2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
انشاءالله ک.جواب میگیری عزیزم..من با لتروزول ضخامتم  زودتر بالارفت تابااسترادیول..کلا نظر دکترم ...

مرسی که دلم رو آروم کردی گلم ، خداکنه منم نتیجه بگیرم ، حالا من از پنجشنبه دکتر طب  سنتی هم میرم واسه بادکش رحم و تخمدان شنیدم اونم موثره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آزمایش ذخیرم یک و نه دهم رو نشوم داده.اما اونجا شهرستان بهم گفتن با توجه به سونو روز دوم پریودی ذ ...

ذخیره که با سونو معلوم نمیشه خواهر همون ازمایش خون درسته. شایدم هست من الان شوک شدم

ممنون عزیزم، اره منم شنیدم‌ اسنترا از جفت رد نمیشه، امیدوارم به سلامتی زایمان کنی و نی نی گلت رو بغل ...

ممنونم عزیزم الهی که بحق این شبهای عزیز همه حاجت بگیرن. الهی آمین

آخیییییییی، ان شاء الله بعد زایمان تلافی کن ببین وقتی با سرم و آنژیوکت دکتر بره آدم از این توصیه ها ...

خداروشکر من تنها چیز بدی که دلم خوایته همیشه فقط نوشاله اسپرایت بوده. اونم دخمل خوبی بودم اندازه نصف استکان میخوردم. بالاخره شوهرم انقدر دعوام کرد اونم تونستم ترک کنم. چه داستانی داریم ما اخه  

من انتقالم منفی شد.بعدازکلی استرادیول.وامپول.تازه جنینهام روزتولدسه امام تشکیل شدن.وروزتولدامام کاظم ...

عزیزم من دوسال نیمه شعبان تو سیکل درمان بودم هی میگفتم دیگه میشه دیگه میشه. امیدت رو از دست نده بسپار بخدا. خوودش بموقع بهت میده توهم به تلاشت ادامه بده

عزیزم من دوسال نیمه شعبان تو سیکل درمان بودم هی میگفتم دیگه میشه دیگه میشه. امیدت رو از دست نده بسپا ...

جنینهام روزتولدامامحسین وابوالفصل وسجادتشکیل شدن انتقالم توروزتولدامام کاظم.الانم منفی.

تا سه يا جهار هفته...داروهام روزي سه تا شياف وروزي يكي امبول پروژسترون

مرررررسي گلم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جنینهام روزتولدامامحسین وابوالفصل وسجادتشکیل شدن انتقالم توروزتولدامام کاظم.الانم منفی.

خیلی سخته. ولی مبادا بغیر شکر خدا چیزی بگی. من 6سال گریه کردم گفتم خدا خسیسه چرا نمیده ولی ته دلم میدونستم بالاخره میده و من ازین حرفام شرمنده میشم. و بالاخره بعد از چندین سال زحمت نتیجه گرفتم. بغول همسری چیز خوب دیر بعمل میاد غصه نخور. بشین زیارت عاشورا بخون و بدون اینجا همه حالتو میفهمن. کسی بیخود دلداریت نمیده همه درد کشیدن خواهر

فقط لیانا جان چای زنجبیلی چون شما آسپرين و انوکسا داشتی باعث خون ریزی شده ها فعلا نخور کلا هر کس دا ...

گلم منم اسپرین دارم میتونم زنجفیل بخورم ؟؟ هنوزم ویارم هست 😣

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم 7ساله عروسی کردم و6ساله دارم هورمون درمانی میکنم.دیگه چی کارکنم که بشه؟

خسته نشو. امیدت رو از دست نده. فقط همین. و همه ی موارد رو باهم رعایت کن. ورزش تغذیه و اعصاب. هر 3باهم. و دکتر باسواد