگری هم کم کاری تیرویید نشون داد که دکتر ازمایشش رو تکرار داد امروز اماده می شه . ازمایش ادرارم باید بدم خلاصه که کلا در خدمت دخملم هستم وقت کار دیگه ای رو ندارم . شاینا جون ممنون از تبریکت دلارا جون ایشالا تا الان دیگه اوضاع حال و احوالت بهتر شده و ایشالا دوباره وارد سیکل بشی . می دونم چه روزای سختی رو می گذرونی منم تجربه منفی شدن رو دارم . البته شما بیشتر ناراحتی کشیدید . ولی ایشالا که خدا قسمتت می کنه و نی نی روبه سلامتی بغل می گیری . راستی بچه ها این شیر دادن و زخم سینه هم معضلی بود برای خودش ولی تا روز حموم ده دیگه خدا رو شکر درست شد .
سمی شما همون سمی هستی که تاپیک آی یو آی داشت و کرج زندگی می کرد ؟داخل خونه دوبلکس مادرشوهرش؟
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
افروز جون نه این سمی اون سمی نیست.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها، طاعات و عباداتتون قبول من کم میام چون ذهنم خیلی درگیره کمتر میام که شاید اینطوری کمتر بهش فکرکنم فردا میخوام برم واسه آزهای ایمنی و انعقادی،گفته بودن 48 ساعت گوشت قرمز نخورم،منم از دوشنبه شب تا الان نخورده بودم،ولی الان اصلا حواسم نبود یه تیکه کباب در حد یه بند انگشت خوردم، اصلا حواسم نبود،وقتی قورتش دادم یادم اومد،خیلی حواسم بود که نخورم ولی یادم رفت آنا جون یعنی اینجوری ممکنه جواب آزمایش اشتباه بشه؟ من فقط فردا میتونم برم،چیکار کنم؟
شادی جون یه کوچولو فکر نکنم اثر کنه.... تازه اگه هم اثر بذاره هموسیستئینتو پایینتر نشون میده..... دیگه نهایتش اینه اگه دیدی پایینه بعدا یدونه هموسیستئینو تکرار میکنی.... هموسیستئین بالا بودنش ایراده!!!!! اگه خیلی پایین باشه یعنی مشکلی نداشتی اما اگه لب مرزی بود یه تکرار میکنی خیالت راحت میشه!!!!! مثلا من سری اول گوشت خورده بودم عددش تقریبا یکم کمتر از مینیمم رنج بود.... فکر کنم باید بالای ۶ میشد مال من ۵/۹ شده بود..... تکرار که کردم ۷/۵ شد یعنی نرمال بود!!!!
سلام انا جونم.... ببین کاش برای منم از این روش استفاده میکردن .... من هیچ مشکلی خودم ندارم.... همه ازمایشها رو هم دادم تا حالا هر چی که گفتی .... مشکل ما دقیقا همین مورفولوژی و تعداد و سرعت اسپرم.... ولی متاسفانه توی بیمارستان دولتی این دستگاه رو ندارن ولی فکر کن منم 10 تا تخمک خوب داشتم ولی بهم گفتن همه رو گداشتن بلاستو بشه .... ولی فقظ دو تاش به اون مرحله رسید که اینحا هم فقط یه دونه بلاستو انتقال میدن اگه زیر 40 سال باشی.... ولی خیلی خوبه فکر کن چقدر از لحاظ جسمی و روحی و روانی و هزینه برای ماها کمک .... ولی برای دکترا مهم نیست حتما باید چنذ بار سقط کنیم داغون شیم تا بگن خب حالا بیا این روش....
خب و اما در مورد روش imsi که همون روش پیشزفته میکرو icsi هست یکی از روشهای خیلی جدیدی که برای زوجهایی به کار میره که مشکل مورفولوژی دارن.... در روش میکرو اسپرم رو 400 برابر بزرگ میکنن اما با این روش جدید به اندازه 6000 برابر بزرگنمایی اسپرم داریم که بهترینها انتخاب میشن و شانس بارداری و لانه گزینی بالا میره و حتی از سقط های مکرر جلوگیری میشه چون حنین با کیفیت تری لقاح پیدا کرده.... در ضمن روش میکرو روش درمانی محسوب میشه برای کسانی که مشکل کروموزومی دارن چون اسپرم ها کیفیت ندارن.... در نتیجه با روش پیشرفته تر imsi و امکان بزرگنمایی اسپرم ها میشه بهترینهارو انتخاب کرد... طبق تحقیقات در قم و اصفهان دستگاه رو دارن و انجام میدن .....